Új hozzászólás Aktív témák

• jonnyjoker01
    veterán

Most látom van Valorant topik :C

7-én kaptam kulcsot és minden nap játszok a játékkal. Eleinte én is szkeptikus voltam, CS GO nekem nem bejövős, 60 órám van benne kb (1.6-ban 4-500). Eleinte azt gondoltam nem fog tetszeni, mert nagyon hasonlít CSGO-ra, de ahogy egyre jobban mélyülök el a karakterek képességeiben, egyre jobban tanulom hogy kell őket használni, expomenciálisan növekedik a játékélmény :D Emellett a netkód az valami fantasztikus.

Most Omen contractor tolok, olyan playeket lehet csinálni ezzel a karakterrer, hogy az félelmetes :Y

Ha agyonvernek is egy meccsben, akkor is élvezem, hogy sokat gondolkozok azon, hogy használjam a képességeimet, hogy megfordítsam egy meccs állását. Még ha nem is sikerül helyesen kivitelezni, nem érzem frusztrálónak a folyamatos agymunka miatt. CSGO-ban ezt nem szerettem, ha agyonvernek, agyonvernek. Itt kicsit több lehetőség van arra, hogy kreatívan túllépj egy mechanikailag jobb játékosok eszén. A legtöbb képességből lehet kombókat létrehozni (pl omennel smoke + tp kombó nagyon vicces tud lenni, ha az ellen csapat nem számít rá :D )

Összességében nekem nagyon tetszik a játék. A játék teljesítménye tökéletes mind szerver, mind kliens szinten. Devek aktívak, kommunikatívak (legalábbis egyenlőre), úgyhogy nekem meg van a következő main játékom :) Remélem a zárt béta összefolyik majd a megjelenéssel, nem bírnám ki, ha le kéne tennem a játékot :D

Új hozzászólás Aktív témák