Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Ez nem a megfelelő topik a kérdésednek!
-
tothjozsi96
addikt
Ma jöttem haza.
Meg is néztem, ahogy mondtam az öcsémé a gép.
Na most, érdekes mert a tápon nem érzem hogy büdös lenne de viszont maga a gép rohadt büdös.
Mellesleg, beraktam egy FSP 350W-os tápegységet, most úgy néz ki hogy minden rendben megy. (kopp-kopp)
Ever-Power meg kuka.A winyó eddig a Hard Disk Sentinel szerint 100% volt de sajnos most nem volt fent és most felraktam és most azt írja hogy 1 gyenge szektor van és 99%, kíváncsi lennék hogy a tápegység miatt, de valószínűleg tovább romlik ha az miatt van.
Gondoltam ezt megosztom veled ha ilyen gyorsan válaszoltál nekem.
Köszi -
masterful87
senior tag
Nagyon kedves Tőled, de ilyesmim nekem is van! Egy ezres FSP, és miután írtad, éreztem, hogy naná, hogy az enyém hátulján is van LAN szűrő... és valóban!
Talán ha használom, akkor nincs ez az egész herce-hurca!
Azóta változott a helyzet, elindult a VX450-el az alaplap! Már nem villogtatja a hibás LAN csatit, hanem ugyanúgy fixen világít, mint a másik két táppal! Oprendszer felállt, AIDÁ-val stresszeltem fél órát, most használgatom, úgy néz ki magához tért!
Durva, ahogy meg se nyikkant az egész gép, aztán az alaplap elindulgatott, stabilan ment a BIOS, és most a táp is életre kelt...
A hibás LAN port ugye elszállt, de van másik, az hibátlanul működik!
Érdekes egy eset volt!
-
Algol
senior tag
Gépedhez 550 wattos táp is bőven elég, csak normális minőségű tápegység kell, például:
FSP Raider 550W, XFX Pro 550W, stb.A Npower táp úgy látszik az a kategória, amelyik a ráírt teljesítménynek legfeljebb a felét tudja leadni.
By the way, hogy lehet egy ilyen nevű tápegységet megvenni: nomen est omen.
Npower = No power!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged