- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Azért az FSP is tönkre tud menni és gépet is el tud vinni. Bolondbiztos PC-táp nem létezik. Ami hálózatra van kötve, az eleve nem nagyon lehet bolondbiztos, ha már van benne szilíciumoxid alkatrész, villám ellen meg semmi nem véd biztosan.
Az Acorp alaplapjai történetesen pont nem voltak olyan ócskák, mint a tápjaik
.
A Deer sajnos ilyen. Pedig az első olyan márka, amit mernék ajánlani olcsók közül, mert legalább kiegyensúlyozott a minősége, nem hullámzik annyira. Korrektül be van építve, van benne védelem, csak már megint azok a nyamvadt kondik...
-
ngdr88
tag
Az Abit EQ szerint:
CPU Core 1.31V
ddr2 1.82V
Hyper Transport 1.20V
chipset core 1.18V
ATX12V 12.15V
Atx 3.3V 3.26Vmással nem mértem
azt a furcsa hangot meg most hallottam először megfüleltem h nem a vinyó e vagy hogy belelóg a Freezerbe valami vezeték de úgyhallottam a táp környékéröl jött ilyen kicsit szaggatott zúgás
Az a Táp pontosan mi amit ajánlottál?
-
Necc
addikt
30K monitorral, jó indulattal
Valahogy megpróbálom rábeszélni, de reménytelen, azon gyengéjét fogom kihasználni, hogy kell most neki otthonra a gép + a net a fősuli miattTehát akkor pusztán az a tény, hogy a táp kikapcsolva (készenlétben) 0.2V-ot ad le az 5V-os ágon ezek szerint nem adott senkinek "jóslásra" alapot.
#2803: felelőtlen, vagy sem ha a te közeli rokonodról volna szó és egyúttal jóbarátodról is, nem hinném, hogy te csak ülnél a hátsódon, és bámulnál a nagyvilágba
-
st3v0
tag
a táp kb 3 honapos, igaz hogy rossz helyen vettem(mistral
, de sürgős volt akkor), ilyen:
[link]az alaplapom nem méri jól a proci hőmérséklete, de a coretemp kb 51-52 fokot ir, ahogy a rivatuner és az speedfan is.
az EventViewer-ben mineke nézzek utánna? általában DCOM és Tcpip erorr-okat ir -
didyman
őstag
Fene tudja. A lemezindítást valóban kezdeményezheti a lap, de hogy sata esetén ez hogyan működik, nem tudom. A PG jel aktívvá válása indítja a lapot, hogy ekkor mi történhet, ami zavarba ejti a tápot-mérni kéne tárolós szkóppal.
sajnos ez van, és már nem nagyon reménykedek, túl régen volt már...
-
Teszla_
senior tag
Chieftec GSP-450AA a pontos neve azt hiszem. A táp még nincs egy éves, tavaly novemberben vettem.
Azt nem tudom, hogy a Win eseménynaplójába került-e valami, mert a másik táp amivel kipróbáltam a gépet, egy FSP 235W-os volt, amivel nem mertem tartósan bekapcsolva hagyni a gépet. Ettől függetlenül lehet, hogy elbírta volna -
Én is ezért írtam hogy lehet hogy még így marad sokáig, de szerintem más sem nagyon tudja megmondani látatlanba hogy melyik serceg, a tulajtól meg nem várhatjuk el hogy eldöntse hogy hol cincereg a kisegér a tápjában. Azért bátorkodtam cserét javasolni, mert az everest mérése valóban nem megbízható, de ha mégis igaz akkor könnyen lehet hogy nem egy egyszerű szűrőtekercs adja a hangot, és akkor kár kockáztatni.
De valóban érdemes több véleményt is meghallgatni. -
germanh
senior tag
Hát többször is hagytam...hátha túllép rajta...de mikor már kb 15-ödjére megcsinálta ezt...
Nekem most újra jó és elsőre indul mint mindig ezelőtt.
Nemsokára egyéb nagy erőt igénylő alkatrészek miatt váltok corsair 520hx-ra.
Olvasgattam feljebb utolsó párszáz hsz-t mielőtt feltettem a kérdést, de hát mivel nincs másik tápom ezért nem tudtam ilyennel variálni. -
germanh
senior tag
Azt jelentette hogy bekapcs, 2-3sec és leáll-újraindul és ezt ismételgette...
Úgy döntöttem, hogy elnézek vele egy szervízbe, ott mégiscsak vannak alkatrészek próbálgatni.
Végülis kiszedték a ramjaim, beraktak másikat és beindult...szal úgy nézett ki hogy a ramoknak nyestek.
Aztán visszarakták az egyik ramom...beindult...
Visszrakták a másikat...beindult...
Aztán náztünk mind3-an nagy boci szemekkel hogy oké...jó játék volt...
Hát ha nincs más, az is megteszi. -
Hát igen, érdekes egy állatfajta a Codegen.
És érdekes a számozása is.
Volt olyan 400-asom ami a táblázata szerint többet adott le mint az ugyanolyan 420-as, de volt olyan 350-esem, ami verte a táblázata szerint a 420-ast.
De a legjobb a modellszámozásuk. Ott virít nagyban hogy 300W, a model number meg kicsiben lehet a 300-as esetén 200x, meg 300x is, hogy sasszeműek értsék hogy miről is van szó... -
Gorneck
legenda
Azzal nincs semmi baj...csak elég egyedi a problémád...próbálok segíteni...németekm még nem írtak semmit...de sztem nem is fognak...
Levelet a supportnak feleslegesen küldesz...visszaírnak gyorsan, de blablabla szöveget...
Kb, de lehet újabb rev-et...
Nincs MSN-ed? Vegyél fel...Címem adataimnál...
-
Gorneck
legenda
Kár, hogy a többi lapot nem kerested meg...lehet még sorolni a gyártókat...és szépen kivastagítani...miért nem teszed meg?
Német fórumokat is átnyálazva és nyomonkövetve senkinek nem volt hasonló hibája. Pedig ott aztán nem spórolnak a táppal...
Feltettem ott is a kérdést...válasz még nincs...
Szünetmentest nem tudsz csaklizni a cégtől? Milyen rev-es a lapod? Mé nem azt gariztatod?
[Szerkesztve] -
Csaba_20_
őstag
Amennyiben válaszolnak a Seasonic részéről, érdekelne mit reagáltak. Megírod nekünk? Egyébként szerintem valaki(k) nem tartotta/ták be a szabványi előírásokat, ezért fordulhatott elő ilyen probléma. Kár, hogy most nincs se időm, se lehetőségem, mert az ilyen problémák érdekelnének.
-
Gorneck
legenda
Bios buhera és áramtalanítás esetén ez a megszokott és ez a természetes...várom az estét mit tudsz okozni.
Barátomnál is ez volt csak egy P5K-val...ő jó szokása szerint kikapcsolta az elosztót...elmondtam neki mizu leszokott róla...
A Te eseted azé extra, mert még nem láttam ilyen gondot...pedig több topikon keresztül követtem a dolgokat és semmi. -
Gorneck
legenda
Kriza és egyben szól másnak is...ez most picit független a tápoktól...
Áramtalanított 965ös és P35ös dupla vagy több starttal indulnak. Ilyenkor egyes beállítások törlődnek is, de az is lehet simán mennek. Nem lehet mit tenni ellene.
Szal ezek a startok nem táphibára vezethetők vissza. Szal másik konfigba nem fogja csinálni...sőőőt lehet másik p35be meg simán jó lesz...
Sikerült beválasztanod...a két hw vmi oknál fogva nem kedveli egymást... -
Hequila
őstag
-
Gorneck
legenda
Csak szeretnék...
Az enyém nem jó...egyébként. Nem kicsit sípol...
A chipsettel barátom a chipsettel...amit írtam is, hogy dupla vagy több start esetleg reset áramtalanítástól van...ha a táp nem ad annyi feszt amire a lapnak kikapcsolt állapotba kell, akkor ezt fogja csinálni...Másra nem tudok tippelni...no meg amit lap topikjába írtam...
Amúgy érdemes benézned az IP35 topikba...Ott se jobb a helyzet...
Szal fel a fejjel... -
-
Ebit
addikt
Gari esetén mennyi esélye van, hogy ezt más gépen (a szervizben) is produkálja majd? (Hammonntól vettem)
Nyitott kérdés, szerencséd van a garis átvizsgálás során előjőn a hiba, mig sok esetben , csak bizonyos hardverkörnyezetben/vagy azonos terheléssel jelentkezik./ ezért is javasoltam, hogy több helyen mérj rá/.
Amikor beindul a konfigod, csak a szgép hálózati kapcsoloját használod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Robogó, kismotor
- Google Home/Nest
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest