- Magisk
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
guest
veterán
Microsoft Script Editor nev alatt fut a kicsike
-
guest
veterán
En angol XP profot nyuvok abban benne van. Eddig nem is talalkoztam vele. A forraskododat bemasoltam egy akarmi.htm fájlba, majd ezen Entert utve a WC-ben elindult az IE es egybol egy ablakot hozott fel, hogyaszondja ilyen meg olyan hiba van a forrasban es akarom-e debuggni. Akartam es felkinalt egy ujabb ablakban egy debuggert amit elfogadva bevagott a fentebb emlitett debugger-fejleszto? progiba. Van benne Design meg Source nezet, mint a VB fejlesztokornyezeteben meg bal oldalt a beillesztheto objektumok (van jopar!).
Ha konkretan erdekel mit kell elinditani hozza megnezhetem, de csak Hetfo estere tudok csak infot mondani majd rola. -
guest
veterán
OK. Jo szorakozast a tovabbiakhoz. Egyebkent az XP-ben van egy jo kis debugger html-hez. Azzal sokmindent meg lehet csinalni. Beepitettek par alapfunkciot is, mint pl. a TypingText ablak behelyezeset az oldalba. Kicsit hasonlit a VisualBasic fejlesztokornyezetehez. Nemi help is talalhato a html-t felepito codokhoz es scriptekhez. Ha lesz kedved probald ki. Mondjuk csak ezert nem erdemes az XP-t felpakolni :)
Aktív témák
Hirdetés
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest