Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsi19
senior tag
Hi!
Valaki tudna segíteni Geil ramok gariztatásában? (a ramokon kívül nincs meg hozzá semmi)
-
Tockos25
tag
AMD, ATI - the BEST
-
Rabbitf_24
addikt
Páraelszívó ha érdekel, akkor PM.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Sziasztok!
A 8 éves lányomnak keresek biciklit. 125cm magas gondolom kb. a 24-es bicaj lenne jó.
Akinek van elfekvőben szívesen venném. Balatonfüreden lakom, a környékbe elmegyek, ha kell.
Tudom, hogy nem igazán hardver, de hátha. -
szmatyi93
tag
1GB DDR1 CL3-as memória eladó Veszprémi átvétellel /ár pü-ben/
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
ocsi19
senior tag
2x256MB Samsung PC3200 DDR1 CL3-as ram pár eladó
ár: 2000.-/pár
-
ArmanD.
őstag
2 szoba, hallos, első emeleti felújított lakás hosszabb távra kiadó Veszprémben a Halle utcában, redőny, reluxa, parkettás szobák, és a vizes helységek járólaposak beépített szekrény, egyébb tárolók. Havi 40000,- +rezsi, 1 havi kaució szükséges, érdeklődni telefonon: 30/870-34-29 vagy priviben nálam
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Daert
őstag
Hali nincs valakinek eladó wireless routere??
Persze emberi áron..... -
Valaki nem akar memcsit cserélni? 1db 4GBDDR3(1333) noti ramot adok 1db 2GB-os DDR2(667) noti ramért.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Daert
őstag
Köszönöm.még nem biztos hogy szükségem lesz ilyenre,valószínűbb hogy az asztali gépem eladom és marad helyette a lapos,így kábellel megoldható a net kérdés.Csak gondoltam ideiglenesen talán jó lenne valami +
Inviteles vackom van,router vagy mi a bánat,amiből jön a telefon és a tv a beltéri egységhez UTP kábelen.Van még benne egy UTP hely szabadon,gondoltam ide lehetne valami vezeték nélküli kütyüt bekötni ami biztosítja a jelet ha esetleg másik helyiségben lesz a laptop. -
Ra3
őstag
-
Daert
őstag
Üdv.
Vettem egy laptopot és sajnos a hálózatokhoz nem értek.Milyen eszközt kellene hogy vegyek,ha az asztalitól függetlenül szeretetnék WIFI-n-netezni a laptoppal.
Wifi router kellene?Vagy van más vezeték nélküli megoldás is?
Köszike -
ArmanD.
őstag
Samsung SP43T8HE projektoros TV eladó, 110cm, 100Hz, PIP, SRS surround stb stb. és az ára 40k ami az alja is egyben.
Így néz ki:
-
ArmanD.
őstag
Érdekelne valakit egy szép állapotban lévő projektoros PIP-es Samsung TV?
-
Tockos25
tag
Kölcsönbe keresek 1TB-os vinyót! Csak pár napig lenne rá szükségem! Részleteket elmondom pü-ben!
AMD, ATI - the BEST
-
csibor
addikt
1db 512 vagy 1gb-os DDR1 memóriát keresek.
-
t1
addikt
válasz FoBCRaistlin #15875 üzenetére
Hívd fel őket aztán kiderül
-
t1
addikt
válasz FoBCRaistlin #15873 üzenetére
Itt tuti megtudják csinálni : [link] vagy ha ez nem szimpi van egy Balatonfüredi gyerek ő biztosan vállal ilyeneket:
Horváth András, Balatonfüred , Tamási Áron utca 37
0630/3099270 -
FoBCRaistlin
őstag
Tud valaki emberkét aki "tolatóradart"/parkolósegédet szerel be szakszerűen VP-ben?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek kell olcsón egy még működő, de eléggé leharcolt állapotú laptop olcsón, keressen meg.
Ja és még lenne elfekvőben 3db Arctic Cooling PWM-es ventim 2*80mm + 120mm dobozban gari nélkül. (Moddingolni akartam, de letettem róla, szóval csak a dobozában porosodik.. )If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Mr. Elliot
senior tag
-
b-max
senior tag
Eladó LASERJET 1320n .
Kifogástalan állapotban, kevés nyomtatott oldallal.
16e FtÉrd: priviben.
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
-
ocsi19
senior tag
Eladó holmik:
Gigabyte SuperB 460W (FSP belsős) táp, Enermax Magma(18dB) ventilátorral szerelve - 7e
FSP Bluestorm II 400W táp - 6e
Core2Duo E6750 + Cooler Master TX2(ventilátor nélkül, 92mm-es kell hozzá) - 14e
Gigabyte GA-P35-DS3 alaplap, dobozával, leírással, tartozékokkal - 11e
Cooler Master Praetorian 732 fekete ház + 4db gyári ventilátor(karcmentes!) - 12e
EVGA 8800GTS 320MB - 10eHa valaki elvisz 2 terméket egyszerre, akkor ajándékba adok egy Pioneer fekete előlapos dvd-írót.
üdv.: ocsi
-
JanR
addikt
Valakinek egy faja router? : [link] El tud ide jutni Veszprémbe rajtam keresztül
Ja és keresek 2x1GB DD2/800 ramot ( lehetőleg valami olcsóbb fajta, mondjuk kingmax - nem érdekel semmilyen tuning, csak működjön )
[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
DDR2: Crucial Ballistix 2x1GB
-
Coyot
őstag
Vga hűtés:
AC Accelero S1Má' nem
-
Coyot
őstag
Valakinek jófajta NEC szerverek?
http://hardverapro.hu/apro/nec_sa2500_szerver_elado/friss.html
http://hardverapro.hu/apro/nec_express_5800_tm1400/friss.html
Vegyétek vigyétek Alkudni kötelező!
Má' nem
-
csibor
addikt
Nem tudjátok véletlenül, helyi járat bérletet csak a pályaudvaron lehet venni, vagy a fordulóknál is ?
-
Mi5i
aktív tag
Sziasztok,
Ismerősnek érdeklődöm, hogy usb-s wifi adaptere elfekvőben van-e valakinek?
Egy régi már van neki, de az sajnos nagyon az, úgyhogy mindenképp valami normálisabbról kérnék árat, ami mindenfajta titkosítást támogat, mert a mostani azon vérzik el sajnos. -
ocsi19
senior tag
Eladó új hdd! Samsung HD103SJ 1TB gyártói garanciával!(2015.jan.-ig) - 20.000.-
HD Sentinel 100/100, ment: 0nap 0óra indulások száma: 3
Bolti ára: 26.000.- -
csibor
addikt
válasz FoBCRaistlin #15851 üzenetére
Nekem onnan jött tavaly a TS810 -5k/db olcsóbban mint a net
Egyébként autogumibolt.hu szoktunk többnyire rendelni. Pirelli-t lenne esetleg érdemes megnézni a Dózsában, nála a szerelés is bent szokott lenni az árban.
[ Szerkesztve ]
-
-
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #15846 üzenetére
hívj fel valakit a Conti-ban..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
csibor
addikt
válasz FoBCRaistlin #15844 üzenetére
Nem hinném hogy helyben olcsóbban megkapnád, mint a neten. Van pici rálátásom a helyi nettó árakra, és tudom sokszor internetes bruttó olcsóbb. ER300 36K alatt biztos nem kapod meg. 15-én indul a hivatalos szezon, az akciós árakat helyben onnantól tudsz nézni.
-
FoBCRaistlin
őstag
Nincs véletlenül valakinek gumis ismerőse, vagy nem tud valaki olcsón gumit szerválni?
Konkrétan 205/45*16-os méretben lenne szükségem 2 db
Pirelli P-Zero Nero vagy Bridgestone Turanza ER300 gumikra.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
ocsi19
senior tag
Vegyetek gamer egeret!
-
ocsi19
senior tag
Van egy WD 400GB-os SATA2-es 100%/100%-os vinyó is - 10.000.-
/7200rpm; 16MB -
ocsi19
senior tag
Egyszer már belinkeltem, de hátha valakinek kiesett:
- Intel Core2Duo E6750@2.66GHz - 14.000.-
- CoolerMaster TX2 hűtő - 3.000.-
- Gigabyte GA-P35-DS3 alaplap - 12.000.- /doboz, kábelek, hátlap megvannak
- CoolerMaster Praetorian 732 /fekete, karcmentes - 15.000.-
- FSP Bluestorm II 400W - 6.000.-
- EVGA 8800GTS 320MB - 10.000.-
- Pioneer DVD-író /fekete - 3.000.-eladóak lennének, aki többet visz kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
megy valaki pestre a héten? sürge lenne..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Male
nagyúr
Nincs itt olyan vodás vagy vodás ismerőssel rendelkező, aki ki tudna venni a telefonkönyvből? Sajnos nincs meg az ügyfélbiztonsági kódom, és nem is tudok újat kérni (nem én vettem eredetileg, és most sürgős lenne a törlés, nem várhatok heteket).
(Nem értem miért nem elég az, hogy az adott számról hívom az ügyfélszolgálatot ahhoz, hogy vegyenek ki a telefonkönyvből...)
Légyszi dobjon privit, aki tud gyors megoldást!
[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
Bátyám szabadulna az alábbiaktól:
VIDEOTON EA 7386 S és RT 7300 Erősítő és Tuner
Hagenuk Stick fehér vezetéknélküli telefon
ONKYO TA-W40 Deck
TATONKA Fotós hátitáska
Tamiya 1/35 US Medium Tank M26 PershingRészletesebben, képekkel privátban
-
ocsi19
senior tag
Van egy WD2500BB is eladó, 6e.
250GB-ATA-7200rpm 100/100
1hét gari
-
ocsi19
senior tag
Eladó konfig: /minőségi alkatrészekkel/
- Intel Core2Duo E6750@2.66GHz - 14.000.-
- CoolerMaster TX2 hűtő - 3.000.-
- Gigabyte GA-P35-DS3 alaplap - 12.000.-
- 2x1GB Corsair XMS2 800MHz CL4 - 5.000.-
- CoolerMaster Praetorian 732 /fekete, karcmentes - 15.000.-
- FSP Bluestorm II 400W - 6.000.-
- EVGA 8800GTS 320MB - 10.000.-
- Pioneer DVD-író /fekete - 3.000.-Említésre méltó pl. a ház, ami nem egy egyszerű darab, pár éve még több tíz ezer volt az ára, ami manapság is egy nagyon kitűnő darab.
A házban van 4db gyári ventilátor is van. -
helkis
veterán
válasz Rabbitf_24 #15829 üzenetére
az első hogy megfelelő szerszámmal kell ténykedni..
oks, jelentkezz majd.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Rabbitf_24
addikt
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz Tele von Zsinór #15807 üzenetére
bump
-
helkis
veterán
válasz Rabbitf_24 #15826 üzenetére
tudok segíteni, ha nem bírsz vele..
-
Rabbitf_24
addikt
Hi
vannak közöttetek nagy szerelő-mókolós szakik?
Meg szeretném venni (március vagy április táján, még a nagy melegek előtt..) ezt a VGA hűtőt.Artic accelero Xtreme
A gond az az, hogy mindenhol azt írják, hogy bonyolult felszerelni. Én meg annyira nem vagyok expert ebben a mókolós témában. (CPU hűtőt fel tudok tenni, de ez más).
Van itt vki, aki tudna segíteni feltenni? Vp-ben lakok.
Ha igen, akkor jelezze valamiféleképpen, és megbeszéljük a részleteket. -
ocsi19
senior tag
van egy Q6600 G0-s procim ha érdekel valakit,
+ hozzá Scythe Shuriken hűtő, egyben 28e. -
Daert
őstag
Én sem tartom ezt túl értelmesnek,de biztos hogy valami alapján szelektálni kell,különben teleszemetelnék.
Attól függetlenül ha valaki ismer magánzó némettanárt vagy oktatót ne tartsa magában!
-
-
Daert
őstag
Hali.
Tudnátok segíteni?!
Német magántanárt keresek.Magánzó nyelvtanár vagy egyetemi hallgatónak is örülnék,legalább középfokú nyelvismerettel,nem bohóckodásra hanem haladó szintű nyelvtanulásra.
Próbáltam az egyetemen hirdetést keresni de csak orosz-olasz volt a faliújságokon.Pedig végigjártam az A-B-C-E épületeket és a HÖK-nál is jártam.Újságban sem találtam hirdetést.
Esetleg nem tudja valaki hogy lehet-e hirdetést kitenni az egyetemen a faliújságokra,engedély kell hozzá?
Ha valaki ismer olyan egyént vagy tud elérhetőséget,kérem ne tartsa magában,PÜ-ben várom. -
Male
nagyúr
válasz ocsi19 #15813 üzenetére
Az szép
Nem lehet, hogy csak trükkösen lehet feltenni? Nekem is van ilyen kétoldalú hővezető akármim, még régen vettem... fel kell nyomni, melegíteni, aztán lejön a másik oldaláról is a papír, akkor meg nyomni sokáig... úgy fél évig a helyén is maradt, aztán elkezdett elcsúszni a borda
-
ocsi19
senior tag
Hali!
Vennék kétoldalú hővezető ragasztószalagot ha van valakinek.
-
ocsi19
senior tag
GIGABYTE P35-DS4 - 11.000.-
2x1GB Geil 1066 KIT CL5 - 5.000.-JEGELVE helkis-nek!
-
ocsi19
senior tag
Van pár eladó cumóm:
Core2Duo E8400 C0 Wolfdale OEM - 22.000.-
GIGABYTE P35-DS4 - 11.000.-
2x1GB Geil 1066 KIT CL5 - 5.000.-
2x1GB Geil 1066 KIT CL4 - 6.000.-
Scythe Kama Wing(2db) memória hűtő - 2.000.-
Scythe Shuriken LGA775-re - 4.000.-
/a Scythe-n lett egy minimális átalakítás a bordán, mert nem fért rá a lapomra, de a működését és a hűtését 0%-osan befolyásolja - kicsit vágni kellett a bordábólHa többet viszel, olcsóbb.
-
Tele von Zsinór
őstag
Kb. három méter egycollos pvc-csőre volna szükségem, hol kapok ilyet Vpben? Laptopállványt építenék.
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
***Keresek max. 25e-ig, lehetőleg garanciális alaplapot és processzort.
Alaplap: DUAL DDR2, PCI-Ex16, min. LGA775, SATA2, int. hang,
Processzor: min. 2magos Intel.üdv.: ocsi
-
CoolMan
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó egy Amd R5 5600x proci dobozában
- 12 db umd film Psp
- Samsung Ps-WE551 2.1 nagy teljesítményű soundbar eladó kategóriaváltás miatt!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól üzletből (a többi a leírásban)
- Intel i7-8700 processzor eladó, aminek a pontszámai ott látható a képek közt jobb oldalt (13575ponto
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest