- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz
monosz #15115 üzenetére
Biztosító így nem szokott tönkremenni, ha megnövekszik az ellenállása, el is pattan. Vagy nem jó alkatrészt mértél (a soros NTC kb. 4-5 ohm körül van, annál nagyobb ellenállás üzemszerűen nem lehet benne ott, viszont az tönkre tud így menni), vagy egy zárlatot találtál a biztosító mögött.
-
törölt tag
válasz
monosz #15111 üzenetére
Szia!
Ha minden igaz, akkor a betáp csati alatt, a nyákon megtalálod a biztit. Egy zsugorcső van rajta. Vagy levágod a csövet és megnézed, vagy szakadásvizsgálóval kiméred a biztosítékot. Mivel nem mai darab, így azt mondanám, hogy elöregedett a biztosíték. Elég csak cserélni és újra dolgozik.
Ha segítség kell írj privit és megbeszéljük vagy az itt lévő Urak is szívesen segítenek.
Isu
-
-
Tosee
őstag
valószínűleg én is visszaviszem megpróbálok valamit intézni garival! Ha már nem lehetséges, akkor marad a venti csere! Új tápot most nem fogok venni emiatt az tuti! Sokszor vásárlás előtt már nem tudom, eldönteni milyet vegye, mert hiába ad az ember a minőségre, vagy költ rá többet, remélve, hogy nem lesz vele gond így is becsúszik! Szóval ez van sajnos, csak kíváncsi voltam, hogy más tapasztalt-e már effélét! Köszi a válaszod!
Esetleg megkérdezhetem, hogy milyen ventit vettél bele és, hogy mennyibe került?üdv: Tosee
-
monosz
őstag
(#5212) monosz
Hali megoldódott a Tápos dolog,ugyanis lett vásárolva egy 550W-os táp,és ezzel gond nélkül megy a szőrös fánk,és a 3D-s alkalmazások is.Nem fagy ki a gép,és stabilan műxik.Valszeg az Asus 350-es táp beszart,vagy kevés volt ennek a konfignak.
Üdv mindenkinek! -
mr_ricsi
veterán
"Tehát ha 350W névleges teljesítményből levonjuk a veszteséget"
De miért tennénk ilyet, hiszen ennek semmi értelme sincs?
A táp névleges teljesítménye a leadott teljesítményre vonatkozik. Ha rosszabb a táp hatásfoka, akkor a 350W leadásához többet vesz fel az áramhálózatból. -
Cobra.
őstag
Ha működik rendesen a táp, akkor elégnek kell lennie ehhez a géphez. Ha van rá mód cseréljétek meg a videókártyába menő tápcsatlakozókat másikakra, illetve nézzétek meg, hogy biztosan 100%-ban a helyén van-e a kártya a foglalatban. AtiTrayTools-t szedjétek le és futtassatok vele stressz tesztet, ha itt is lefagy, akkor egyértelműen a videókártyánál lesz a gond.
-
Failure
csendes tag
monosz, én nem hiszem, hogy táp gondja lenne.
Ha amúgy soha semmi baja, akkor ez csak úgy lehetne táp gond, ha terhelés alatt túl sokat venne fel. De a leírt confignak én nem hiszem, hogy egy 350-es táp ne lenne elég. Egy AGP-s kártya még annyit sem ehet mint egy PCIE, mert AGP slot csak kevesebbet tud leadni (talán 65 watt? meg nem tudom mondani). Bár lehet, hogy az 1950-en van plusz tápcsati, fejből ezt meg nem mondom.Összességében ilyen configok ekkora táppal szerintem gond nélkül mennek.
Sokkal gyanúsabb, amit írsz is, hogy felpörög a venti mint a hülye. Én inkább gondolnám, hogy túlmelegszik a kártya. Fagyás után javasolnám, hogy kapcsoljátok ki, áramtalanítsátok, ház oldala le, és kézrátéttel tesztelj videokártya borda hőt. Ha süt, akkor ez lesz a probléma forrása. Nézd meg, lehet tele van porral, ki kéne tisztítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged