- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
válasz
ArthurShelby #12 üzenetére
Igen ezt akartam összerakni hogy a nagyobb teljesítményt akkor 2 c-n adja le vlsz-leg
Csak fura a precision tápja akkor mekkora lehet mert azokat már type c kaptuj az tuti -
ArthurShelby
addikt
Most értettem meg, hogy miről beszélsz (utána néztem
). Azt tudtam, hogy a dell-nek a legújabb dokkolója a wd19-es. De abból több verzió is van, a wd19s 130W-os táppal jön és a csak 90W-tal tud tölteni. Ebből az wd19s-ből van még a 180W-os verzió is, ami 130W-tal tölt. És van a wd19dcs (performance dock), ami 210w-tal is tud tölteni, viszont azt 2db type-c-n (nem dell eszközöknél ez is csak 90W-ot tud, bár azt gondolom 1 type-c-n).
-
bolvar
senior tag
válasz
ArthurShelby #9 üzenetére
A fura a dell-nél a töltő 1 csatis c ugye a dokkoló 2-es de túlélhető csak zavaró hogy figyelni kell a töltőt ne hagyjam sehol el
-
ArthurShelby
addikt
A számokra rosszul emlékeztem, de lényeg megvolt. [link]
Röviden (az asus belső tesztei alapján): a type-c nem erre lett kitalálva, ezeken a csatlakozókon kb 5A-t lehet átvinni (mert rövidek a pin-ek), ezért kb 150wattig jó. Papíron a type-c max 240wattot tud, de ezt 48V-on. Az alaplapok 20V-osak, szóval a visszaváltásnál rengeteg energiát fűtene el (ami laptopnál nagy hátrány).Ezért használja az asus a saját slim csatlakozóját (20V, hosszabb pin-ek, max 330watt)
-
csizo13
tag
Érdemes megvenni.
Talán 1 évig jó lesz, aztán jöhet a következő 700k-ért. -
bolvar
senior tag
válasz
ArthurShelby #5 üzenetére
Ezt csak azért furálom mert a dell precision-ek simán 240w táppal és dokkolóval vettem előző cégnél.
A c-n 100w ír de pl arra is háklis mi adja neki a 100w-ot.Vettem egy hama dokkolót azt nem csipázta kicsit se egy dell tb19-el meg vígan megy. -
peet05
aktív tag
válasz
bandigyerek #2 üzenetére
-
bolvar
senior tag
válasz
bandigyerek #2 üzenetére
Én pár hónapja vettem a még Ryzen 7 8845HS verziót és zseniális gép, picit tényleg megtekeri ha játszol rajta, de hát az előd g15 se volt csendes pedig az 3x ilyen vastag volt
Sima napi meló közben órákat húz az aksija, a dell-nek 2 óra volt a max de 1 év után már csak 45 percet bírt az akku, évente cserélgettem emiatt...
2 dolgot nem értek miért erőltettek, az asus saját type c csatlakozóját(tölt rendes c-n is de francnak kellett saját töltő hozzá...), és a rohadt copilot gombot, amit szívem szerit kitépnék belőle -
Solten
őstag
Tetszik a "visszafogott" kulsejevel ez a kis gamer gep.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest