- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
En sem tudom a valaszokat de:
1. Dania-Svedorszag-Finnorszag egy szentharomsag, annyira egy szugyon leteznek hogy mar-mar egy gazdasagi tersegnek szamitanak.
2. Lehet hogy Irorszag fele maradt az Eu-ban, de ok is egyutt lelegeznek az Egyesult Kiralysaggal, ami mondani sem kell Europa egyik nagyhatalma.
3. Ausztria hivatalosan tamogatott.
4. Egyik kategoriankneli orszag sem tamogatott itt a balkanon. Elobb fognak Romaniaban Google eszkozoket arulni mint nalunk plane hogy gazdasagilag is erosebbek es lesznek is.
Mellesleg Luxemburg is megerhetne nekik, eros allam csak kevesen lakjak, ott sincsenek. Es gorogoknel sem ami meglepett, de gondolom ott is a gazdasagi helyzettel van osszefuggesben. -
sub71
aktív tag
"Mindezek margójára: nem értem akkor pl Ausztriában miért nincs Pixel hivatalosan? Gazdag ország, nem is kicsit és Németben van, minden elérhető németül is, fordítani sem kéne."
A pixel 8 megjelenésével Ausztria is bekerült a hivatalosan Pixelt forgalmazó országok közé. A mobilszolgáltatóknál és a nagy áruházláncoknál (pl.:MediaMarkt) is kapható, bár nem a teljes válszték, Pixel Fold például nincs. -
ata007
tag
Unios penzekhez nem hinnem, hogy koze van, mi nyalunk mindenkinek is, penz is jon megis szo sincs rola hivatalosan, hogy jonnenek. Afat tekintve, ha jol tudom, Svedeknel 25%, az se keves, de ha jol vagyok tajekoztatva az eszaki orszagokban anyanyelvi szinten beszelik az angolt, de lehet tevedek, arra nem sokat jartam.
Austria ott van egyebkent a google store-ban ... Vagy en latom rosszul?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest