- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Gee-Bee
tag
0. Vegyél egy pólót, minél kevesebb műanyaggal, nem kell fehér, a sárga, halványszürke, világoskék is jó lesz, nem proofot fogsz nyomtatni.
1. Mosd ki a pólót, mielőtt vasalni kezdesz
2. Nyomtasd ki tükörbe a képet, vágd körbe kb 5mm-s ráhagyással
3. Asztal (nem vasalódeszka) lepakol, letöröl
4. Vasalót kapcsold me, max power, hagyd melegedni
5. Képet rakd fel a pólóra, képpel lefele
6. Kezd el izomból vasalni. Folyamatosan mozgasd a vasalót, kb A5-ös méretnél 30 másodpercig. De általában a papír hátán a logó úgy van megcsinálva, hogy besötétedik, ha már eleget vasaltad
7. Ha vége, akkor türelem, hagyd hűlni 5 percig, utána húzd le a papírt, ha nehezen jön, akkor lehet megint egy nagyon picit vasalni (papírfüggő)
8. Ruha kifordít, kimos (40-60 fok)
7. Vasald ki (fordítva)
8. Ezután kb 1-2 évig jó pólód lesz (tapasztalat)
9. Lehetőleg ne ezen a ponton ébredj rá, hogy elrontotta a feliratot -
fisi
senior tag
Ja!!
És az IRON- On sem kemény csak az első két mosásig aztán puhul már...:)) -
fisi
senior tag
Hali!!
Hát az az igazság hogy az otthon nyomtatott pólóval sem fogsz jobban járni!!! Én sokat nyomtattam régen a HP 930C- mel, nem is lettek rosszak csak:
1,CSAK fehér polóra nyomtathatsz mer ugye fehéret a gép nem nyomtat, hanem elegánsan kihagyja a fehér részeket
2, mosásnál ugyanúgy kopik és fakul, nekem elsősorban a piros és árnyalatai koptak ki nagyon hamar!!!
3, nem lesz olcsóbb
Na persze azér annyiban jó hogy gyorsan helyben sk olyan pólót csinálhatsz amilyent akarsz!!!
A kép a fólia rétegébe olvad bele, és belül van: Nyomtatáskor tükröznöd kell természetesen!!!
Jó erősen kell rávasalni kb. 25 kg- nyi súllyal kell tehénkedni a matricára vasaláskor!!!
Szal ennyi!!
Fisi -
tomi_mod
aktív tag
A keménység talán nem gond, de a tintát ugyebár oldja a víz, viszont a viaszt nem ezért próbálnám azzal, de az meg ugye olvad. Tehát ha ráraknám félő hogy a rámelegítésnél elrontom. Lehet, hogy egy régi ruhán próbálkozok, elsőre, csak ugye elég drágák ezek a lapok.
-bringázáshoz ilyen mez-szerű dolog lenne...- -
Szia!
A szilárdtintást felejtsd el, mert szétolvad! Egy szép nagy paca lesz a pólón. :D
Egyébként érdemes elvinni olyan helyre, ahol megcsinálják, mert ahhoz, hogy igazán jó legyen speckó gép kell, ami megfelelő ideig a megfelelő hőmérséklettel és nyomással vasalja rá.
Lehet próbálkozni otthon vasalóval is, de nem lesz olyan az eredmény... -
peterqe
aktív tag
Jó téma, UP!
Engem az érdekelne, melyik a legjobb ilyen célra készült ''papír''? -
tomi_mod
aktív tag
Sziasztok!
Egy pólóra szeretnék egy általam készített képet rárakni.
Érdeklődtem kül. helyeken, ahol tudnak nyomtatni textilre nem is drágáért (800Huf/A4) , de már láttam pár ilyen mód nyomtatott pólót és valahogy nem az igazi. Fakó színek és mosásnál kopik -állítólag a vasalás újra kihozza a színeket-.
Azt tudom, hogy hol tudok szerezni vasalható nyomtató papírt, de semmi ''tecnikai'' infót nem tudok róla.
Konkrétan, hogy a kép kívűl van vagy ''belül'' tehát kell e tükrözni a képet mielőtt nyomtatom stb. -melyik fele a ''ragadós'' a papírnak-
Van egy király szilárdtintás nyomtatónk ami színes viasszal dolgozik, ez ugye vasalásnál megolvadhat, vagy lesz egy réteg ami védi a képet???
Na szóval akinek van tapasztalata ossza meg velem!!!
Előre is Köszi!
Aktív témák
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest