- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
YellowFlash
aktív tag
válasz
patomi #15964 üzenetére
kikérem magamnak...
szerencséd, hogy nem vagy itt, mert erre kaptál volna egy büdös nagy pofont
minden használat után tisztítom a fülest, ezért sem értettem mire fel halkult el, ráadásul nap közbenegyik percben még hibátlanul szólt ma reggel, 1 percre kivettem, aztán mire visszaraktam elhalkult
a fém szűrő is makulátlan volt már az alkoholos tisztítás előtt is
és azután sem tűnt másnak a felülete, ráadásul nincs is közel a gumiharanghoz, hogy összeszedje a kosztamúgy meg 2 évtizede használok füleseket, és ez volt az első ami elhalkult
szóval ha annyira gáz lenne a higiéniám, akkor már előjött volna másik termékekkel is -
YellowFlash
aktív tag
LOOOOOOL
nem gondoltam volna, hogy beválik, de láss csodát...
működésre bírtam a jobb oldali fülest98% isop alkoholba mártottam egy fülpiszkát, aztán elkezdtem vele masszírozni a fém szűrő lapot, amíg el nem fogyott az alkohol/ki nem száradt a fülpiszka
aztán meg átmentem rajta párszor a hajnyírómhoz kapott vékonyszálás kis kefével, plusz figyeltem arra, hogy ne csak söpörjek vele, hanem próbáltam "behatolni" a kis lyukakbamost is zenehallgatás közben pötyögök ide, tökéletesen szól
mondjuk ettől még a samsung jóédes anyját, kétszer... -
YellowFlash
aktív tag
Van itt a fórumon Technics guru?
Mi a különbség AZ60E, 60M2E, 70, és 80E között?
Árukeresőn pl van AZ70, de a Technics weboldalán nincs.Nem igazán találtam értelmes review-kat a termékeikről.
-
YellowFlash
aktív tag
Nagyon király, nincs még 2 hónapja se, hogy megvettem egy Galaxy Buds FE-t, behalt a jobb oldali füles.
Fullra töltés, újra párosítás nem segített.
Iszonyat halkan szól belőle a hang, csak full csendes szobában hallom éppen csak. (de csak azért meg jók még a füleim, aki nálam rosszabbul hall, szerintem meg sem hallaná még ezt sem)Elképesztő csalódás. Egy ilyen szintű cég termékétől többet várnék. Mehet vissza a gariba.
Közben nézhetek valami újat. -
YellowFlash
aktív tag
Meg is jött a Galaxy Buds FE.
Hangja rendben van, az ANC is jól működik. Az érintős vezérlés is jó. -
YellowFlash
aktív tag
Rendeltem egy új telót (Poco F6), gondoltam rendelek mellé egy új fülest is. Erre nem behalt a mostani fülesem?
Komolyan olyan érzésem van, hogy valaki figyel fentről...
5 óra olvastagás után maradtam a Galaxy Buds FE-nél, pedig hajlandó lettem volna többet is rákölteni, de egy olyan márkától (Sony, Jabra, Sennh, Soundcore, Anker, AT, JBL, EarFun, Nothing, stb.) sem találtam olyan cuccot ami:
- szárnyas kialakítású (ne essen ki a fülemből)
- LDAC-os
- nincs szára (ne legyen "airpods"-os)
- pozítív review-k vannak javarészt, nincsenek gyakran előforduló idegesítő hibák (pl bluetooth újrakapcsolódgatás)
- ár/értékben tisztán jobbnak tűnik mint a Buds FE, az extra ár ellenéreahogy olvastam több helyen is, egy jól beállított high-bitrate SBC is tud meglepően jó minőséget adni, és a Buds FE hangminőségét mindenhol dícsérték, szóval gondolom jól beállított driverek vannak benne, SBC-től függetlenül (és ez a lényeg; jó driver adja a hang javát, a kodek másodlagos)
szóval jó hangot várok tőle (az SBC-t majd felpiszkálom maxra a fejlesztői beállításokban)
-
YellowFlash
aktív tag
Áve!
Futáshoz keresnék max 30E-ért fülest.
IP védettségből nem kell a legdurvább. Izzadtságot jól bírja, meg max még annyit, hogy ha a kiesik a fülemből és betont ér, akkor ne legyen baja.
Hangminőségből elég egy szolid közepes. Üzemidő legalább 4 óra. Zajszűrés jó ha van, de nem fontos.Szemüveges vagyok, szóval a száras, fül köré rakható darabok sajnos nem jók.
Szóval konkrétan vezeték nélküli, apró füles kellene, vagy esetleg olyan vezetékes aminek a kábele a nyak köré, a fej mögé kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest