Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz sb #10 üzenetére

Nem a töltés sebessége miatt írtam, hanem ha gyengébb a töltés watt, mint amit a gép elvár, akkor harmadára limitálja a proci sebességét olyan töltőre (dokkra) dugva. A töltés ikonnál az óra mellett meg megjelenik olyankor egy "slow charger" figyelmeztetés. Ez főleg akkor szopacs, amikor úgy reklámozzák a dokkot, hogy a laptop saját töltőjével használhatod, nem kell más hozzá és nem mellékelnek töltőt hozzá. Ennél a hírbélinél 135 wattos saját megoldást használtak, amiből 100-at kiad (azt nem olvastam, hogy a másik 20w-os porttal egyszerrte tud-e ennyit).

A specifikáció ráadásul két részből áll. Egyik az, hogy mivel kompatibilis a dokk.
    A másik meg az, hogy a gép, amit rádugsz mit tud. Plusz milyen kábelt dugsz közéjük. Ez mind lehet limitáló, nem véletlen hogy külön sorban van a tb4 portos gépes képesség leírása, mint az usb-c módos.

A dokkokban még eddig usb-lan adaptereket láttam beépítve. Az kompatibilis visszafele a csak usb-t tudó gépekkel. A thunderbolt ritkább.

Új hozzászólás Aktív témák