- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Csá!
Help kéne! Hogy tudom engedélyezni, letiltani a dolgokat. Az áttekintés fülön rögtön ott a Gator, szeretném letiltani!
Vagy azokat máshol kell? Meg amiket írál? Még azért nézegetem, hátja vmi meglesz. Szal help.
(Hálókareszt elküldik jövő héten jön vissza, aszondták nem szokott vele gond lenni, hátha csak ez hibás.)
Köszi mndent, bye! -
mixyboy
tag
Cső! Megnéztem más gépben. SMC volt benne ''gyárilag'', alig terhelte a srác gépét 100 Mbiten, nálam, a RealTek chipes, 1000 Ft-os kártya, már 10 Mbiten is 100%, és másolás során a maximális sebesség nem nagyon ment 3 mega fölé. Ma viszem vissza, veszek egy SMC, vagy 3Com, vagy vmi ilyen qrvajó kártyát, mert nem igaz, hogy nem lehet egy normális kártyát gyártani... Akkor mér árulják, ha ilyen szar. Nem is tudja a speciofikációkat?! Vagy tudná egy megfelelő géppel (ca. 4 GHz - hisz az enyémmel kb. a felét tudta - 3 Mega)
Morci vagyok, remélem ki lehet cseréltetni... Imádkozom!!! Köszi mindent.
Jah, és persze megpróbáltam mindent letiltani,amit írtál, azé ez a SP2 tűzfal annyira nem konfigolható. Vagy nem értek hozzá, de lehet, hogy rá kellett volna adnom progit? Mert max. 1-et tudtam letiltani.
Kerio ingyenes? Mert letöltöm, aztá' majd azt használom! Köszike! Majd jelentkezem új hírekkel - remélem. csőő :D -
mixyboy
tag
Egyelőre SP2-ben levő tűzfalat használtam, de most a téma aktualitását veszíti délutánig, átviszem máshova. Ugyanis a hálózati kommunikáció fogta a gépet (már 10Mbit-en!). Kipróbálom máshol, ha ott jó, win reinstall, de azért kipróbálom a javasoltakat!
Ui.: Bocs, hogy sokaig nem valaszoltam - otthon nincs net :(
Köszi, mindent, este még lehet, beírom az eredményt! THX!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest