Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
-
Sziasztok, gondolkodtam gigabites netre váltáson, akiknek Arris-a van, mostanában nincs említésre méltó probléma vele? Modem módban használnám.
-
Pont ma néztem bele kíváncsiságból a digi topikba. Kemény. Sajnos szerintem vodánál is ez várható, a létező legkisebb befektetéssel legnagyobb profitot elérni elv mentén.
Hálát adok az égnek, hogy nincs már magyar tv előfizetésem. Ég és föld 4K HDR-ben focit meg F1/F2-t nézni, angol kommentárral. Nem olcsó, de nekem mindent megér.
-
válasz
WNorbert85 #114974 üzenetére
Boxon mennek, de mediacard-dal nem fognak, míg nem váltasz csomagot.
-
-
Már megint ügyködtek a csatikkal, úgy látom.
Szerk.: behalok, visszaraktak egy régi channel mapping-et. Micsoda szakik ülnek ott.
-
-
-
-
-
-
válasz
Intruder2k5 #113093 üzenetére
Nem kizárólag SZIP-es területeken, pl. BP bizonyos területein meg Szekszárdon is szolgáltatnak a telekom optikai hálóján (amikről tudok).
-
-
-
-
-
-
Srácok, 2 hete leadtam a voda boxot a csatisorrend szerkesztés hiánya miatt, erre most behozzák.
Tehát tényleg teljesen szabadon lehet beállítani a sorrendet az 1-es progihelyről kezdve? -
-
-
-
-
válasz
kezo0 #112162 üzenetére
Szerintem rohadt jó megoldás van a Sky Q boxon: 1-99-ig azt raksz be, amit akarsz, 100-tól felfelé pedig fix a sorrend. Így egyszerre van jelen a kedvencek listád a te sorrendedben, meg a Sky fix csatilistája is. Ezt itt is el tudnám kepzelni….ha a kedves MTVA nem kötelezné a szolgáltatókat az idióta elmebajukra.
-
-
Annyira kíváncsi lennék, hogy mikor lehet már végre kedvenceket vagy még inkább csatisorrendet beállítani a voda boxon. Ugyanis ez a fő ok, amiért visszaadom. Ja meg az idegesítő laggolás.
Elképesztő, hogy másfél év alatt képtelenek voltak ezeket orvosolni. -
-
válasz
szabogabor10 #111984 üzenetére
És átállt.
Valamivel gyorsabb lett így a menüje és nem is akadozik annyira, de azért a smooth-tól messze van.
Van német Sky Q boxom, na az super smooth. De a magyaroknak persze jó a gyenge hardverű, laggolós box is… -
Csak érdekességképp, a voda boxomon (OTT) borzalmasan akadoznak a csatornák, ergo nem csak a visszanézőt érinti a probléma. Mindegy, úgyis visszaadom, és marad a mediacard.
Mostmár minden mindegy alapon átdugom a boxba éjjel a koaxot, hátha átáll DVB-C módba. -
-
válasz
Okosandroid #111637 üzenetére
Érdekes felvetés. Igazából tippelni se tudok, mit vezetnek be.
-
-
-
HD Plus + HBO MaxPak + 250 net + vodabox + mediacard = 7340 Ft (-1900 Ft a mostani hűség nélkülihez képest)
Hát…mondjuk Digi hiányában lehet nem rossz ár ez. -
-
-
-
válasz
-=RelakS=- #111401 üzenetére
Meg ez mit jelent? 2 hét, 2 hónap, 2 év?
-
Voah, mindig meg tud lepni a voda. Ez gyors volt.
Nálam OTT-n is jönnek az új csatik egyelőre. Az a fura, hogy tényleg teljesen kivették az új csatik SD párjait (kivéve TV Paprika, Galaxy4, Prime), szal innen fura lenne, ha valaha elvennék tőlünk a csatikat. -
Nicktoons HD-t és English Club TV HD-t is találtam. A Disco Science HD / DTX HD / CC HD-t továbbra is hiányolom
-
Kicsit keresgéltem, és találtam egy kódolt teszt csatit, ami a Hír TV HD-t takarja. Szal hamarosan ide is jön…
Illetve Prime HD, Film Café HD, Film Mánia HD, Viasat Explore HD, TV Paprika HD és Spektrum Home HD is várható. Konkrétan már be is map-elődnek a megfelelő progihelyekre és EPG is van rajtuk, szal szinte tuti, hogy valamikor élesednek.
Beindultak rendesen. -
-
-
-
Cinemax 1-2 HD megjött. Végre. Csekély 5 év után csak sikerült berakniuk.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Adams84 #109086 üzenetére
Na, ahogy kidobták az SD-ket, szinte rögtön behozzák az összes, eddig OTT only HD csatit kábelre is. És még az összes HBO csati is HD lesz? Mi történt ezekkel?
Megérte mediacard-ot igényelnem, úgy fest. LG OLED-en kis trükkel faszán be lehet állítani a csatisorrendet, és most már pariban is lesz az a HD kiosztás kábelen és OTT-n. -
Megtörtént az SD off (BP).
Nem értem, miért maradt benn a Mozi+ SD. -
-
-
-
-
-
-
-
-
Merre van az Eurosport 3,4,5,6,7,8,9?
Remélem OTT-n mind HD-ben lesz. -
-
-
Zseniális. Múlt héten kértem egy mediacard-ot a voda box mellé. Helyben adott a nő egyet. De no access-t írt minden csatira. Felhívom őket, kiderült, hogy 20-tól lesz csak oké, mert akkor zárják a munkalapot, akkortól számláznak is. Hát jó. MPL futár hív ma, csomagom jött. Küldtek egy másik mediacard-ot. Bedugom a tv-be, és 2 perc után működik. Most vihetem vissza nekik a másikat.
Kitalálni se lehetne ezeket, ha nem lennének. -
-
-
Itt a vihar, OTT-n döglöttek a Disco csatik, Telekom IPTV-n meg tökéletesek.Szerk.: most ott is megdöglöttek.
-
-
-
Az a zseniális helyzet állt elő az új voda box szoftverrel, hogy kikapcsolom a voda box távjával a boxot, a végre működő CEC azonnal kikapcsolja a tv-t is, de mivel a korábban távom összehangoltam a tv-mmel, a táv rögtön visszakapcsolja a tv-t (ugyanaz a gomb kapcsolja a boxot meg a tv-t is).
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Az volt már, hogy másodszor halasztják el a Voda TV karbantartást? Még SMS-t is küldtek róla.
-
-
-
-
Új szoftver a Voda boxon: 6.1.8100.09cd(el)/6.1.8100.09810002
GUI verzió: 61.810.78Kicsit nem igazán értem, miért kellett ilyen egész képernyőt elsötétítő műsorinfót behozni csatornaváltáskor…
-
-
válasz
norbertoth #103667 üzenetére
Jesszusom. Egy rossz kabarévá kezd hasonlítani kb. az összes telkó ügyfélszolgálata.
Természetesen tisztelet azon dolgozóknak, akik próbálnak továbbra is korrekten tájékozódni és tájékoztatni. -
válasz
Hegyirabló #103618 üzenetére
Szerintem telekom területen nem lehet telefont kérni. ÁSZF-ben sincs említés telefonról.
-
-
-
-
Ha mondtok esetleg egy konkrét műsort, ami akad, meglesem én is.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kabelmania27 #102034 üzenetére
Júniusban nálam leszarta a csóka, még a koaxot se dugta be.
De most nem tudom, mi a helyzet. -
-
Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest