Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
-
Hequila
őstag
Megpróbálok számszerűsíteni, úgy talán könnyebben érthető az egész szitu.
Szóval.
A Delta Chieftec közvetlen bekapcsolás után ~4,7V-ot adott a ventinek, amivel az kb. 1000RPM-et produkált.
A BSII közvetlen bekapcsolás után szintén ~4,7V-ot adott a ventinek, amivel az kb. 1600-1800RPM-en ment.
Viszonyítási alapnak egy másik 12-es ventit vettem alapul, és szemre jöttek ki ezek az értékek. Most ne menjünk abba bele, hogy rossz a szemem, vagy nem tudok viszonyítani.
Megkérdezném, hogy az 500W-os BSII-esed ránézésre mennyit pörög? -
Játékos
addikt
Fanatikus tag lettem a PH!-n.
Te drága ember, én nem vitatkozok senkivel sem!
Ez a venti a gyártója szerint is kurv@ hangos. Ennek nem kell halknak lennie, mert ez nem egy halk ventinek készült!
Nna! Én márpedig szeretnék egy olyat a tápomba, amit azért csináltak, hogy halkan működjön! Persze ''nem baj'', ha nem fő meg a táp mellesleg.
Gratulálok az FSP-hez, de itt most arról van szó, hogy az emberek egyik része nem hallja ugyanazt a ventit, amitől mások agyvérzést kapnak! Más házban van, más az akusztikája, az asztal alól pont felém verődik a hang, kényesebb a fülem, stb...
A Te szubjektív véleményed szerint egy 1200-as Noctua elég lenne a tápomba?
Max respect! -
Játékos
addikt
Nem csak az övé, hanem az enyém is hibás ezexerint...vagy mindkettőnk füle hypersensitív egy cseppet.
[link]
A gyártó 40 dB-t !!! ad meg...
Egyébként a Silentpcpreview az egyik ''testvérét'' tesztelte, és csak a hang stimmelt a gyári adatokkal, a kégszállítás közel sem![link]
Tehát: ez egy jó venti annak, akit nem zavar, hogy hangos!
Az pedig, hogy 7V alatt nincs a ventiknek hangjuk, az jujj, mekkora butaság! Ennek 5 V-n is van!!!!
A lényeg, hogy továbbra sem akarom ezt a ventit a tápomban tartani!
BÉKE!
Ja, és 2,9 V-ról indul...
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Az, hogy a legtöbb ventinek nincs hangja 7V alatt, így magában elég kevés infó. Mintha azt mondanám, hogy a legtöbb autó nem megy 140 km/h felett.
Gondolom nem láttál (hallottál) még egy ilyen ventit sem 7V felett. Ennek már 5V alatt is hangos. Van a gépemben 2 vinyó és 6 venti a tápon kívül, de a táp elnyomta mindet! Ahogy a tápajánlós témában írtam; nagyobb hangja volt, mint a 8cm-es HPC Chieftecnek.
3,3V körül pedig gond nélkül indul, tehát nem éppen-éppen, hanem simán. Még itt is gyorsabban pörög, mint a Delta Chieftec ventije 4,7V-on (pedig elvileg ugyan az a venti).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest