Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTS_Tibi
csendes tag
Addig is javasoltak egy "SGS screen booster" nevű alkalmazást a play store-on amivel lehet javítani az érzékenységen.
Letöltöttem, állítgattam egy kicsit és tényleg segített.
-
VTS_Tibi
csendes tag
Úgy néz ki jelent valamit ha az ember az észrevételeit leírja az UMI fórumon. A halk telefonhívást elvileg továbbították vizsgálatra, míg a kijelző érzéketlenségét javítani fogják a következő FOTA-ban.
-
Potrien
senior tag
A halk hangszóró, elég gáz szerintem

-
PanUser
tag
Aki pl. külföldön dolgozik, külföldi szolgáltatótól van SIM kártyája. Bekapcsoláskor SIM alapján beállítja a nyelvet. Átállítható persze magyarra, de újraindítás után visszaáll az idegen nyelvre. UMI fórumában ígérték, hogy egyik frissítésbe beleteszik, hogy nyelvbeállítást mentse, ne álljon vissza "SIM nyelvére".
-
bocinet
csendes tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Szerintem a legtöbbet szoftveres úton lehet javítani.
Az én telefonom lassan ideér:
2016-04-26 06:41 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016-04-23 10:43 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-04-22 01:30 Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-04-20 18:48 Célországba elküldve / Item sent abroad -
VTS_Tibi
csendes tag
Az UMI fórumán leírtam ezeket a problémákat és remélhetőleg valaki intézkedik majd

-
VTS_Tibi
csendes tag
Ma megkaptam a tokot. Szép UMI-s dobozban jött. Nagyon jól néz ki, minőségi darab, csak nem átlátszó hanem a sötét
Szóval az Ebayn megy az üzenet az eladónak hogy nem pont ezt rendeltem meg 
-
VTS_Tibi
csendes tag
Összefoglalva ezeket a hibákat találtam eddig:
-kijelző (néha?!) érzéketlen a nyomásra (mint pl SMS írás)
-GPS nagyon pontatlan, néha 20-30m-rel arrébb mutat mint ahol vagyok ami nem tűnik soknak de az iGo folyamatosan újratervez mert azt hiszi másik úton megyek
-Ujjlenyomat érzékelés elég pontatlan. Vagy minden ujjra kinyit vagy semmire...
-Telefonálás közben túl halk
-Bekapcsoló gomb zörög
-A kapacitív gombok megvilágítása nem jó helyen van így ha nem teljesen egyenesen nézel a telefonra olyan mintha valamelyik nem működne
-Az előlapi kamera vakujának a helye sötétben világít a kijelző háttérvilágításátólEzeken kívül jó kis telefon főleg ennyi pénzért. Persze ez a lista elég elrettentő lehet de én nem félnék tőle. A kijelző nagyon szép, az akku nagyon sokáig bírja és nagyon jól néz ki

-
Umitouch
újonc
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Nekem gyárilag van rajta a fólia, a felső réteget ( fólia védő fólia) leszedtem semmi buborék, ja és az eladó adott hozzá egy plusz temperált üveg fóliát fém dobozban👍 Egyenlőre az előre rá telepített fóliát használom.
Amikor bekapcsoltam már a magyar nyelv fogadott, minden magyar, de szerintem ez az android 6-os minden készüléken így van, tehát nem kell lokalizációt letölteni.
Nekem van mégy egy iphone 6-osom amit használok, tehát tudom milyen egy jó telefon.
Aki egy olcsó de jó telefonra vágyik az vegyen Umi touchot. Bátran merem ajánlani verhetetlen ára van.
Az Apple meg elmehet a faxba a túlárazott xarjával
Amiben jobb az Umi touch mint az Apple i6:
Sokkal jobb aksi, 4x akkora üzem idő
Szebb kijelző
Verhetetlen árAmiben rosszabb:
Könyebb az iphone, sajna a nagy aksi súllyal jár
Az Apple ökoszisztémájaMindent egybevéve nyolcad áron tiéd lehet egy majd ojan jó telefon mint egy iphone 6.
-
Sanyesz.
őstag
A magyar nyelv mennyire magyar? Kiindulva egy ismert márka modelljéből kérdezem ezt, mert ott a magyar nyelvre állított felület csak kb. 50-60%-os lokalizációjú. Meglehetősen zavaró.
-
kadel929
újonc
Hali, ez a kérdésem még mindig függőben valaki tulaj please írjon hogy nekik működik-e a gyári töltő?

"Sziasztok,
Figyelemmel követtelek titeket, amikor is a Spemall-nál döntöttem. Köszi a tippet jó választás volt onnan rendelni. Eddig nem regisztráltam, de most egy kérdésem van felétek Umi Touch tulajdonosok:Nekem a gyári töltő nem működik, meg se mukkan ha rádugom a telót. Kaptam hozzá egy ilyen fekete plusz csatolót amin a két villa teljesen fémes anyagú (ami szerintem nálunk felesleges), de sehogy sem működik. Az előző samsung telómmal töltöttem eddig de most azt elpasszoltam ezért még égettőbb a dolog.
Ez a 0,2A-ros töltő elég gyors lenne, de ebben a pillanatban gépről USB 3.0ról adom neki a kakaót.Nektek szépen tölt a fehér gyári UMI töltő? Írjak spemallnak hátha küldenek egy másikat? :/"
Rövid vélemény a telóról bár nem vagyok nagy szakavatott. Előtte egy Samsung S advance volt.
Pozitívumok: Külsőre a minőség megfelelő. Elől hátul tetszetős. Jó az anyaghasználat tényleg. A gombjai nagyon ropogósan nyomhatóak ez is tetszik. A fényes kerete nagyon szép. Új lenyomat érzékelő gyorsan reagál. A rendszer is igen gyors eddig zökkenőmentes. GPS jelet hiphop felveszi. Kijelzője hibátlan, jó hogy gyárilag fóliával adják. FHD videókkal teszteltem szépen viszi...stb. Képek természetes fényben gyönyörű élesek és sok egyéb hasznos dolgot tud. Az akkumulátor egy töltéssel nálam 4 nap 4 órát bírt ki. De én nem tolom róla a mobilnetet csak wifiről neteztem 2 órát öszvisz, illetve zenét hallgattam róla 3X1,5 órát.Pár negatívum: első dolgom volt (bár lehet ez sablon
) a kamera szemrevételezése. Szobába voltam NEM természetes szórt fényben. Hát ott a kamera siralmas volt. Az S advance se mosódott annyira mozgatáskor. Umit mozgattam is csak néztük unokatesóval ijedve, hogy ez most mi. Mozgatom és mosódik, szaggat. Ha képet készítek az is homályos lesz. Szal ezt nem szereti. Tisztább, világosabb szobai fényben már jónak mondható, de ott se igazi éles (távolsági képeknél ahol nem használja ki a vaku fényerejét). Természetes fényben a szabadban meg azt mondom hogy TÖKÉLETES, ennyi pénzért. Videó felvétel ugyanez, szabadban viágosban gyönyörű. Egyébként mintha lassabban fókuszálna. Nekem a kijelző bal felső sarka egy általánosságban nem észrevehető mértékben beljebb nyomható. Tényleg csak a sarka egy kisujjnyi területen. Illetve a főkamera borítása a kis fényes gyűrűs rész is kocog egy szemmel alig észrevehető mértékben. Az első, beszélgetés közben működő kis hangszórója számomra halknak bizonyult még max hangerőn is! Nyomnom kell jobban oda a fülem, vagy ha zajban vagyok az szívás.Egyébként tiszta a hangzása. És nem jó a töltő!!! 
Na ennyit tudtam véleményezni. Összességében ár/érték figyelembe vételével ez az egyik legjobb telefon a piacon szerintem. Személy szerint elégedett vagyok vele anno 70.000-ért vettem az S advance-t és akkortájt már le volt maradva technikailag. Most 50.000-ből egy elég erősre futotta.
Várom ebayról a clear silicon tokot, illetve rendeltem egy bőr tokot (tasakszerű) 380ft-ért, amit Ájfon hatesshez hirdettek, ez kicsit kisebb szóval jó lesz az.
Üdv
-
Potrien
senior tag
válasz
Belphegor85
üzenetére
+1

-
Belphegor85
újonc
Sziasztok! Nagyon gondolkozom egy ilyen telefonon ezért az lenne a kérésem a tulajdonosok felé, hogy írjanak róla egy kisebb vagy akár nagyobb összefoglalást, jellemzést. Előre is köszönöm.
-
alpy79
csendes tag
Én is rendeltem egyet a spemall-tól tokkal, vonóval.

-
Sanyesz.
őstag
Nem aggódok, adtam már el pár kínai telefont.

Csak feltűnt, hogy az amúgy viszonylag új és nem nagy darabszámban jelen levő modellt egyazon napon hirtelen ketten is elkezdik árulni, miközben egyébként (papíron) meg vannak vele elégedve.Ha jól látom, a Spemall-tól EU-s szállítással 170$ körül van.
-
bocinet
csendes tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Szerintem nem kell aggódnod, vannak akik, csak kipróbálásra vesznek telefont és néhány héten belül el is paszsolják, jöhet a következő. Sőt lehet, hogy üzleti megfontolásból, ők berendelik mondjuk 45 ezerért majd eladják 55-ért ha megjött stb.
Amennyiben tetszik a telefon rendeld meg, ha még sem jön be, simán el tudod adni annyiért amennyiért vetted, vagy még többért is.
Az enyém már itt van magyarországon, de nem tetszik a szingapúri követési infó:
Date Short Description
23/04/2016 Held by Custom
23/04/2016 Arrival at Processing Center (Country code: HU)
22/04/2016 Arrival at Destination Post (Country: HU)
20/04/2016 Despatched to overseas (Country code: HU)
18/04/2016 Received from CustomerBár minden áthalad a vámon, lehet hogy holnap már hozza a postás

-
Sanyesz.
őstag
Nocsak. Éppen kezdtem barátkozni ezzel a készülékkel, de látom, hogy többen hamar megunták és már szeretnének is megszabadulni tőle.
Csak halkan jegyzem meg, fórumban tilos a hirdetés...
Mi a fő probléma ezzel a készülékkel?

-
VenczelG
tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni a touchal kapcsolazban. Pl milyen a főhangszórója, kellően hangos? Nem torz? a bluetooth és a eifi mennyire stabil? Köszi
-
kadel929
újonc
Sziasztok,
Figyelemmel követtelek titeket, amikor is a Spemall-nál döntöttem. Köszi a tippet jó választás volt onnan rendelni. Eddig nem regisztráltam, de most egy kérdésem van felétek Umi Touch tulajdonosok:Nekem a gyári töltő nem működik, meg se mukkan ha rádugom a telót. Kaptam hozzá egy ilyen fekete plusz csatolót amin a két villa teljesen fémes anyagú (ami szerintem nálunk felesleges), de sehogy sem működik. Az előző samsung telómmal töltöttem eddig de most azt elpasszoltam ezért még égettőbb a dolog.
Ez a 0,2A-ros töltő elég gyors lenne, de ebben a pillanatban gépről USB 3.0ról adom neki a kakaót.Nektek szépen tölt a fehér gyári UMI töltő? Írjak spemallnak hátha küldenek egy másikat? :/
Köszi a válaszotokat! Üdv Karcsi -
Roli5
tag
Sziasztok!
Eladó egy vadonatúj Umi Touch telefon szürke színben. 12 hónapos garanciával.
Eladási ár 53000 Ft. Ha valakit érdekel, keressen privátban, s megbeszéljük a részleteket. -
bocinet
csendes tag
Célország - Nyomkövetés időigénye: 2748 mp
2016-04-23 10:43 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-04-22 01:30 Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-04-20 18:48 Célországba elküldve / Item sent abroad
Származási ország - Gyorsítótár Idő: 2016-04-20 23:02
2016-04-20 18:48 Despatched to overseas (Country code: HU)
2016-04-18 18:48 Received from Customerhaladunk, haladunk
-
Jogi
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy vadonatúj Umi Touch telefon fekete szürke színben. Magyarországi 12 hónapos garanciával.
Eladási ár 55000 Ft. Valakit érdekel keressen, megbeszéljük a részleteket. -
bocinet
csendes tag
Célország - Nyomkövetés időigénye: 2730 mp
Származási ország - Gyorsítótár Idő: 2016-04-20 23:02
2016-04-20 18:48 Despatched to overseas (Country code: HU)
2016-04-18 18:48 Received from Customerúgy tűnik lassan azért sikerül elindulnia a telefonnak hozzám, de bekaphatja a kínai: 6-án fizettem ki, és 18án adta fel!!!
-
VTS_Tibi
csendes tag
Az uj kijelzovedovel sokkal jobb a helyzet. Ket nap hasznalat utan megkedveltem
az akku tenyleg nagyon sokaig birja, es ott talal 4G-t ahol az elozo telefon csak neha neha ment at 3G-be. Kijelzo mindig meglep milyen szep 
Most jott meg a masodik OTA frissites miota nalam van (2-3napja)
-
Roli5
tag
válasz
qwertzuiop1
üzenetére

Honnan s milyen szállítási móddal? -
qwertzuiop1
újonc
Lesz, ami lesz, megrendeltem. Eccerélünk, vagy mi!

-
bocinet
csendes tag
a szemét kínai még csak most adta fel! grrrrr....
-
VTS_Tibi
csendes tag
válasz
qwertzuiop1
üzenetére
Igen lötyög viszont nem oldalirányban hanem a gombnyomás irányában. Kb olyan mintha lenne egy kis hézag a fém és az alatta levő gomb között. Nem zavaró csak bármikor felveszem a telefont hangot ad...
-
Umitouch
újonc
válasz
qwertzuiop1
üzenetére
Megkaptam én is

Csak külső és első benyomást mondok most mert nincs rá időm.
Egyszóval: igényes (nekem a mostani telót iphone 6)
Jó hír, nem kellet vámot fizetni a mi kis postás lányunk ma bekopogott és hozta
1 hónap 3 nap telt el a rendelés óta.
A csomagolás is igényes, a töltő is.
Szebb mint az iphone szerintem nincs az a vastag border, hál isten.
Kicsit vastagabb, mint az iphone, de a remélhetőleg a 4000-es aksi kárpótol érte.
Kijelző nagyon megnyerő, egyszerre magyar nyelv fogadott.
Kicsit félek az androidtól, de amiket beállítottam wi-fi, pár dolog roppant gyors volt.
Na eddi happy, majd még jelentkeztek. -
qwertzuiop1
újonc
válasz
VTS_Tibi
üzenetére
A home gomb lötyög? Benyomva akár annyira el lehet oldalra nyomni, hogy elakadjon? Mert ez volt a legnagyobb hiba ami az első tesztekben megfogalmazódott, de erre az volt a válasz, hogy az még egy előszériás tesztpéldány volt.
Az első néhány töltés még nem lesz az igazi, amiatt ne aggódj szerintem. -
VTS_Tibi
csendes tag
Azt kihagytam hogy a kb 20%-ra lemerul akkut egy 1A-es toltovel kb egy ora alatt feltoltotte. Okes hogy gyors toltes de ha 4000mAh az akku akkor ezzel a toltovel ugy 3 ora alatt kellett volna feltoltodnie a legjobb esetben is!?
-
VTS_Tibi
csendes tag
válasz
Umitouch
üzenetére
A Royal Mail
Nem Magyarorszagra jott a csomag hanem Angliaba.Nem is tudom eleg vegyesek az erzeseim a telefonnal kapcsolatban...
1. Ujjlenyomat olvaso hol mukodik hol nem. Ket ujjamat beallitottam ket es haromszor de igy se nagyon akarja a dolgot.
2. A kijelzo a gyari foliaval iszonyatosan erzeketlen. Folia nelkul mar elviselheto, de akkor is kozeleben nincs a 1.5 eves Amazon Fire phone-nak!?
3. A hezagok a hatlapnal eleg egyenetlenek
Viszont ezen kivul a kijelzo gyonyoru, a telefon ugy altalaban nagyon gyors. Ma teszek ra egy masik foliat es majd meglatom. Ha nem javul a helyzet, megy az Ebay-re...

-
bocinet
csendes tag
MHL kompatibilis a telefon vajon?
Ma jutott eszembe, hogy nem kéne laptopot cipelnem magammal, ha a telefont rá tudnám kötni a kivetítőre a munkahelyemen ...
-
bocinet
csendes tag
Sajnos nekem még mindig semmi infó csak ez a:
Date Short Description
18/04/2016
Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)kínai nem válaszol semmit, és ez nagyon idegesítő...
-
antipresent
csendes tag
Mire én kézhez kapom addigra már a 10-ik OTA frissítés is kijön.

-
VTS_Tibi
csendes tag
Reggel 10-kor megerkezett. Se vam, se afa semmi
Delutan kiprobalom amint hazaertem es visszajelzek nektek. -
sniper112
aktív tag
heló olvasgattam itt a fórumot és lehet érdekelne egy ilyen telefon akkor honnan érdemes rendelni ? mert én vámot meg egyéb nyavalyát nem szeretnék fizetni csak a spemallról ? jó lenne tudni.
előre is köszi. -
bocinet
csendes tag
Végre valami új infó:
18/04/2016
Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)részletezésben ez van:
Things to Note:Delivery status of your item will not be available if your item has been dispatched more than 6 months ago.
The status listed above is not an acknowledgement of the physical receipt of the mentioned Registered Article. SingPost shall not be liable for any loss or damage arising from or in connection with any error, omission or discrepancy in the data received.
For overseas to local delivery items, upon arrival from overseas, it will take at least 2 working days to transit to the next processing centre for delivery.Érdekes. viszont a kínai továbbra sem válaszol semmit...
-
GergőBp
tag
Sziasztok!
Nekem egy UMI Rome X-em van, de a problémám úgy gondolom, hogy akár itt is feltehetem. Ma este még semmi baj nem volt, de reggel keléskor ez a látvány fogadott. Ez a folt mozog benne 1-2mm-t, ha ragasztószalagot ragasztok a kijelzőre és úgy húzom fel. Nagyobb volt, de a piszkálás hatására kisebb lett. 1-2szer kb reagált is a kijelzőre ragasztószalag húzogatása közben. Törés, repedés, sérülés nincs a kijelzőn! Ezzel garanciába tudnak valamit kezdeni? Előre is köszönöm a választ!
Üdv, Gergő
-
bocinet
csendes tag
Nekem ma válaszolt a kínai, hogy ma éjjel változni fog a státusz, kíváncsi leszek, egyenlőre még mindig azt írja a rendszer, hogy nem található...
Viszont egyéb motyók a napokban sorozatban érkeznek 1-2 hetes szállítási időkkel. Biztos táltos békákkal küldik, teknősök helyett

-
VTS_Tibi
csendes tag
Nem Magyarorszagra megy hanem Angliaba. Eddig meg nem volt gondom ilyen teren de majd latjuk. Sot, otthon is csak akkor ha DHL-el szalitottak, akkor viszont mindig.
Egy masik erdekesseg pedig hogy amiota angol cimre kuldik a termekeket nekem azota mintha maskeppen allnanak hozza a dolgokhoz. Pl elotte ha valamilyen Ebays rendeles eltunt akkor annyi elvesztettem a penzt. Most ha hasonlo tortenik suru bocsanatkeresek kozepette kuldik a masikat expressz postaval... Hasonlot tapasztaltam a serult termekeknel is, es nem csak az Ebay eseteben hanem az osszes azsiai webshoppal kapcsolatban.
Banggoodrol pedig azert szeretek rendelni mert altalaban nagyon korrektek. Mar tobb dolgot is kaptam serulten es osszesen egy kepet kertek rola es mar kuldtek is a csere darabot vagy a penzt vissza (ahogy kertem).
-
Roli5
tag
válasz
VTS_Tibi
üzenetére
Jó reggelt Umisok
.
Banggoodot tartják a külföldi rendelés topikban a legjobb, legmegbízhatóbb shopnak, úgyhogy talán Neked nem lesz gondod velük sem most, sem egy esetleges garanciáztatás során.
Majd arra kíváncsi leszek, mennyire lesznek éberek a fogdmegek, vagy leszel annyira mákos, és átcsusszan
. -
PanUser
tag
Amíg nincs EU-s lerakatokban, addig Spemall-nál EU express szállítással tűnik a legjobbnak. 27% nem jön rá, 10 nap körül megjön (Roli jobban tudja
).TomTomp honlapján még mindig "processing" státuszban van a telefonom, de az emailben kapott TN követhető, valamit küldenek nekem.
(trackingben látszik, hogy TomToptól a lakhelyemre jön)
Clear case és glass protector ma megrendelve link. -
alpy79
csendes tag
Továbbra is a SpeMall-ről érdemes rendelni? Nézett valaki más az UMI által ajánlott oldalakat (Tomtop, Gearbest, Alegre stb.)?
-
VTS_Tibi
csendes tag
Es mostmar van tracking informaciom is
Mar egy teknos hatan van valahol Azsiaban. ugy 15-20 ev es itt is lesz 
-
VTS_Tibi
csendes tag
Es akkor itt vannak a linkek:
Tiszta atlatszo UMI tok::
http://www.ebay.co.uk/itm/301911710928?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Sotetebb atlatszo UMI tok::
http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Slim-Transparent-Clear-PC-Hard-Back-Protective-Case-Cover-For-UMI-TOUCH-/191844507080?hash=item2caad2ddc8:g:JCkAAOSwGYVXCFgM
4db-os atlatszo folia (nem uveg):
http://www.ebay.co.uk/itm/UMI-Touch-4x-CrystalClear-LCD-screen-guard-protector-de-pantalla-/361489916093?hash=item542a7a60bd:g:kXIAAOSwWTRWv50U
-
VTS_Tibi
csendes tag
A gyári átlátszó tokbol ket fajta van. Az egyik teljesen atlatszo, a masik kicsit sotettebb. En vegul az atlatszot vettem mert a telefon hatlapja vilagos szurke.
-
-
Roli5
tag
válasz
antipresent
üzenetére
-
bocinet
csendes tag
Nálam még mindig not found

Írtam az eladónak, hogy mi a szitu, meglátom mit válaszol.
-
Roli5
tag
Sziaaa!
Vettem tempered glasst és kemény Umi-s szilikon tokot, a tok nagyon precíz, alig tudtam levenni, mikor elvitték a kicsikém.

De ha ráér holnapig, küldök linket, pár dollárért találtam eredetit.
Az enyémet még nem adták fel, pedig tegnap mailt is írtam nekik, hogy EU Expressel kérem, de expressz!
-
PanUser
tag
Kaptam TN-t, TomTop elvileg feladta. Várom, hogy követhető legyen. A szállítás elvileg 2-3 hét.
Roli van egy olyan érzésem, hogy duplán beelőzöl!
Roli, szilikon tokot is kaptál? Tetszett? Ismerősnek rendeltem a Rome telefonjához flip tokot. Nagyon jó minőségűnek tűnt, de én maradnék a szilikon toknál. A glass protectoron még gondolkodom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Macska topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szóval az Ebayn megy az üzenet az eladónak hogy nem pont ezt rendeltem meg