- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
#58984960 #15574 üzenetére
életemben nem csináltam ilyet, googliztam, hogy mi az a rövidre zárás
le tudnád írni szájbarágósan?
1. tehát csak a táp kell hozzá, semmi más?
2. hogy kell rövidre zárni?
3. a 22 pines csatlakozó zöld és fekete vezetékéről beszélünk, vagy melyik?
4. ha megvan a rövidre zárás, akkor dugjam be a konnektorba csak és kizárólag a tápot a számítógép nélkül?köszi
-
Kokkantas
senior tag
válasz
#58984960 #15433 üzenetére
Pontosan. Ma megmértem az eredeti ventilátorral az áramerősséget 0,13 A, ezután megfogtam a ventit egy másodpercre s felugrott 0,16 A-re, de a fölé nem ment. Lecsavaroztam a ventilátor szabályozó nyáklapot és megnéztem a gyári számát. (3BS00383) Ha jól láttam van egy ellenállás a venti előtt, ami a színkód szerint 56 +-5% ohm. Mondjuk azt nem értem, hogy miért bonyolítják ennyire túl a ventilátor sebesség szabályozását.
(#15435) tornas: jól volt bekötve.
(#15440) lenszkij: Nem írtam én semmi olyat. A 12 V-on lévő maximális áramfelvételeik közötti különbség a 0,03 A.
-
Akcok94
senior tag
válasz
#58984960 #15286 üzenetére
most így van a táp, és most is érzek egy kis bizsergést. ilyen cucc van a táp alatt a házba.
-
dudika10
veterán
válasz
#58984960 #15114 üzenetére
Az nem megoldás.
Előző FSP eleinte halk volt (31dB), de ahogy az "közismert", a YL ventik felhangosodnak (36dB). Kapott egy AC ventit közel hasonló légszállítással, és újra csend lett (31dB).
A közel kétszer annyiba kerülő CX430 meg hangos (40dB).
(Mért adatok 1m-ről.)Na ez nem állapot... főleg úgy nem, hogy a tápot ha akarnám se tudnám 100-120W-nál többel terhelni. Egyszerűen semmi szükség arra, hogy maximális légszállítással szobahőmérsékeleten legyenek tartva az alkatrészek.
Arról nem is beszélve, hogy a zenét az átlaghoz képest meglehetősen halkan, átlagosan 60dB-vel szeretem hallgatni. És a hangminőségnek nagyon nem tesz jót a konstans 40dB-s zaj. Az idegeimről nem is beszélve.
Meglehetősen bosszant ez az állapot...
A 15+ napos garanciális távolléte a tápnak elég nagy bosszúság ahhoz képest, hogy 10 perc alatt kicserélem benne a ventilátort...Azért valamennyire konyítok a témához.Igazából a kérdés az, hogy ez a 40dB és a szabályozás hiánya normális-e ennél a tápnál, vagy csak nálam pörög ennyire ez a ventilátor?
-
didyman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged