Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz Departed #16 üzenetére

Öhm... A játék valóban nem túl kifinomult: találkoztam benne útvonalkeresési hibákkal, küldetésbugokkal, logikátlanságokkal, kliséhegyekkel, a motor rettentő elavult, következésképp -akármilyen szépek is a fény-árnyék hatások- a durvább effekteknél még nálam is beszaggat.

Jelen esetben mégis azt mondom, a hiba benned van. Már a kocsmás résznél is meglepődtem, amit írtál, hisz ennél szájba rágósabban már nem is lehetne a játékos kezébe adni a megoldást. A rákokról pedig világosan leírják a journalban, hogy a kard nem tudja beszakítani a páncéljukat, ezért pörölykalapácsot kell használni, amit kiválóan meg is találhatsz a játékban azon a helyszínen. Mivel stat-pont korlát nincs, bármit használhatsz. Szóval te vagy nem tudsz angolul/németül, és így értelmetlen, mivel épp ezen a ponton alakul a játék kismillió, egymásra épülő küldetéssel operáló RPG-vé hack 'n' slash-ből; vagy egyszerűen türelmetlen vagy, és játssz valami egyszerűvel.

Merthogy szerintem meglehet, ez az egyik legprimitívebb rpg túlegyszerűsített fejlődési és küldetésrendszerrel, meg iszonyú, "egykaptafa" sorrend-megadogatós puzzle-ökkel, de hogy nem monoton, az egyszer biztos! Ilyen jól adagolt játékmenetet még nem is láttam ebben a műfajban. A games.it-en is 9.5-öt kapott játékmenetre, 6.0-s grafika mellé. Szerintem ez elég jó. Amúgy ha minden jól megy, felrakok egy cikket és mindenki eldöntheti érdekli-e. Furcsa mód a kutya sem ismeri itthon ezt a játékot, egy cikket csak megérdemel...

Új hozzászólás Aktív témák