Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Ingyenes gogon.
-
Out
addikt
Hétvégén került a gépemre ez a játék és mivel előtte a Risen-nel játszottam, ami nagyon tetszett, ez meg igencsak hasonlít hozzá, ezért ez is a kedvencem lett rövid idő alatt. Kiscsaj nagy kalapáccsal, remek párosítás
Remélem lesz egy olyan kalapács, amivel üthetem a túlvilági lényeket, mert én más fegyverképzettséget nem akarok fejleszteni 
-
marcus.fenix
aktív tag
Kijátszottam!

Nagyon jó játék volt, de a végét elnyújtották, és nem volt valami izgalmas a befejezés.
-
marcus.fenix
aktív tag
Kalapáccsal meg képzetlenül is három ütés... páncél ellen zúzófegyver - szerintem logikus...
A grafikáját én sem védem. Olyan ratyi az engine, hogy néha fut százakárhány FPS-t, aztán néha meg benézek egy üres szoba sarkába, AHOL SZEMMEL LÁTHATÓAN NINCS SEMMI, az fps meg 20 alá esik... emellett néhol ronda, néhol viszont szuper jól néz ki, tehát nem tudok zöldágra vergődni vele. A katakombákban kolbászolva a nadrágomra akasztott lámpással kurva jól nézett ki az egész...

Viszont nem rossz játék...
-
Silenzio
addikt
Öhm... A játék valóban nem túl kifinomult: találkoztam benne útvonalkeresési hibákkal, küldetésbugokkal, logikátlanságokkal, kliséhegyekkel, a motor rettentő elavult, következésképp -akármilyen szépek is a fény-árnyék hatások- a durvább effekteknél még nálam is beszaggat.
Jelen esetben mégis azt mondom, a hiba benned van. Már a kocsmás résznél is meglepődtem, amit írtál, hisz ennél szájba rágósabban már nem is lehetne a játékos kezébe adni a megoldást. A rákokról pedig világosan leírják a journalban, hogy a kard nem tudja beszakítani a páncéljukat, ezért pörölykalapácsot kell használni, amit kiválóan meg is találhatsz a játékban azon a helyszínen. Mivel stat-pont korlát nincs, bármit használhatsz. Szóval te vagy nem tudsz angolul/németül, és így értelmetlen, mivel épp ezen a ponton alakul a játék kismillió, egymásra épülő küldetéssel operáló RPG-vé hack 'n' slash-ből; vagy egyszerűen türelmetlen vagy, és játssz valami egyszerűvel.
Merthogy szerintem meglehet, ez az egyik legprimitívebb rpg túlegyszerűsített fejlődési és küldetésrendszerrel, meg iszonyú, "egykaptafa" sorrend-megadogatós puzzle-ökkel, de hogy nem monoton, az egyszer biztos! Ilyen jól adagolt játékmenetet még nem is láttam ebben a műfajban. A games.it-en is 9.5-öt kapott játékmenetre, 6.0-s grafika mellé. Szerintem ez elég jó. Amúgy ha minden jól megy, felrakok egy cikket és mindenki eldöntheti érdekli-e. Furcsa mód a kutya sem ismeri itthon ezt a játékot, egy cikket csak megérdemel...
-
Departed
őstag
Ja én már régóta nem játszom vele srácok, elegem lett a monotonitásból, főleg a kétszázadik hülye rákból akit ezer kardvágás megölni.
És igen, eléggé szaggatós a játék, optimalizálásról hírből sem hallottak szerintem, főleg amennyire bele lehet kötni pl. a homályos textúrák sokaságába.
Aki még mindig tolja, annak kitartás ha nincs jobb (már legalább kétszer végigtolta a Mass Effect 2-t
), amivel játszhatna 
-
Silenzio
addikt
A kocsmában elmondja a faszi, aki ott ragadt, hogy hogyan kell, bosszúból, amiért a csapos lenyúlja a vendégeket.
Lehet, hogy spoileresek az alábbiak! Nézőpont kérdése...
Más. Már a vége felé vagyok. A yumák falujában kaptam egy kulcsot, ami egy ládát nyit. Nem tudja valaki hol ez a láda? Találtam egyet király cuccokkal az Élet Fájában (ld. Avatar
), de nem írja az inventory, hogy a kulcsot használtam volna.Más. A belső városban a katakombákban lévő faszihoz nem tudja valaki, hogy lehetne hozzáférni? Őrzik és nincs kulcs hozzá. Ugyanez az Arsenal negyedben. Az egyik ház pincéjében van egy kripta, nem tudom hogy lehetne bejutni és mi lehet ott... Valaki? Vagy csak én tolom ezt a gyöngyszemet és mindenki más Mass Effectezik meg MW2-zik?
-
Departed
őstag
Király játék, 2 órát már toltam. Csak most megakadtam, a szélmalomkocsmában közvetlenül Velence előtt, ahol 4 téglát kell sorban benyomogatni a falba. Tudja valaki a sorrendet? Köszi!

-
mad1
veterán
-
Departed
őstag
Nocsak, egész jó! Főleg hogy elég sokszor játszom hölgy karakterrel, szóval pont jó

A grafika tényleg hagy maga után kivánnivalókat, talán jobb lenne ha screenshot-okkal bombáznák a jónépet, mert az itt is linkelt képeknek közük sincs a valódi grafikához futás közben. De attól még szép és stílusos attól függetlenül, hogy a textúrák nem tűélesek.
A játékmenet pedig: pont ilyet szerettem volna.
Szóval ajánlom, próbáljátok ki!
-
Departed
őstag
Na milyen? Valaki próbálta már? Én nemsokára.
Írták itt meg máshol sokan hogy ronda...ezt annyira nem vágom, szerintem gyönyörűszép játék, és jónak is ígérkezik...na majd mesélek
-
Vistaboy
veterán

Venetica - Making of trailer 1.rész (540p)
Az idén megjelenő Venetica című játékból láthatunk itt egy kis bepillantást a kulisszák mögé. A játék Velencében fog játszódni, és az összes ismert épület és helyszín benne lesz, a videóban ezeket hasonlítják össze a valódi helyszínekkel.
-
Gyusz
őstag
A fejlesztőcsapat eddigi játékai egész jó kritikával bírnak, a videók is egész jónak tűnnek, érdemes lesz figyelni, hogy végül mi sül ki ebből a projektből.
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Még annyit hozzátennék, hogy minden oldalon, ahol olvastam, fikázták a játék grafikáját. Tényleg nem egy Crysis, ez tagadhatatlan, de nem is olyan ronda. Nekem hangulatosnak tűnik, de lehet hogy bennem van a hiba.

Mindegy, a megjelenés még odébb van, addigra valószínűleg a grafikán is csiszolnak.

-
Vistaboy
veterán
Kijött az első videó is a Venetica-ról, sajnálatos módon pont lemaradt a MOD lejárata miatt a kezdő hsz-ből.

Közben javítanom is kell magam, ugyanis az újabb infók tanulsága szerint a játék helyszíne Velence lesz, és nem egy Fantasy világ. De az évszázad stimmel...

-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
A Venetica egy hagyományos RPG lesz, amit a Deck 13 fejlesz a DTP Entertainment kiadó gondozásában. Egy XVI. századi Fantasy világban játszódik a játék, mi pedig Scarlett-et irányítjuk, aki nem más, mint a Nagy Kaszás csintalan kisleánya. A történet szerint egy elvetemült nekromanta a világ leigázása mellett Scarlett papáját is el szeretné takarítani az útból. Főhősnőnk ezt nem tűrheti tétlenül, fegyvert ragad, s nyomában hús a csonton nem marad. Gépigényről illetve a motorról jelenleg nincs információ, de a képek alapján nem lesz csúnya a játék. A játék 2009-ben érkezik PC-re és X360-ra.A képeket és az infókat a PC Dome oldaláról válogattam össze, köszönet nekik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asztalos klub
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélem lesz egy olyan kalapács, amivel üthetem a túlvilági lényeket, mert én más fegyverképzettséget nem akarok fejleszteni 
), amivel játszhatna 
), de nem írja az inventory, hogy a kulcsot használtam volna.