- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
válasz
Gorneck #2626 üzenetére
MSN-em nincs, de lehet rakok. Akkor fog menni a táp...?
Azért gondoltam a levélre, mert anno a Kingstonnak egy vacak párezer forintos pendrive miatt írtam és válaszoltak becsülettel minden levelemre (össz 3 levél) órákon belül, és nem marketingszöveget, hanem olyan dolgokat, amik ugyen nem segítettek, de magamtól nem biztos, hogy mindet próbáltam volna. Szóval le a kalapot a Kingston előtt.
Seasonicnál kicsit lassúbbak, ha egyáltalán jön válasz.
Jelen állás szerint eladó a tápom - más gépben megy gond nélkül - az árán veszek egy jókis deltás csífteket, csífben még nem csalódtam (kopp-kopp-kopp). -
Kriza
őstag
válasz
Gorneck #2624 üzenetére
Nem akartam megbántani az érzéseidet, látom nagyon szíveden viseled a Gigát. De ha meg a Seasonicot anyázom, akkor is jön valaki, aki elmondja, hogy az milyen jó és nem azzal van a gond. Együtt meg mégsem olyan jó a kettő. Külön-külön meg igen. Ezzel van a gondom, meg tele a tököm.
Azt meg remélem nem gondolod, hogy villamosmérnöki diplomával képtelen vagyok beszerelni egy tápegységet egy számítógépbe.
Arra azért kiváncsi vagyok, hogy a németek mit írnak.
Írtam én is a Seasonic supportnak, onnan még nem jött válasz.
Lehet Gigánál is kellene próbálkoznom? Mennyi esélyt adsz neki, hogy válaszra méltatnak? Egyébként rev 1.0, de ezt már írtam a lap topicjában is. Lap garival mit érnék, kapnék egy ugyanilyent? A szünetmentest meg nem tudom, miért írtad.
és mégegyszer: sem a Gigát sem Téged nem akartam bántani, de megértheted, hogy kib****** mérges vagyok.
[Szerkesztve] -
Kriza
őstag
válasz
Gorneck #2612 üzenetére
Honnan veszed, hogy nem értettem meg?
A gép megy csíftek táppal (sőt, tápokkal, mert ugye már kettő is bizonyított, egy Sirtec meg egy Delta beles), de ezzel a fos (most már sajnos ez a szó jut eszembe) Seasoniccal meg nem. Nekem ebből józan paraszti ésszel az jön le, hogy a táp a rossz.
Nézhetjük más szemszögből is: másik gápben megy tökéletesen a táp.
De ez engem nem vigasztal, mert csak 1 gépem van (jó, kettőm de a másik egy 600-as cerka, kevesebbet ér, mint ez a táp) amibe a táp kellene. Így a tápra vagyok mérges. Nem fogok a táp kedvéért alaplapot meg ki tudja még mit cserélni.
Írtam a Seasonic supportnak egy e-mailt, remélem megértik az englisemet és válaszolnak is. Hátha nem ismeretlen nekik a probléma.
Azért kösz a segítségedet.
Ha valakinek kell a táp, viheti 16k-ért jó vétel, valószinüleg ha nem olyan a konfig, mint az enyém nem lesz gond.
[Szerkesztve] -
Kriza
őstag
válasz
Gorneck #2608 üzenetére
Ezt a régebbi tápomnál is észrevettem, de ott 1-szer csinálta fixen és kész.
Most viszont áramtalanítás nélkül is csinálja, ha ki van kapcsolva a gép (standby) és bekapcsolom. Ráadásul nem 1-szer, hanem van, hogy 6-szor, naponta többször. Ezt ne magyarázza meg senki, hogy normális, mert a vinyók tuti beledöglenek egy idő után.
Elég rossz azt nézni, hogy ki-be kapcsolgat a gép. Van, amikor 1 POWER-ON lenyomás elég, és párszor ki-be kapcsol, aztán elindul, de van, amikor egy POWER-ON lenyomás csak arra elég, hogy ki-be kapcsolgat, aztán leáll. Ilyenkor újra POWER-ON és szurkolni, hogy most jó legyen, pár ki-be után el is induljon. -
Kriza
őstag
válasz
Gorneck #2596 üzenetére
5V SB-t mértem, 5,02V, 2500mA terhelhetőséggel. Ennek elméletileg elégnek kell lennie.
Amúgy érdemes benézned az IP35 topikba...Ott se jobb a helyzet... hasonló problémák esetleg? Ha megdöglött a tehenem...Linkelnél egy-kettőt.
Egyébként frissítettem a BIOS-t meg kiszedtem az egyik memót és a maradékot másik foglalatba tettem, holnap meglátom. -
Kriza
őstag
válasz
Gorneck #2591 üzenetére
Igen, az volt, most már én is bánom. Az egy Sirtec beles Chieftec volt, ami nem szerepel az ajánlott tápok között, ráadásul 3 éves volt, szóval aktuális volt már a csere. Gondoltam, cserélem, amíg erőben van, és ha csaerélek, akkor egy olyan márkát veszek, amit mindenki dícsér. Ráadásul ez jobban terhelhető 12V-on, ami esetleges bővítésnél már szempont lehet. És tessék.
Én a tápra gyanakszom, mert a régivel ment a gép gond nélkül, aztán persze lehet, hogy az alatt a másfél hét alatt lett valami baja a lapnak. Ezért is írtam az alaplap topicjába is, ha nem gond.
De Te is mostanában cseréled/cserélted a működő tápod, vagy nem jól emléxem? [link]
Ebit: remélem, én is. Leginkább azt remélem, hogy ha a tápnak van baja, akkor produkálja majd a hibát a szervizben is.
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
válasz
Gorneck #2477 üzenetére
Célszerű szakemberrel csináltatni, mert biztos van olyan része a dolognak, amire oda kell figyelni. Őszintén szólva nem lakkoztam még újra tekercset, és elméletben sem tudom, hogy mire kell figyelni, de biztosan van olyan dolog. Szerintem 1-2 eFt-ból ki is jössz. A lakknak van neve, de nem fog most eszembe jutni... De biztos van ilyen a szakembernél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest