Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
Gigabyte GA-7VRX alaplapot cserélnék Socket A SD ramos alaplapra.
-
válasz Rabbitf_24 #14698 üzenetére
Sok sikert!
Pöttyet messze van, de ha jó árakon árul ...Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Egyetlen jóbarátom nyit egy számtech boltot Székesfehérváron aug. 10-én.
Nyitási akciók stb... Mindent megtaláltok idővel itt:http://restartshop.hu/
Gyertek nézzetek be.
-
oregcsóka
őstag
GPS javitás nézz körül, hátha találsz valamit.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Sztem ezek 1x használatos dobozok. Ha nem az aksi, vagy LCD problémája van, egyszerübb venni egy másikat.
Hát az hogy nálad ment tönkre az nem olyan gáz, persze ha te vágtad haza....
Kényes téma, mert függ a rajta futó naviprogramtól és térképektől....
De ez egész jó ajánlatnak tűnik: [link]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
JanR
addikt
Na most komolyan kérdem, nem tud valaki olyat aki GPS-eket javít? Fontos lenne... Kölcsön kértem egy GPS-t és pont nálam ment tönkre Vagy valami olcsó GPS-t nem árul senki? De első sorban javíttatnám a mostanit.
-
Valaki nem megy ma Bp-ről Veszprémbe?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
csibor
addikt
Szolgálati közlemény: A Csopaki strand megtelt, ide már ne gyertek.
-
JanR
addikt
Valaki nem tud esetleg olyan embert, aki javít GPS-eket?
-
sirzollee
tag
Akinek volna olcsó 350-400Wos eladó táp PLS privibe jelezzen.Hétvégén nem vagyok elérhető,de hétfőn reggel mindenképpen visszajelzek neki.Köszi előre is.
-
sirzollee
tag
De 350es is jó lesz......
-
sirzollee
tag
Olcsó 400W-os tápot keresek.....SOS!!!!!
-
_kovi_
aktív tag
Compaq Presario R3000 laptop eladó
AMD Athlon 64 3400+ Processor (CPU)
768 MB RAM
80 GB HDD
DVD-/+RW
WXGA (1280 x 800) Glossy Display
nVidia GeForce 440 Go 64MB
IEEE 1394 /Firewire/
kártyaolvasó38000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Suzuki Swift (89-2003) kalaptartó eladó, LG ovál hangszórókkal:
[link] -
oregcsóka
őstag
Egy icuri-picuri apró dolgot, és nem is lakok a világ végén, a városközpontban, a bíróság mögött, egész pontosan a III.Béla király téren. Én is köszönöm a fáradtságodat, ha megteszed.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
csibor
addikt
Fehérvár felé nem jár valaki? Konkrétan oregcsóka-tól kéne elhozni 1 apróságot.
-
Hybryd
tag
válasz Arpee78 #14675 üzenetére
Venni? Nemtom, nekem azért kellene mert kondihibás lett az alaplapom az AthlonXP alatt és a javítás is kerül annyiba mint egy ilyen deszka. Amúgy full konfigom lenne nekem is, csak maga az alaplap kell (+RAM, mivel azt raktam be az IBM-be)
Ja amúgy az IBM kb így néz ki
[ Szerkesztve ]
-
-
Hybryd
tag
Ahoj
Ha valakinek van egy felesleges de hibátlan Socket A alaplapja némi belevaló rammal, szívesen elcserélném IBM PC300-as gépecskémre (P2 Celeron 633, 256RAM, 20GB, LG CDRW, 10 centi magas desktop házban) -
ArmanD.
őstag
Öreg vagyok már bohócnak!
-
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #14668 üzenetére
felvettem pár gondolatolvasós órát..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
szavapart
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Keresnék sógorom részére belépő szintű netes gépet.
Nem baj, ha használt, ha lassú csak olcsó legyen jeligére, hogy külföldről hazalásson.Köszönettel!
-
_kovi_
aktív tag
Ha valakit érdekel:
Asus K50IJ-SX036L notebook
Specifikáció[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Hibás videó kártyákat keresek:
nVidia kártyák közül --> 8800 -as széria, illetve az attól jobbak / és minden 2 magos /
Ati Radeon kártyák --> HD3870 től felfelé / illetve minden 2 magos /
Mindenféle kártya érdekel, de legfőképpen csíkozós, kockázós, furcsa karaktereket adó, illetve a képet roncsoló kártyák érdekelnek.
Tartozékok megléte + felár.
Lehetőleg Privát Üzenet formájában keresettek az ajánlatokkal, esetlegesen felmerülő kérdésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
-
JanR
addikt
Nem tudtok véletlen Veszprémben Corsair A70-es CPU hűtőt újonnan értelmes áron?
-
_kovi_
aktív tag
Eladó:
Galaxy 8600 GT 512MB DDR2 128bit
-
ArmanD.
őstag
Majd annyit szeretnék kérni tőled hogy gondolom lesz nálad gép. Nahh most ha az ember odaadja légyszi próbáld már ki nekem, hogy jó e a kari ha ez nem nagy kérés még mindig inkább ott adjuk vissza ha csíkoz vagy nem müxik mint itthon vagy rosszul gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
Nem jár valaki a napokban Budapest esetleg Vác felé?
-
csibor
addikt
Nem tudtok eladó autót. Min 2006 évjárat,Benzin vagy B+G,inkább kombi, vagy egyterűt 1.6 millióig.
-
JanR
addikt
válasz FoBCRaistlin #14649 üzenetére
Már privátoztunk.
-
JanR
addikt
Van egy Sapphire 5850-em 1GBos, dobozában minden cuccával. Ha valakit érdekel.
-
ArmanD.
őstag
Pcie-es VGA-t keresek
-
Mi5i
aktív tag
Régebbi AMD Sempron 2200+ konfig, MSI deszkával, egyebekkel eladó, vihető
-
Mi5i
aktív tag
-
ArmanD.
őstag
Megy valaki Fehérvár felé a napokban?
-
D.Orion
veterán
Próba-szerencse:
Keresek:
Asrock 880GM-LE Jó ár esetén érdekelhet más 880G-s lap is.
Phenom II X4 955BE procit+coolert. Hűtésben játszik a gyári és a kedvező felárú, de hatékonyabb hűtő is.
2x2GB/1600MHz-es márkamindegy ramot.
AMD/ATi HD5850/1GB Márka/hűtés mind1.
Sata2/1TB/7200rpm/16MBv.32MB gyorsabb winyót. WD és Samsung elsősorban.
Minőségi 80+Plus(lehetőleg minimum bronze) max. 450W-os táp.
Olcsó, de nem széteső ház.
-
Male
nagyúr
Akinek eladtam egy 1.5TB-os Smasung vinyót, ami 2012.09.18-ig garis, zöld matrica a tetején, "szám 090917" felirattal... légyszi jelentkezzen!
(Csak annyit szeretnék megtudni, hogy a garijegyről fénymásolatot adtam-e neki...)
-
RpPRO
őstag
19-es lapos TV-t keresek 40e alatt. Nem tul nagy a kinalat Szfv-on (csak egy utott-kopott utolso darab Technika a Tecsoban). Hol erdemes korulnezni Vp-ben?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
__Zs__
tag
válasz Arpee78 #14632 üzenetére
Hello!
Köszönöm szépen, de nem ilyen komoly, formák vágására képes, számítógépvezérelt kütyüre gondoltam. Hanem valami ilyesmire: www.faddi.hu.
Az meg nem igazán működőképes, hogy az anyagot egy családiház teljes felületére vonatkoztatva előre leszabjuk, aztán visszavigyük és felragasszuk!Azért még egyszer köszönöm!
Üdv': __Zs__
-
-
válasz __Zs__ #14631 üzenetére
Melóhelyen van egy ilyen gép. Ahogy a képen látható plasztikus betűk, figurák vágására való. Nem nevezném gyorsnak (6-8mm/s), szóval ha kastély vagy panelház szigetelését akarod megoldani vele... De kutyaház, vadászgörény lak szigeteléséhez megfelelő. A hab alját nem tudja teljesen átvágni a szál a rögzítés miatt. A gép biztosan nem elvihető, de hozott anyagból kivágják a neked kellő méreteket. Ennek árát nem tudom megmondani, talán pár ezer Ft.
-
__Zs__
tag
Szervusztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek (ismerősének, stb.) EPS vágó gépe (elektromos fűtőszállal működő), amit kölcsön is adna egy időre.
Természetesen nem várnám ingyen!Házikót szeretnénk hőszigetelni és nem szeretnénk sokat szórakozni a fűrészeléssel, meg a keletkező szeméttel sem! Tiszta gyors munka a cél!
Előre is köszönök, bármilyen használható infót, vagy irányt a tovább kereséshez!
Üdv': __Zs__[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
válasz __Zs__ #14625 üzenetére
1. Nem biztos, hogy mindegyikből kinyerhető ez szerintem. Lehet, hogy a nyomtató számolja, van, hogy lezárás miatt a tonerben van számláló. Valaki hozzábbértő tán még válaszol
2. Venni mindenképp netről éri meg a legjobban szerintem ilyesmit, még akár postaköltségre is gondolva. Innen már egyszer samsunghoz ügyeztünk tonert, tette a dolgát, vagy árgépen matatni, google, aztán ahonnan legócóbb
Illetve Veszprémben, ahol felújítással egybekötve után is töltenek (meg gondolom forgalmaznak is): ahogy sétálsz az alsó K&H felé a benti Spar-tól fél úton a ruhás/táskás butikos kipakolós standdal szemben egy kis lépcső fel egy kis pici boltba, na ott -
-
ArmanD.
őstag
-
Tom5
addikt
-
csibor
addikt
Nincs meg valakinek a Dan Simmons: Hyperion bukása I-II könyv?
-
__Zs__
tag
Szervusztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Van egy Xerox Phaser 3117-es alap lézernyomtatóm. Elkezdett haloványan nyomtatni, és ennek kapcsán eszembe jutott, hogy meg kellene nézni, hány oldalt bírt eddig. Persze a toner kis átrázásával a helyzet sokat javult, szerintem elleszünk még egy darabig mielőtt töltetném/újat vennék.Tehát a kérdések:
1) Hogy csikarhatom ki a nyomtatóból, hogy hány oldal ment eddig keresztül rajta? Úgy gondolom, hogy ezt minden nyomtató számlálja magában aztán valamilyen service funkcióval kiszedhető belőle. Sajnos a UserGuide-ja nem tartalmaz ezirányú infót, és a neten sem találtam semmit. Lehet, hogy nincs is erre lehetőség, annyira alap a nyomtató?2) Gondolva a biztos végre: hol lehet/érdemes Veszprémben tonert töltetni/újat (utángyártottat) venni? Vagy ha már vásárlás (utántöltés helyett), akkor inkább a net?
Előre is köszönöm: __Zs__
-
Stalker06
csendes tag
Eladó Xbox 360 60Gb HDD (merevlemez) 6500Ft!
Érdeklődni privátban! -
ttt1
őstag
válasz helkis #14561 üzenetére
Hi.Nálam van most egy lap cpu(am2-es cumo) meg 3870-es vga 2 gb rammal(megnézem speckókat)+550es táp. Tesztelnem kéne, me srácnál kékhalálozott a win 3 év után (3d-s cuccok esetében , igaz javult a helyzet mikor mondtam neki portalanítsoa ki-akkor 65 fokról lement 450-re terheletlenül, de utánna is rakoncátlaknodott). Lehet csak a win volt régi ,de inkább uj gépett vett helyette. Ha midnen okés lesz akor sztem kompletten eladó a dolog..Most nálam pihen má v 1 hete, de hétvégén megpróbálok ránézni ..
-
jaja, Nekem sztenderd egyszinü cserepes van, ez a mintás már a 2. generáció. Ez az egy virág megtalálta új tulajdonosát.(ha elöbb tudom, hogy a vaterán több mint 2k, akkor hozattam volna 1 raklappal.)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Sgt. Chris
aktív tag
[link] Eladó egy kiváló állapotú Rudy Project Wizaard sportszemüveg (titanium színű kerettel, Laser Black színű lencsékkel, kemény tartódobozzal, törlőkendővel, papírokkal.
Igazán profi cucc!!![ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
válasz cimabue #14616 üzenetére
A leveleivel fel/le csapdos, a virág szára meg jobbra/balra billeg picit. Igen, ebben kimerül a tudása. Viszont nem kell öntözni, és feldobja az íróasztalt, pláne ha odasüt a nap.
Kütyümániásoknak ideális, de a gyerekeket is leköti(egy darabig).Most egy ilyen dobozt keresek: [link]
Ecsetet szerintem t1 tud adni ...
Kaptam olyan tanácsot is, hogy békéljek meg vele, és akkor magától odébb áll. (Valami buddhista izé, sajna nem ismerem a vallásokat )
Ott megrekedt a dolog, hogy nem tudtam eldönteni mi a difi a megbékélés, és a beletörődés között.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
cimabue
tag
Azta! Ez az eddigi legkomolyabb hardver! Ezt melyik beteg kínai találta ki? Azt látom hogy shaking, de ennyi? Afféle magányos perpetuum mobile, ha van fény? Kisebbik lányomnak lehet hogy tetszene, kérdés meddig...
Viszont lehet hogy hipnózisba tudja magát küldeni az ember, ha sokáig nézi.
Görényszőr ecsetet nem fogsz mostanában árulni?[ Szerkesztve ]
-
-
t1
addikt
-
ArmanD.
őstag
-
JanR
addikt
Na most akkor kérdezek
Az i7 2600K, vagy i5 2600K? Mind a 2 néven láttam már és nem tudom melyik az
Na de ha i7, akkor a 2500K is i7?
Köszike a segítséget
-
sirzollee
tag
Hali ALL!
Keresnék egy havernak 50-60E-ért notebookot.Használt is jó,de nem gond,ha van rá még gari. -
Azt hiszem kezdek(?) ebbe becsavarodni. Nézem a tévét, és mit mondanak a neutrogéna reklámban?
...nyest ápoló...Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ArmanD.
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest