Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Öhm... A játék valóban nem túl kifinomult: találkoztam benne útvonalkeresési hibákkal, küldetésbugokkal, logikátlanságokkal, kliséhegyekkel, a motor rettentő elavult, következésképp -akármilyen szépek is a fény-árnyék hatások- a durvább effekteknél még nálam is beszaggat.
Jelen esetben mégis azt mondom, a hiba benned van. Már a kocsmás résznél is meglepődtem, amit írtál, hisz ennél szájba rágósabban már nem is lehetne a játékos kezébe adni a megoldást. A rákokról pedig világosan leírják a journalban, hogy a kard nem tudja beszakítani a páncéljukat, ezért pörölykalapácsot kell használni, amit kiválóan meg is találhatsz a játékban azon a helyszínen. Mivel stat-pont korlát nincs, bármit használhatsz. Szóval te vagy nem tudsz angolul/németül, és így értelmetlen, mivel épp ezen a ponton alakul a játék kismillió, egymásra épülő küldetéssel operáló RPG-vé hack 'n' slash-ből; vagy egyszerűen türelmetlen vagy, és játssz valami egyszerűvel.
Merthogy szerintem meglehet, ez az egyik legprimitívebb rpg túlegyszerűsített fejlődési és küldetésrendszerrel, meg iszonyú, "egykaptafa" sorrend-megadogatós puzzle-ökkel, de hogy nem monoton, az egyszer biztos! Ilyen jól adagolt játékmenetet még nem is láttam ebben a műfajban. A games.it-en is 9.5-öt kapott játékmenetre, 6.0-s grafika mellé. Szerintem ez elég jó. Amúgy ha minden jól megy, felrakok egy cikket és mindenki eldöntheti érdekli-e. Furcsa mód a kutya sem ismeri itthon ezt a játékot, egy cikket csak megérdemel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest