Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
15000.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Male
nagyúr
Fujitsu P4, komplett gép, le vittem az árát...
Egyben, monitorral, billel ,egérrel: 15.900 Ft.
A monitor, bill, egér külön is vihető: 4.000 Ft, illetve a gép önmagában is eladó, úgy 13.000 FtA monitorról pár adat:
CRT 19-inch (18" viewable) Super High-Contrast flat square tube with TCO/Anti-reflective coating, anti-glare, antistatic, 90° deflection
Dot pitch 0.26mm
Max Resolution 1600 x 1200 (Non-interlaced)
Display color Unlimited
Scanning frequency Horizontal: 30 - 100 kHz
Vertical: 50 - 160 Hz
Input signal Video: Analog, 0.7Vp-p, 75ohm
Power consumption Normal: < 130W
Suspend: < 15W
Active Off: < 3W
Dimensions 460 x 450 x 465 mm (W x H x D)
Weight Net: 23Kg (50.61bs)Képek... nem pont erről a példányról készültek (egy lejárt hirdetésben találtam, remélem nem haragszik érte a tulaj ), de ugyan ilyen.
-
vashal
tag
hello
keresek vga (D-SUB - D-SUB) kábelt
-
Van valakinek tapasztalata SIP (voip) szolgáltatókkal? Melyik a legolcsóbb, belföldi vezetékes/mobil irányba? Pro/kontra vélemények tapasztalatok?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Hybryd
tag
válasz [HUN]Zolee #14987 üzenetére
Nu, hát olyanom nékem is vala.
-
válasz csibor #14991 üzenetére
Miért ne? Nálunk is lehet cseh/szláv kiosztású billencset
-
csibor
addikt
Számítástechnikában jártas partnereket keresek Szlovákiai online műszaki shop nyitásához január 1-vel Tényleg lehetne onnan Magyar lokalizációs termékeket árulni?
-
__Zs__
tag
Császár vagy, köszönöm szépen!
Pedig tényleg megnéztem az Energ.gazd. párbeszédpanelt, de ezt nem vettem észre (hajnal 3-kor "bólogatva" a billentyűzet felett volt némi időkiesés egy két tevékenységem között .)
Vak voltam!
Szuper, de tényleg!
u.i.: Egyébként XP.
Üdv': __Zs__
-
válasz __Zs__ #14988 üzenetére
Nem írtad milyen oprendszer, de pl. az xp súgója ezt írja:
A számítógép jelszavas védelme készenléti és hibernált állapotban
Indítsa el az Energiagazdálkodási lehetőségek programot a Vezérlőpulton.
A Speciális panellapon jelölje be a Jelszó kérése, amikor a számítógép visszatér készenléti állapotból jelölőnégyzetet. A számítógép működésének folytatásához kért jelszó az aktuálisan bejelentkezett felhasználói fiók jelszava.Megjegyzés
Az Energiagazdálkodási lehetőségek párbeszédpanel megnyitásához kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára, majd kattintson duplán az Energiagazdálkodási lehetőségek hivatkozásra.
Mind a készenléti állapot, mind a hibernálás esetében használja saját Windows jelszavát.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
__Zs__
tag
Szervusztok!
Úgy emlékeztem, hogy már kiküldtem, de most nem látom a hozzászólások között!
Téma hibernálás és annak éledése után a gép hozzáférhetősége.
Létezik valamik kulturált megoldás arra, hogy ha gép feléled hibernálásból, akkor ne legyen elérhető bárkinek (Desktop lock, password, stb.).
A hibernálás nyújtotta gyors újraindulás lehetőségéről nem szeretnék lemondani, de az se jó, ha egy sima bekapcsolás után meg bárki ott a találja magát egy teljesen nyitott gép előtt (uram bocsá' admin jogokkal).Vagy ha gép szintű hozzáférés, akkor azt az újraindítás korábbi szakaszában kell megoldani? Nem emlékszem, hogy BIOS-ban van-e ilyen beállítás.
Minden használható ötletet nagy köszönettel veszek!
Üdv': __Zs__
-
ArmanD.
őstag
-
[HUN]Zolee
őstag
Keresek olcsón Socket A-s alaplapot és P4-es tápot.
Jöhet hasonló Intel is ha van benne proci''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
ArmanD.
őstag
Veszprémben érdekelne csak és nem kellene 20-25db-nál több
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Denniss
aktív tag
válasz ArmanD. #14980 üzenetére
Ha pesten vagy Kecskeméten, (vagy futárral is jó) akkor nálam akad...
Cigam:
Megnéztem, kissé hiányosnak tűnik. Most hogy már elég sok munkát beletettem, remélem csak remélni tudom hogy az enyém százszor job[ Szerkesztve ]
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
válasz Denniss #14979 üzenetére
Nem, én is csak rákerestem egy ingyenesre, mert hihetetlennek tünt, hogy egy ilyen mezei form fill ne létezne n+1 verzióban. Közben találtam egy excell táblázatot, ami hasonló céllal készült, de semmi egyébb + akkor csak rémlett, hogy ilyent már láttam, csak nem ugrott be, hogy hol. Most beugrott:[link]
-
ArmanD.
őstag
Nem árul valaki írható DVD lemezt olcsón?
-
Denniss
aktív tag
Ne is!
Igazából annak idején csak azért csináltam mert idegesített hogy csak a gagyi word-ös módszer van, itt a 23. században.
Kerestem megoldást, többek között ezt is, és akarván feltelepíteni látom hogy ez ingyenes, csaképpen meg kell venni hozzá egy olyan dolgot amit meg nem akarok megvenni. Így aztán nem használtam. Gondolom, te sem vennél tőlem Pick szalámit ha vega vagy.Máshol sem találtam értelmes megoldást, és akkor jött az ötlet: csinálok egyet magamnak. Onnan meg elindult a lavina az ötletekkel. Nem nagy dolog, de szerintem nagyon hasznos.
Egyébként lehetséges hogy valamit benéztem volna az általad ajánlott dologgal kapcsolatban?
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
-
Denniss
aktív tag
Illetve melyik része nem
-"A demó önmagában csak kipróbálásra alkalmas, de a regisztrációs fájl megrendelése után teljesértékű programként használható." ?
Szerk: a kettő ugyanaz az egy sor volt
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
-
Male
nagyúr
Eladó pár cucc:
- FuSi P4 konfig (2.4GHz / 1GB / 80GB), monitorral (19"), eredeti XP-vel, és mindennel
- Krugerrand ...ha valaki a múlt héten megvette volna, keresett volna rögtön 15.000-et
- MicroSD adapterek, Zalman VGA hűtő, és apróságok -
vashal
tag
sziasztok
nincs valakinek veszprémbe samsung omnia i900 telefonja?szeretném élőbe megnézni,meg hogy mi a vélemény róla
-
FoBCRaistlin
őstag
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
-
_kovi_
aktív tag
Kártyafüggetlen Nokia 6233eladó. Szép állapotban, kitűnő akksival, eredeti töltőjével.
Ár.. ?
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
RpPRO
őstag
Tudtok valakit Veszprémben, aki energetikai tanúsítványt készít?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
t1
addikt
Valakinek egy olcsó netezős laptop Core 2-vel és 2gb mem-el? Acer 5735z
-
Tom5
addikt
Nincs esetleg valakinek eladó Sega Megadrive-ja? Játékok és joy is érdekel hozzá.
Elkapott a retró feeling, kölökkorom kedvenc konzolja. Úgy döntöttem szerzek egyet. -
Olcsó mATX házat keresek.
-
JanR
addikt
válasz FoBCRaistlin #14953 üzenetére
Azért a HP-mra se panaszkodom, szóval biztos nem adom el
-
JanR
addikt
válasz FoBCRaistlin #14951 üzenetére
Ezt azért korábban is kitalálhattad volna Most vettem notit
-
FoBCRaistlin
őstag
Ha már notik... Akkor nekem is akad egy eladó:
Sony Vaio VPCEB2Z1E
Annyit különbséggel, hogy a vinyója egy Samsung SSDTuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
t1
addikt
Ha valakit érdekel van 2 eladó notebookom:
Acer Aspire 5735z
illetve
Acer Aspire 7738g gamer noti.Alkudni lehet
-
ArmanD.
őstag
-
JanR
addikt
válasz FoBCRaistlin #14946 üzenetére
Kelleni kell, csak árat is dobjál már
-
ArmanD.
őstag
Valaki nem szeretne ventillátorokat csereberélni? Piros ventiket keresek elsősorban 8-12 cm
-
csibor
addikt
válasz -=Vacsek=- #14943 üzenetére
Nagyon ritkán.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Szokott vki ebayről rendelni?
-
Mi5i
aktív tag
Sony CPD-E250 17" crt várja új gazdáját.
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #14939 üzenetére
...hát ár... milyen procikra lehet rátenni, stb... bár ha a VGA-ra kapásból nem stimmel, akkor már csak max. részben érdekelhet
..egyelőre még csak gondolkozom, meg infókat gyűjtök, hogy milyen hűtést lenne érdemes csinálnom.
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #14936 üzenetére
Hol lehet többet megtudni róla?
(AM3-as foglalat, plusz 5770-es VGA.. erre rámegy?)
-
Ha vkit még nem ért utól a hír: Elindult a 3. "helyi" rádió:[link]
-
FoBCRaistlin
őstag
Ha esetleg elmenne a gépem, akkor valakit érdekelne a vizemből bármi? Egyben adok kedvezményt.
Gyakorlatilag bármilyen gépre rá lehet tenni, és a hatás nem marad el!
-
RpPRO
őstag
Udv. 775-os procira huto kellene.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Ra3
őstag
valaki ismerős Cseredő környékén? az érdekelne hogy kábeltv/net ellátottság tekintetében milyen.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Tom5
addikt
-
Tom5
addikt
Tó fóliáról van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ArmanD.
őstag
Mivel az egy kerékpár út akkor mi a ráknak van nekik kint elsőbbség adás kötelező tábla mikor a kerékpárosnak alapból elsőbbsége van tudtommal, ráadásul annak is elsőbbség adás kötelező táblája van akinek neki elsőbbéget kéne adni?
Mondjuk én azt látom hogy nincs felfestve a kerékpárút aminek elvileg át kellene haladnia az úttesten és gondolom ezért vannak kint a táblák, de ez akkor is így egy baromság szerintem is
-
Egy új feldavány:[link]
Kinek van elsőbsége, és miért?
[ Szerkesztve ]
-
Daert
őstag
Barkácsolók figyelem!
Rendet raktam és összeszedtem fél zsáknyi menetvágót,hajtószár is többféle méretben.Ha valakit érdekel nálam megnézhető,az árban megegyezünk.
Van még 2 pár ajtókilincsem is.Az egyik fehér beltéri szett tengellyel és címmel.A másik bejárati ajtóra való kívül gombbal,nehéz fém.Sárga színű.
Ezekre nincs szükségem.Esetleg még van hevederzáram is,sajnos a pántja hiányzik a végekről.Olcsón megválnék tőlük. -
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #14915 üzenetére
vidd végig az cursor-t a mondaton..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #14913 üzenetére
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
ott azért nem tartok (volt egy 580gtx nálam javításon, amit a végén sli-re fogtam, és tuninggal már kevés volt a hx850), nem akarok a közlejövőben tápot cserélni, lett volna sok más alternatíva olcsóbbért, de mindegyiknek van hátránya, kivéve ennek..
-
Ra3
őstag
[link]
18:30-tól látható ahogy növekszik''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
cimabue
tag
Gyerekek, ez mi a jó Isten??? Nagyon csúnyán néz ki...
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
Eladó cuccok:
van egy Corsair HX520-as moduláris tápom eladósorban..
akit érdekel dobjon pü-t!illetve több vga is vihető:
-OEM Gigabyte 460GTX OC 1GB (soc-cooleres, illetve a GPU-ja is csak 0.987v-ról megy) 6hó-2hét gar 5teve-hez, tökéletesen működik;
-HD4870 1GB Toxic vga, mindenével dobozában,
-Gainward HD4850GS GoesLikeHell 512MB, de GDDR5-ös! dobozos,
-Asus HD4850 TOP 512MB + vf900 fatality cooler, dobozos,
-Leadtek 8800GTS 640MB dobozában mindenével,szintén pü jöhet..
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
Van egy 20gb-os T-mobile-os legnagyobb, legygorsabb moblinetem kihasználatlanul, amit bérbe adnék jó áron hosszabb távra internet felhasználásra. Hátha valakinek a szülei olyan helyen laknak ahol nehéz megoldani a netet vagy akinek ténylegesen mobilnetre van szüksége annak is tökéletes megoldás. Privátban keressetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest