Hirdetés
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Sziasztok,
1 hete hosszabbítottam szerződést, 500-as netet full tv és alap vezetékes telefont kaptam 7800 Ft-ért, de sajnos a újból rám lett erőltetve a connect box.
Korábban még 2017-ben kaptam vissza 3 havi díjat kötbérként mert nem volt jó a szolgáltatás. Akkor lecserélték egy CISCO EPC3925-re amivel azóta is boldogan elvoltunk, néha újra kellett indítani bridge mód esetén is, de ez volt a legkevesebb.
Most megint itt van ez az ipari hulladék CB és megint nincs rendes szolgáltatásom.
Az alábbi a problémám. Amire már akkor is rájöttem, hogy ha megy a qBittorrent akkor olyan a google, vagy más pingelés esetén a csomagok fele elveszik a másik felénél pedig 300-1200 közötti pingjeim vannak, a CB felülete pedig elérhetetlen, ha nem megy, tehát szüneteltetek mindent, akkor minden abban a pillanatban rendbe jön. Ne jöjjetek azzal a szent szöveggel, hogy ne torrentezzek, mert van HBO go, Netflix, Youtube premium előfizetésem, plusz Game Pass Ultra, de sorozatok egy része csak Ncore-on érhető el.
Korábban is ez volt a CB-vel, aztán a cisco esetén megoldódott minden, ugyanolyan felhasználás mellett, most a kedves hölgy az ügyfélszolgálaton megint elindított egy kiszállásos javítást, de ott megint kapnák egy új CB-t. Még van időm, hogy elálljak az új szerződéstől, de nem hiszem, hogy akkor visszaadnák a régi modemet. A 240-es net is bőven elég volt, csak hűségidő nélkül szépen emelgették a díjamat.
A jelszintjeim rendben vannak eszköz szerint. Korábban a szerelő azt mondta, hogy kimenő jellel van valami gond, ami még pont értéken van, de gondot okoz többeknél...
Mi a franc lehet ez.
Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
- Micro:bit robotika csomag eladó. AI kamerával!
- Használt 2TB Toshiba
- HP GAMER Laptop! 16" QHD 240Hz / Ryzen 7840HS / RTX 4070 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Jó minőségű könnyen telepíthető WIFI biztonsági kamera nagy tudással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest