- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Hieronymus #24 üzenetére
Kivéve a gyártóknak.
Mert ha nem így lenne már tettek volna ez ügyben.
-
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
Amikor megvettem a POCO X6 Pro 5G-t (amihez a gyártó adott eredeti Xiaomi 67W-os töltőt) már megvolt az LDNIO A6140C-m. Mondom milyen frankó, a telefont tudom tölteni az ágyban a gyári töltőjével, vagy az asztalon az LDNIO A6140C-n 67W-on keresztül.
A Xiaomi maradt az USB-A -USB-C vonalon, nem véletlenül.
Elsőnek mondom Toockie USB Type-C - Type-C kábellel, látom, hogy 25-26 W.... WTF?
Oké nézzük a gyári kábellel: USB-A = 30 WMiért alakult így?
A Hyper Charge a Xiaomi technológiája és megköveteli a femtebbi kis pöcök (adatközlő) meglétét. A Type-C - Type-C kapcsolatnál ennek hiányában nem működik, q második esetben pedig az LDNIO A6140C-n lévő USB-A portok maximum 30W-ot képesek leadni.Konklúzió, az LDNIO A6140C-vel sehogy sem tudtam kihajtani POCO 67W-os maximális értékét, sőt még a felét sem.
-
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
Mindig igyekeztem úgy intézni, hogy amikor továbbadtam a telefonomat vagy más eszközeimet, akkor azokat a dobozukkal, töltőjükkel és papírjaikkal együtt adtam tovább.
Így mostanra már tényleg meg tudom számolni, hány töltő van nálam – egy kezemen is elég hozzá. Nem kell kerülgetnem a régi töltőket és kábeleket, minden rendezett és átlátható.
(Bár ez nem volt könnyű )
-
válasz
Hieronymus #17 üzenetére
Azért ilyenkor üt vissza, hogy nem jár töltő. Pár évente kitalálnak vagy egy teljesen új szabványt, vagy egy meglévő szabvány új főverzióját adják ki, és ha nem az alsó polcról vásárolsz mobilt, akkor vehetsz a drágán megvásárolt luxus töltőből is egy újabb verziót.
-
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
Megoldást alkothat az, hogy Pixel készüléket nem vásárolunk.
-
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
Most az az 1 V annyira érezhető töltés szempontjából
-
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
Na az LDNIO A6140C-hez mellékeltek kb mindent is.
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
A cím nem kerek. Ezt a töltőt például Olaszországban sehova sem tudod bedugni.
-Nos, minden nem lehet tökéletes. Én nem járok Olaszországba, de ha tenném, akkor ahhoz mérten választanék, akár eme töltőm belüli kialakított csatlakozóval. Itt igazából a kompakt méretére és az összecsukható töltővillára gondoltam, hogy így könnyebb az utazásnál elpakolni. Hát innen a cím is .
Ahhoz az Európában használt kb. 3 szabványhoz megfelelő csatlakozót kellene biztosítania a gyártónak.
- Teljesen igazad van, bár ha minden kötél szakad, akkor egy travel plug megoldás lehet.A legfontosabb paraméter.:
PD 3.1, PPS
Ezzel a notebook és telefon készülékek 99%-a optimálisan tölthető.
- Bezzeg ha nem írom le a többit , akkor meg azt tennéd szóvá -
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
Így van, nekem is az lett volna a jobb, ha 5:1 az arány az USB-C USB-A tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- NBA és kosárlabda topic
- SSD kibeszélő
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged