- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
controller
csendes tag
Na, kérlek, a következő fejlemények történtek az elmúlt 1 órában: letöltöttem a magyar nyelvű NOD 32 Virusírtó System-et, és képzeld, a Symantechez hasonlóan ez a vírusírtó program is felismerte fertőzöttként ugyanazt a dirote.exe nevű fájlt!
És most jön a lényeg! A NOD 32 a vírust ki is tudta írtani!
Sem a Stinger, sem a többi ''sztárolt'' program erre nem volt képes!
[Szerkesztve] -
controller
csendes tag
Köszi a tippet, de az első, amit lefuttattam, a Stinger volt és semmit se használt! Ezt követően itt a fórumban kaptam további tippeket különböző vírusírtókra, de azok se használtak. Egyébként az a bajom, hogy az említett fájl az internetre való csatlakozásomat követő 1-2 perc elteltével külső kapcsolatot akar létesíteni és az internetet teljesen leterheli, mégpedig annyira leterheli, hogy ADSL-em ellenére a letöltési sebességem talán még egy modemes kapcsolatnál is lassúbb lesz. Egyedül a Symantec tudta felderíteni, hogy a galibát ez a C:WINNTsystem32lkzxdirote.exe fájl okozza.
[Szerkesztve] -
controller
csendes tag
Szerintetek az C:\WINNT\system32\lkzx\dirote.exe fájl törölhető-e?
-
controller
csendes tag
Sziasztok!
Az internetre való felcsatlakozásom után a C:WINNTsystem32lkzxdirote.exe azonnal kifelé kapcsolatot akar létesíteni - a Symantec vírusírtó persze folyamatosan blokkolja, így kifelé a kapcsolat nem jön létre -, viszont zavar, hogy a vírusírtó ablaka 5-10 másodpercenként felvillan, jelezve, hogy blokkolta a kapcsolat létrejöttét.
Nem tudnátok valamilyen megoldást javasolni?
Fáradozásotokat előre is köszönöm!
Végül: Mielőtt ezt a Symantecet feltelepítettem, állandóan megjelent - de különböző időközönként - egy kis ablak azzal a szöveggel, hogy ''Az Svchost.exe hibát generált és a Windows be fogja zárni.'' - majd ezt követően lebénult az internet kapcsolatom. A Symantec feltelepítését követően viszont ez a probléma megszűnt, viszont jött helyette a fenti.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest