Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
paha
csendes tag
sima usb->ide kábelt (akár házilag barkácsoltat) nem lehet valahol kapni? nekem nem kéne külső keret, csak egy ide csatlakozó meg táp... :P
-
HEBI
senior tag
Részemről minden rendben ment, megvalósítottam az elképzelésemet, igaz nem valami olcsón.
Vettem:
- egy Eagletech PCMCIA->USB2.0 kártyát,
- egy Extrenal box USB 2.0A nevezetű külső 5.25''os racket,
- egy LG DVD+/- RW-t (4040B)
Win2000 alatt be- illetve összedugtam mindent és működik rendesen, telepítenem sem kellett semmit, kivéve a DVD író progit. A sebességre sem lehet panasz, 2.4x-esen írtam DVD+RW-t, az olvasás meg ugyanerről olyan 7-9 Mbyte/sec.
Szóval ezt lehet használni nyugodtan. :)
Azért mindenkinek köszi a segítséget! -
-
hankey
csendes tag
Ja, a sebesség (usb2): 480 Mb/s = 60MB/s. Ez valakinek kevés? Egy jobb scsi vinyó talán tud ennyit (talán!)
-
hankey
csendes tag
Működik, több is egy ügyfélnél. USB 2.0-ás külső ház (mapower), de a vipover is ok! CD-író van benne, semmi gond nem volt vele. Márpedig ha cd-rw megy, akkor dvd-rw-is. Van benne egy ide controller, úa. mintha alaplapit használnád. Mindegyikben NEC kontroller van, ebben nincs eltérés.
-
HEBI
senior tag
Na mára okosabb lettem. Amit nekem hoztak az egy USB 1.1 -> IDE átalakító. Van külön táp, az ide eszköznek. Ez nekem nem elég, mert ennek az átvitele 12 Mbit/s, azaz 1.5 Mbyte/s maximum. Ilyen sebességgel meg nem szeretnék DVD-t írni. Külső USB 2.0-ás DVD írót meg 70+fa körül hoznának. Szóval akció lefújva egyenlőre.
:( -
Szaki
tag
http://www.vipower.com/product/SwapRack/vp_1028lsf/vp_1028lsf.htm
ar pl nalam 10200,- (jelenleg van)
de belso kialakítas :-( ami nalunk kaphato is. -
törölt tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
van a dtk-nak hivatalos nagyker/kiskere is, talan a [L]http://www.komel.com[/L] , ahol barki vasarolhat. sztem ott is lesz. DEN-525 7800+AFA
[Szerkesztve] -
hezso
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ja? Itt az USBrackról van szó? Vissza minden. Már megörültem hogy madzag, egyik fele usb, másik ide, meg valami speckó driver... :B
-
kamikaze boci
őstag
M**tral, és 10-es körül kezdődik (dtk). Az elején, a bevezetéskor volt 6eFt-ért. Nagy hiba volt, hogy nem vettem (vagy 15 darabot). Sebesség nem vészes, író ráköthető (az 5,25-ösre persze).
-
Szaki
tag
Ilyet a ViPower gyartmanyaban volt szerencsem latni. Akkor eri meg ha hurculaszni akarod az egysegedet. De nem lesz gyors!
-
HEBI
senior tag
Van valakinek valami talapasztalata vele? Személy szerint egy DVD-írót szándékozom így használni. USB 2.0 PCCARD -> USb-IDE átalakító -> DVD+/-RW. Szerintetek van esélye, hogy menni fog?
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Filmvilág
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Eladó 2db Intel Xeon Gold 6154 18mag/32szál 3.0GHz LGA3647
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD 512GB HDD RTX5060 8GB!
- 8. generácios HP mini PC - windows 11 kompatibilis
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest