- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
tomboy0013 #702 üzenetére
Igen, azért vásároltam ott, mert azt a bizonyos telefont ebben a sz.rra való országban nem lehet hivatalosan beszerezni! Ergó maradt a szürke importos beszerzés! De azért még nem kell a vásárlót hülyére venni, mivel belőlünk élnek, ha nem tévedek! Arról nem is beszélve, ha ennyire tróger banda, akkor meg pláne nem hiányzik nekik egy fogyasztóvédelemi ellenőrzés! Főleg úgy, hogy nem én vagyok gondolom az egyetlen akik rájuk küldte! Szal, ha valaki olyan hülye, hogy egy ilyen céget üzemeltet és ennek ellenére bevállal egy vizsgálódást, az meg is érdemli! De ha sokat szaroznak még a NAV-ot is rájuk küldöm (van a családban NAV-os nagykutya)!
Na de befejeztem, mert ez már nagyon off!!!
-
PeteePeti
őstag
Egy 150 ezres telefon volt az üzlet tárgya, végülis a márka teljesen mindegy! Viszont ez a fajta magatartás még egy sufni gsm üzlettől is a legalja! Számomra az az érthetetlen, hogy ha tényleg a futár cég (fáma futár amúgy) a hibás, akkor miért nem rúgják p.csán őket? És miért nem adnak egy címet ahova én vissza tudom küldeni? Valószínű, mert csak hülyének nézik az embert és meg sem rendelték a felvételt tőlük! Én már régen lejöttem a falvédőről, szal majd a hatóság elődönti most ilyenkor mi a helyzet!
Csak nem értem, hogy miért vállalnak be egy fogyasztóvédelemi panaszt, ahelyett, hogy rendezték volna az ügyet, aztán mindenki mehetett volna tovább a dolgára! Arról nem én tehetek, hogy a magyar jogalkotók lehetővé tették a 14 napos elállást! Ezt beszélje meg velük, de ne rajtam keménykedjen, ha neki ez nem tetszik!
-
PeteePeti
őstag
Volt egy elállásom náluk! Egy hónapig hitegettek, hogy küldik a futárt a telefonért! Folyamatosan csak azt írták, hogy értesítettek a futárcéget! De persze a futár nem jött! Kértem tőlük címet, hogy majd akkor én saját költségen visszaküldöm, de nem voltak hajlandóak címet adni sem a többszöri kérésem ellenére sem! Egy hónap után aztán ment az ügy a fogyasztóvédelem felé! Mikor ezt megírtam nekik, akkor is csak annyit válaszoltak, hogy nyomatékosan kértek a futárcéget a felvételre, ami persze azóta sem történt meg! Az ügy még folyamatban van, ezért nem tudok többet írni! Telefon azóta is nálam, pénzem lóg a levegőben náluk! Szal egy sumak semmirekellő banda! Bele se merek gondolni, hogy egy garancia akkor hogyan működhet náluk!
Jah telefonon is képtelenség elérni őket! Emailra legalább válaszoltak, mondjuk csak a sablon dumát nyomták végig! Szóval isten őrizzen mindenkit tőlük! -
PeteePeti
őstag
Mi annak az oka vajon, hogy ilyen ütemben esik az ára a telefonnak? 128-as pro két hete még 405 volt B-telnél, most már csak 382! Sőt a Telefonpont.hu (utálom őket, mint a sz.rt) már 352-ért adja! Múlt héten még ők is 370 fölött voltak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest