- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Aktív témák
-
maflame
aktív tag
...júúúj bocs! ez félig az Opera, félig az én hülyeségem!!
-
maflame
aktív tag
válasz
peace&love #19 üzenetére
http://web.brandsoftheworld.com/?id=112&query_id=3103946&page=1&brand_id=27538
logo.nino.ru Ezen találsz eps-t -
peace&love
aktív tag
Én is nézegettem ,de nem volt. A sima logót le is lehet szedni pár helyről, de ezt eredetileg csak az OEM cégeknek lehetett használni a gép elejére, asszem 2000-től lehet a gép külsején kívűl más hirdetésben is felhasználni...
ja meg a boot-képernyőn volt még...
[Szerkesztve] -
KovacsUr
addikt
válasz
peace&love #17 üzenetére
Szerintem saját, külön erre a célra tervezve. Az alapja mondjuk Helvetica vagy más standard sans-serif font.
[Szerk.]
Az Intel logora gondoltam, nem az Intel Inside-ra, bocs :) De legalább ez is sans-serif. Intel logót viszont találtam vektoros állapotban, például ebben a pdfben ül: [L]http://www.intel.com/business/bss/products/desktop/chipset/865_overview.pdf[/L]. Lehet, hogy Intel Inside is van valamilyen inteles pdf-ben... -
peace&love
aktív tag
más. milyen betűtípus lehet ez?
-
t-shirt
veterán
válasz
peace&love #14 üzenetére
hát persz, fizetek neked ha én vághatom ki :DD
4ever verseny szellem -
peace&love
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
XXXtra thx for Killer!
be lehet zárni. -
killer
tag
válasz
peace&love #1 üzenetére
mailben ment.
-
t-shirt
veterán
foliából vágatnád ki? mekkorában szeretnéd, ha elég nagyban én ki is tudom vágni neked
-
t-shirt
veterán
válasz
peace&love #9 üzenetére
corel de nem trace hanem manual, szépen újra rajzolom a kép felett :D
-
t-shirt
veterán
válasz
peace&love #5 üzenetére
ha elküldöd a jpg-t le vektorizálom neked
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
peace&love #5 üzenetére
Ház oldallapra lesz lézerrel?
-
peace&love
aktív tag
Biztosan tudom, hogy le lehet tölteni, mert egyszer már kellett, és valahogy megtaláltam valamilyen intel ftp szerveren, de akkor csak a sima intel logó kellett.
Most meg az inside-os kellene, egyébként semmilyen nem legális dolgot nem művelnék vele, és 1024*768-as JPG-m van is, csak nincs kedvem ujrarajzolni...
ja, csak a sima ftp.intel.com-on nincsen az bizti
[Szerkesztve] -
peace&love
aktív tag
up
-
peace&love
aktív tag
Heló mindenki!
Szükségem lenne egy ''Intel inside'' logora valamilyen vektoros formátumban.
AI, EPS, PS, CDR, mindegy milyen. Nagyon megköszönném, mert már ftp-ken is kerestem de nem lelem sehol. Link a legjobb, de jöhet másképp is,
előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest