Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roli5
tag
Sziasztok!
Van egy Touch-om, 43000,- környékén vihető, ha érdekel valakit. Az a két kis erősebb led hibája van a képernyőn, ami másoknál is előfordult már. Privátban elérhető vagyok mindig.
-
csimpas
tag
válasz
antipresent
üzenetére
Koszonom

-
bocinet
csendes tag
Akkor kiegészítem

Szóval, először nyomtam egy kiadást, utána kiírta a frissítő, hogy ő aztán nemhajlandó lefutni mert hogy el van távolítva az sd kártya, gondolom, oda mentette le magát v nemtudom.
Utána újraindítottam, és ugy távolítottam ela kártyát - még mindig szoftveresen, ekkor letöltötte a telepítőt, rányomtam h most telepítse, ekkor szépen kicsomagolta majd kiirta h reboot... és szépen elhomokórázott. aztán próbáltam ugy h kivettem a kis tálcát a memkártyával és a sim-el ugysem ment.
most azt próbáltam utoljára hogy betettem a kártyát és újrainditottam. megint letöltötte unzipping, aztán reboot, ez már kb egy órája forog és semmi, a telefon közben működik, tudok sms-t küldeni emailt nézni akármit ... -
bocinet
csendes tag
Nekem nem megy fel, akár kiveszem a kártyát, akár bent hagyom, az unzipping után csak homokórázik hogy reboot... ha meg kézzel újraindítom akkor semmi nem törétnik, csak simán újraindul...
-
-
alpy79
csendes tag
-
VTS_Tibi
csendes tag
Aj uj frissites az alabbiakat javitotta:
- Kijelzo erzekenyseg
- Google Play Store vasarlas ujjlenyomat olvaso hasznalataval (bug fix)
- WiFi lecsatalkozasi hiba
- Valamilyen hiba az oraval!?Viszont meg mindig semmi hir a GPS-rol, es az uj frissitessel sokan panaszkodnak az ujjlenyomat olvasora...
Magyar moderator ur par napja megigerte hogy a frissitesben benne lesz a GPS fix, erre most meg azt irja hogy semmilyen szoftveres gond nincs a GPS-szel es nem is fogjak kijavitani...
-
csimpas
tag
Igen,moviesharkot

A tv go val meg tvt lehet nezni, play aruhazbol telepitheto. Megkoszonnem ha megnezned hogy feltelepul e
-
VTS_Tibi
csendes tag
Most kaptam ertesitot az uj frissitesrol. Valaki tudja mit javitottak benne?
-
VTS_Tibi
csendes tag
Pontosan... megtalal par masodperc alatt de a pozicio NEHA nem pontos. Mint ahogy irtam fentebb, kimegyek a korforgalomban a masodik kijaraton, a poziciom szerint viszont az elson mentem ki, es olyan 5mp-ig meg megy is arra az aktualis helyzet, aztan egyszer csak visszaugrik oda ahol vagyok..
-
csimpas
tag
sziasztok!
megnézné valaki hogy a tv go és a kodi működik rajta?

-
alpy79
csendes tag
válasz
antipresent
üzenetére
Azt hiszem félreértitek a dolgot. Itt senki nem írta, hogy nem találja meg magát a telefon villámgyorsan. Mi azt írtuk, hogy navigálás közben nem megbízható a készülék! Minden villám gyors rajta, az ujjlenyomat olvasó is precíz, nekem fehér folt sincs a közepén, csak a navigálás szomorít el...
-
bocinet
csendes tag
válasz
antipresent
üzenetére
Én is így vagyok vele

Semmi bajom, a kijelzőn ott a pár fehér pötty, de ezzel együtt tudok élni

GPS tökéletes, ujjlenyomat villám, akksija brutálsokáig bírja.A gyári töltő és a kábel még mindig a dobozban pihen

Rendeltem egy ilyet:http://www.aliexpress.com/item/ORICO-QSE-5U-5-Ports-QC2-0-5V2-4A-9V2A-12V1-5A-Desktop-USB-Quick-Charger/32588224251.html
illetve:
http://www.aliexpress.com/item/Aukey-5-Pack-Micro-USB-Cable-Fast-Charging-Adapter-5V2A-Data-Charger-Mobile-Phone-Cable-for/32637756862.html
ilyen töltőkábeleket, gyors jó, tökéletes.
Találtam egy ilyen odavisszadughatós microusb kábelt, még nem jött meg, de ha itt lesz írok róla:
http://www.aliexpress.com/item/BlitzWolf-2-1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided/32604663994.html
-
antipresent
csendes tag
válasz
Umitouch
üzenetére
Szia! Érdekes módon nekem sincs semmi bajom a telefonommal. Nem recseg, nem ropog, gépelésnél semmi probléma. Az ujjlenyomatomat egyből felismeri. A GPS-t g:hu és az új IGO Szülinapp programmal teszteltem, mindkettő 1-2 percen belül megtalálta hol vagyok csak a beépített GPS vevő használatával.
Úgy látszik bennünk van a hiba.
Csak a hozzáadott gyári USB kábellel volt gondom, a telefonból való kihúzáskor benne maradt és a külső műanyag kábelfoglalat lejött. Nagyon úgy tűnik nem ezzel a kábellel fogom használni.
-
Umitouch
újonc
válasz
falabu88
üzenetére
Néha úgy érzem picit ciki, hogy nekem semmi bajom ezzel a telóval.
Nem recseg nem ropog, a GPS teszi a dolgát, persze nem waze meg fremium xarokkal.
Az újlenyomat olvasó is szuper.
Nekem nem szokott a Windows se lefagyni, az iphone-ok is teszi a dolgát.
Bakker biztos bennem van a hiba. -
falabu88
aktív tag
Megjött a teló, fasza, gyors, viszont a kijelző nyomásérzékenysége borzalmasan gyenge, szenvedés gépelni.. nem értem, hogy egy umi iron-nál ami pl jó volt miért rontják el egy későbbi készüléken.. nem tesztelik le amit kiadnak? A gomb recsegése is zavaró.. 1A-es töltőfej vicc 4000-es aksihoz..
Illetve 1 nap után ami előjött hiba, hogy lezárt állapotban kézben tartom a telefont, hozzá se nyúlok az ujjlenyomat-olvasóhoz, és rezeg a telefon, felold a képernyő és jelzi hogy nem megfelelő ujjlenyomat, gyakorlatilag másodpercenként 10x.. néha csinálja néha nem. Valaki találkozott hasonló hibával?
152dollárba sikerült megszereznem egy arany színűt alliról, 2hete rendeltem, ebböl 1 hetet szenvedett az eladó a postával, majd miután feladta kevesebb mint 1 hét alatt megjött, úgy, hogy végül dhl helyett rábeszélt a no-vat postára és franciaországból küldte a telót, dpd hozta. Remélem a kezdeti gondok után hamar megbékülünk egymással, nagyon tetszik a design, eddig mindenki dícsérte
-
sniper112
aktív tag
ez sajnos mtk chipseteknél jellemző én ezért kerülöm ezeket a chipeket ha lehet inkább akkor a huawei féle kirin chipek azok jók stabilak szerintem azok a legjobbak ár terén most.
mtk-> legolcsóbb vannak hibái
Huawei Hisilicon közép árban van legjobb árú kevés gpu egység
qualcomm snapdragon a legdrágább és legjobb gpu jellemzi -
VTS_Tibi
csendes tag
Kozben vegre a UMI forum magyar moderatora is beismerte hogy a GPS-szel gond van... Eleg erdekes ez, mert ami gondom volt azt leirtam a forumba es ha a UMI-tol valaszolt valaki mindig elnezest kertek a hibaert es megigertek hogy utananeznek es ha lehet kilavitjak.
Viszont ha a magyar uriember valaszolt annak mindig az volt a vege hogyez nem hiba, ez nem a telefon baja, neki mukodik igy nekem is kellene meg hasonlok...
Mindegy, a lenyeg az hogy elvileg mar dolgoznak a GPS pontatlansaganak kijavitasan.
-
VTS_Tibi
csendes tag
Ugy tunik ez a 130USD-s ar most eleg altalanos dolog. Kaptam emailt a Banggoodtol es most ok is annyiert aruljak:
http://deals.banggood.com/deals/edm/topic/touch160510.html?bid=18312&utmid=694
-
szizso71
tag
sziasztok
van 1 40dolláros kuponom umi touchoz
[link]
ha valakit érdekel írjon rám. -
VTS_Tibi
csendes tag
Gearbest-nél most £95.20 ha használod az Euto4gp kódot.:
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_348206.html?utm_campaign=3743973&utm_source=cj&utm_medium=affiliate&from=affiliate_cj
Ráadásul a Quidco 6% cashback-et ad az újonnan regisztrált Gearbest vásárlóknak, szóval akár £89.48 is lehet a végösszeg, ami 129USD.
-
PanUser
tag
UMI Touch-ra van most kedvezmény. link
Kaptam mailben kódot, de én most nem akarok még egyet vásárolni. Szóval, aki szeretne $130-ért rendelni a TOMTOP-tól, írjon privát üzenetet és megírom neki a kódot. Állítólag 48 óráig érvényes.Nem tudom 1-1 kód hányszor felhasználható, ezért nem írtam csak úgy ide.
-
sankó59
újonc
válasz
antipresent
üzenetére
Köszönöm, már én is kaptam emailt! Remélem most már lezáródik az ügy! Minden hozzászólónak köszönöm a segítséget!
-
antipresent
csendes tag
Szia! Ma átvettem a telefont a sráctól személyesen. Azért volt ennyi a késés, mert közvetlenül a gyártótól rendelte meg a készülékeket és ott volt csúszás a gyártásban. Szóval ne aggódj, a napokban szerintem te is megkapod a telefonodat

A powerbankot és a VR szemüveget később küldi el, mert a svéd vámosok visszafordították Kínába, így azok másik postai úton később fognak megérkezni. -
sankó59
újonc
válasz
antipresent
üzenetére
Március 17
-
Sanyesz.
őstag
Az adószám létezik, itt ellenőrizheted.
De én ilyen helyen sosem vennék telefont. Ez egy dropship "vállalkozás". Magyarul ő hozatja meg helyetted a készüléket, csak a megfelelő haszonkulccsal. Ugyanúgy kínai (visszaküldős) garancia vonatkozik rá, csak ő küldi vissza helyetted. Azoknak lett ez kitalálva, akik nem mernek vagy nem tudnak, esetleg nem akarnak külföldről telefont rendelni és nem sajnálják azt a többletköltséget, ami ezzel együtt jár.

-
kjani73
újonc
válasz
antipresent
üzenetére
Ezek szerint nem csak nekem küldött emailt tegnap. Remélem tényleg itt vannak Budapesten a telók, mert már nagyon várom! Amúgy tudok embert aki a hatósághoz fordult emiatt. Jól enne ha nem kamuzna az ember!
-
antipresent
csendes tag
Szia! Én március 16-án rendeltem meg az olcsomobilshop-tól durván 62000 Ft-ért. Jár még hozzá egy 2600 mAh-ás powerbank meg egy VR Google Cardboard. Április 18-án kaptam egy e-mailt, hogy hetekkel ezelőtt megrendelték, de a szállítással gondok adódtak, így ha pár napon belül nem küldik, akkor mástól fogják megrendelni. A visszautalást is felajánlotta, de nem azért vártam ennyit eddig, szóval elfogadtam, hogy másik beszállítótól rendelik meg a készüléket. Tegnap jött egy e-mail, hogy már Budapesten van. Remélem holnap vagy a napokban végre megkapom. Közel két hónapos várakozás nem annyira jó dolog.
Egyébként aki Magyarországon akarja beszerezni az itt megveheti. Amikor én rendeltem még csak az olcsomobilshop-nál lehetett. -
kjani73
újonc
Sajnos Nekem van! Több mint egy hónapja előreutalással megrendeltem tőlük egy touch-ot. 14 napra ígérte, de még semmi. 1,5 hétig nem is tudtam elérni az embert, és Ő sem jelentkezett. Végül tegnap kaptam egy email-t, hogy a hosszú szállítás miatt gondjai keletkeztek, és ezeket meg kellett oldania, de már Budapesten vannak a telók vámolás alatt. A napokban kapja meg, és azonnal küldi. Itt tartok most.

-
PanUser
tag
olcsomobilshop: 75.000,-
spemall.com, EU expressel: 44.000,-
bangggood: 41.000,-
everbuying: 39.000,-
UMI honlapján van/lesz promóció: 36.000,-
Aki nem tart a külföldi rendeléstől, az nem hiszem, hogy az olcsomobilshoptól rendel.
Tudom ott ígérnek garanciát, de... -
sankó59
újonc
Az "olcsómobilshop"-ról van valami információtok?
-
Sanyesz.
őstag
Hát, ez elég régi trükk, abszolút felemás eredményekkel. A cél, gondolom az lenne, hogy az AGPS adatait frissítsük. De éppen arra kéne törekedni, hogy tisztán GPS-szel működjön a navi, ne legyen szükség az AGPS-re. Akinek van ilyen készüléke és gondja van a GPS-szel tegyen egy próbát.
Érdemes lenne megpróbálni a gps.conf fájlt (nem tudom, a 6-os Androidban is így hívják-e) szerkeszteni a FasterGPS programmal, legalább a magyar (európai) NTP server megadásával. Ehhez is root kell.
-
SzimTek
újonc
Úgy látszik a GPS hiba az MTK processzorból adódik...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2709026
http://community.umidigi.com/thread-2992-1-1.html -
VTS_Tibi
csendes tag
A google maps-szel is lehet offline navigalni, csak le kell tolteni a az offline teruletet. (a google maps-en belul megnyitod a menut, ott lesz olyan hogy offline terulet)
En IGo-t hasznalako, ott a kis kek potty mutatja az aktualis poziciot. Ha sokaig egyenesen megyek akkor meg az is latszik hogy az ut melyik oldalan megyek. Viszont ha pl van egy korforgalom, kimegyek a 3. kijaraton, a GPS pozicio pedig elmegy a 2. kijarat iranyaba... Ujratervez, eltelik 10mp, megint ujratervez majd koveti merre megyek, es olyan 5-10 mp mulva visszatalal oda ahol vagyok.
Nekem is hasonlo a helyezt hogy csak ha megyitom a terkepet a poziciom ide-oda mozog. Nem nagy a szoras, olyan 15-20m de ez navigalaskor mar boven eleg.
-
alpy79
csendes tag
-
Sanyesz.
őstag
-
alpy79
csendes tag
Négy napja kaptam meg az enyémet. Spemalltól jött EU expressz szállítással 10 nap alatt ideért.
Amiben csúcs a készülék:
-nagyon szép
-a kijelzője is gyönyörű, betekintési szög fantasztikus
-nagyon gyors az adatkommunikáció wi-fi-n és mobil hálózatom egyaránt.
-gyors készülék, eddig semmi akadás, egy játékot próbáltam (real racing 3) akadás nélkül nagyon szép grafikával futott.
-ujjlenyomat-olvasó gyors és megbízható (feltéve ha megszokod, hogy az ujjaid melyik részét kell odaérinteni)
-folyamatos nyúzás mellett másfél napig bírja az akku.Amiben hagy némi kívánnivalót maga után:
-navigáció katasztrófális
-néha megszakad a bluetooth kapcsolat meg talán a wi-fi is (ezeket egyszer tapasztaltam, nem tudom mennyire lesz még ilyen máskor is)Amiben átlagos:
-hangminőség telefonáláskor, hangszórók zenehallgatáskor
-fotó-videóNégy nap után röviden ennyi. Ebből a navi bosszant engem a legjobban.
-
bocinet
csendes tag
Hát én nemtudom mi a baj a GPS-el egyeseknél, de nálam tökéletesen üzemel, ma is teszteltem 1 órát, és nem volt vele semmi gond, de még mindig a google saját térképszoftverét használtam.
A gyári tok annyira passzol rá, hogy tegnap le akartam venni h megmutassam, és nem tudtam levenni, aztán nagy szenvedés árán elkezdett lejönni, de jött vele a telfon hátulja is, hát elég szép akku van benne azt megmondom, meg legalább letörölgettem a koszt a hátsó hangszróróról

Amúgy nekem is a sötétebb tok jött. Nagyon jó, mert így nem csúszik ki a kezemből, a sima fém hátlap nagyon sima és könnyen kicsúszott a telefon a kezemből.
Szerdán sikerült a kabátom mellzsebéből kiborítanom mindkettő telefonom ahogy lehajoltam, egy szép durva kavicsos talajra. Persze mindkettő arccal lefelé végezte végül, de nem nagyon látszik rajtuk semmi.
-
VTS_Tibi
csendes tag
Nektek a szövegbevitelnél van magyar szótár? Nekem a billentyűzet beállítása -> szövegjavítás -> bővítmények:szótárak menüben csak annyit ír ki hogy nincs szótár...
A szövegfelolvasásnál (TTS) pedig le van töltve a magyar nyelv, ki is mondja a teszt mondatot de a Google Maps semmit nem mond navigáláskor, csak csipog ha pl fordulni kell...
-
VTS_Tibi
csendes tag
Itt egy teszt kép:
http://i86.servimg.com/u/f86/11/74/33/64/img_2010.jpg
Átméretezés és bármilyen szerkesztés nélkül.
Ha a fényviszonyok megfelelőek nagyon jó képet csinál, viszont ahogy csökken a fény, annál rosszabb lesz. Igazából nem is a minőség, hanem a záridő, és mivel általában az ember kézben fogja a telefont így a kép elmosódottabb lesz. (ez persze elég általános a kameráknál, de összehasonlítva a többi eddigi telefonommal ez jobban észrevehető a Touch-nál)
-
antipresent
csendes tag
válasz
qwertzuiop1
üzenetére
Szia! Rendben, köszönöm a visszajelzésedet!
-
Sziasztok,
valaki teszt képeket, esetleg videót tud felrakni? Jó képet csinál, vagy jó képet csinál a telefon?
Üdv
Greg -
Hello. Meghirdettem a mostani telefonom, hogy vegyek helyette egy Umi tocsit.
honnan érdemes rendeljek? Spemall áfa nélkül lehet rendelni, de mennyi idő mire ideér?
UMIdigi fórumán magyar kolléga a moderátor... esetleg itt van, tud mondani valamit a WP rom helyzetéről?
ÜDv
Greg -
Sanyesz.
őstag
válasz
qwertzuiop1
üzenetére
Ez nem teljesen így van. Van már pl. a Vodának LTE hanghívása.
-
qwertzuiop1
újonc
válasz
antipresent
üzenetére
Akárhogy nézem nem látok hibát a tök fehér képen. De az lehet, hogy bennem van a hiba.

Esetleg van valahol egy részletes leírás, hogy hogyan, és mit kell nézni?
OK, közben megtaláltam ezt. Nekem nincs ilyen a telefonomon, és az UMI saját fórumában is azt írják, hogy csak a legelső szériát érintette a hiba, és az ilyen telefonokat cserélik/javítják. forrás -
bocinet
csendes tag
válasz
antipresent
üzenetére
Az én kijelzőmön észlelhető ilyen hiba, de nem igazán zavaró. Igazából nem pixelhiba, háttérvilágítás hiba.
-
-
SzimTek
újonc
válasz
qwertzuiop1
üzenetére
Én is nyúzom két napja. Az első ami nagyon gáz volt, hogy a másik oldalon nem hallottak hívás közben, mert annyira recsegett a hang. Miután öt különböző hívás után mindenki ezt mondta, lelőttem az LTE-t és csak 3G engedélyeztem. Így ez a gond megszűnt, a hang is tisztább és hangosabb lett. Cserébe nincs 4G...
A navigációt csak pár percre próbáltam (nem fér el az autós tartóban :-) ), a pontatlansága nem tűnt fel, viszont az megijesztett, hogy 2-3 perc alatt mennyire fel tud forrósodni a hátlap.Szóval egyenlőre nem nyűgöz le, pedig a kijelzője az nagyon szép és az érintéssel sincs gondom. De még barátkozunk és ezért a pénzért nem is vártam csodát, viszont szépen jönnek a frissítések és ezzel a hibajavítások, szóval még lehetünk nagyon jóban is... :-)
-
antipresent
csendes tag
Jó estét! Akinek megérkezett, azoktól kérdezném, hogy tapasztal-e vki fehér pöttyös pixelhibát? Az UMI fórumon sokan írtak erről. Arra gondolok, hogy teljesen fehérre állítva, a képernyő közepe táján két apró világos pötty jelenik meg. Ez érdekelne engemet.
-
qwertzuiop1
újonc
Nagylány lettem, megjött nekem is.
Reggel óta nyúzom, és egyszerűen lenyűgöz.
Egyetlen hibát tapasztaltam de az elég durva.
Szóval kitünően működik a touchscreen, a wifi is. Nem recseg a gomb, (Hacsak nem a sima buborékos gomb hangjára gondoltok) bár az tény hogy talán túlságosan be kell nyomni. A fényképek egész jók, de ez nálam nem szempont, ezért nem is néztem igazán.
Amitől kiborultam az a GPS. Maga a GPS atom pontos, és amíg meg nem mozdulsz még stabil is. De amint elindulsz kiderül hogy túl ritkán frissít (vagy ad át adatot a procinak, vagy nem tudom) ami úgy nyilvánul meg, hogy haladsz stabil 50es tempóval, de a térképen (waze) lemaradva 30as sebességgel látod magad. Aztán egyszercsak a waze szerint 100ra gyorsítasz, és a valós helyedre ugrasz. És ez ismétlődik folyamatosan. Aztán ha két ilyen térugrás között elkanyarodsz, jön az újratervezés.
Hát emiatt vagyok elkenődve. Itt egy telefon, ami pontosan tud mindent, amit szeretnék, de a GPS használhatatlan. -
Konor
csendes tag
válasz
VTS_Tibi
üzenetére
Eddig minden eszköz amit vettem tudta a névleges sőt többet is volt ami 1000mah-val többet tudott ez az első olyan készülék ami még a névlegest sem tudja egyébként a gyártó a felhasználhatót adja meg
Max a készülék szar és hamarabb korlátoz le .... kiderül ha letesztelem a fehéret ha az is ilyen gyenge akkor az elég szomorú lenne .... neked mennyit írt ki egy teljes töltésre? -
VTS_Tibi
csendes tag
Ilyenem nekem is van, viszont ezzel csak azt tudod megallapitani hogy kb mennyi a felhasznalhato kapacitas nem pedig a teljes kapacitas.
Szoval amennyit te lemertel az a valos, felhasznalo altal elerheto, de ettol az akku kicsit tobbet tud (hiszen nem fogjak teljesen 0-ra lemeriteni, elotte nehany szazalekkal mar kikapcsol a telefon - hiaba is irja ki hogy az a 0%, az valojaban egy kicsit tobb...)
-
VTS_Tibi
csendes tag
Kiderult hogy a frissites valamit modosit az SD kartyara irassal kapcsolatban, igy azt javasoltak hogy ha nem telepiti fel akkor formazzam a kartyat es csinaljak egy alapbeallitast.
Ez utan mar tokeletesen feltelepitette.
A nyelv mostmar nem all at angolra aminek nagyon orulok.
A kijelzo egy kicsit mintha erzekenyebb lenne.
Es ma reggel probaltam a GPS-t es az sem bajlodott mar. Ez harom dolog miatt lehet:
1. a FOTA javitott rajta
2. a factory reset segitett
3. a Google Maps jobban kezeli az ossze-vissza ugralo GPS poziciot.A harmadikat konnyen ki tudom szurni. Felteszem ra ujra az Igo-t es meglatjuk hogy azzal pontos lesz-e. Az mutatja a nyers GPS poziciot is.
-
Konor
csendes tag
Nekem jó a GPS wazeval is autópályán is viszont az akksi csak 3460mah-s nem 4000
de így is elmegy 2 napot
Ma jött meg fehérben is a páromnak letesztelem azon is a GPS-t meg az akksit is, szerencsére a gomb egyiken sem recseg 
-
p.mano
csendes tag
Nekem letöltötte és települt is. Nyelvet átrakta angolra
Kiváncsi vagyok mi benne a jobb, még nem tudtam tesztelni. -
p.mano
csendes tag
Sziasztok,
Én kb 4 napja nyúzom. Ami nem tetszik, hogy a középső gomb recseg, ropog, és a gps borzalmas, 1-2 percenként tervez újra a waze vagy a google maps, és 30 m-el arrébb rak, gondolhatjátok milyen jó amikor a belvárosban percenként rak 30 m el arrébb és fordulj, jobbra, balra, fordulj meg stb. Remélem ezt hamar orvosolják. Amúgy a készülék stabil és jól működik ezeket leszámítva. Ti umi root joy al már próbálkoztatok romot felrakni? Gondoltam hátha más rommal jó a gps. Töltő 2 napot bírt, a kábele is

-
bocinet
csendes tag
válasz
falabu88
üzenetére
Én csak a telefont vettem ki a dobozából, a többit elő se vettem, mert minek ...
A tesztek alapján 1A-es töltő van hozzá, én most jelenleg egy kínai 2 amperessel töltöm, de már rendeltem egy gyorstöltéssel bíró töltőt, ami nem gyorstöltőként 2,4A-t tud, ha megjött letesztelem hogy tudja-e a quick charge funkciót, remélhetőleg nem sül meg tőle

-
falabu88
aktív tag
Sziasztok, most rendeltem egy ilyen készüléket, viszont sehol nem találok infót arról, hogy milyen töltő van hozzá, esetleg meg tudná írni akinek van? Illetve a gyors töltést tudja-e? Umi ironom volt eddig, viszont nagyon nem voltam elégedett az 1A-es töltés sebességével, remélem ez már 2amperes.
-
qwertzuiop1
újonc
Szerintem ezt úgy kell értelmezni, hogy amikor letilt, akkor látszólag minden működik ugyanúgy, azzal az eltéréssel, hogy még akkor sem enged be, ha helyes a minta (meg sem vizsgálja). Tehát nem a belépést tiltja le, csak az ujjlenyomat letapogatását. Szerintem ennek felel meg az, amit tapasztaltál. Az pedig, hogy már négy után csinálja... egy nem kívánt extra.

-
Symple The Best
tag
Valaki nem lőne pár fotót, hogy megnézhessem mit tud ilyen téren? Éjszakai, nappali, táj, makró, esetleg egy első kamera is érdekelne.
Előre is köszönöm. Természetes olyan valaki csinálja akinek már ilyen telója van.

-
PanUser
tag
Szombaton a helyi postán én is átvettem a még 02.17-én rendelt telefonom. Írtam, hogy TomTop-nál volt kavarás, svéd posta hozta, ezért csak most ért ide. Hétvégén sok időm nem volt tesztelgetni, ma cseréltem SIM kártyát. Tetszik, egyelőre ennyi... pár nap múlva talán írok részletesebben is.
Aliról rendeltem tokot és tempered glasst is. Sima zacskóban küldték el (védő csomagolás, minden nélkül), ráadásul a tokot nem eredeti csomagolásában, hanem szintén egy sima zacskóban. A szállítás során a tok szerencsére nem sérült meg, de az üveg fém doboza behorpadt, az üveg eltörött. Reklamáltam eladónál, meglátjuk mi lesz a vége...
A tok rendelésénél nem volt egyértelmű, hogy a színtelen vagy sötétebb tokot küldik. A sötétebbet küldték, nekem tetszik, jól néz ki. -
bocinet
csendes tag
válasz
qwertzuiop1
üzenetére
Ez azért érdekes, mert most leteszteltem, 4 rossz ujj után bedobta a pin kód kérést (pin kódot állítottam be, nem ábrát stb) de továbra is rezgett mikor rátettem az ujjam, és a 25 után sem tiltott le, pedig kb másodpercenként, vagy rövidebb időközönként tettem rá rossz ujjat. Nem tiltott le, 26-ra simán belépett a jó ujjal...
-
ronin79
addikt
Sziasztok! Tegnap rendeltem én is egy ilyen kütyüt, ma jött az email shipped úgyhogy remélem hó végéig meg is érkezik

Umi forumon és xda-n is látom van hozzá twrp is, root is megoldva. Xposed + gravity boxot próbálta már valaki, működik rendesen esetleg az rro layers? -
qwertzuiop1
újonc
Igen, ezt az Android elvárásként definiálta:
- MUST rate limit attempts for at least 30 seconds after 5 false trials for fingerprint verification.5 hibás próbálkozás után legalább fél perc szünet jön.
-
bocinet
csendes tag
Van egy olyan érzésem, hogy az ujjlenyomatolvasó letilt x nem megfelelő ujjlenyomat beolvasása után...
Aztán idővel ujra engedélyezi a leolvasást...Lehetséges ez?
-
bocinet
csendes tag
Kérdés: Nektek működik rendesen 4G-vel, nekem valamiért csak 3G-vel akar menni.
Ez egy pár hetes KEF+ csomag a szakképzési centrumunk flottájába csatolva.
A frekvenciákat megnéztem, elvileg mennie kéne...
-
bocinet
csendes tag
válasz
qwertzuiop1
üzenetére
én fektetve, ill az ablakban függölegesen de landscape módban volt.
Az ujjlenyomatolvasó többször is leállt, ez valami szoftver probléma lehet...
majd frissitem a legújabbra, ha hazaértem
-
bocinet
csendes tag
Na teszteltem a GPS-t. Tökéletesen pontos. Azonnal megtalálja magát, ahogy bekapocsolom - bár szerintem ehhez inkább wifiket és mobilhálózatot használhat.
A gyári androidos térképprogramot használtam.
Egy furcsa működési hiba, az ujlenyomatolvasó elfelejtett működni néhány perce, de újraindítás után újra működött.
A képe nagyon szép, jó a fényerő is.
-
bocinet
csendes tag
válasz
VTS_Tibi
üzenetére
Nekem jól működik, kicsit erősebben oda kell nyomni az ujjamat, de simán megy.
Viszont a zene lejátszójában nem találok folder player üzemmódot, csak albumok, meg előadók között lehet matatni, na meg az összes zene egybeömlesztve, de nem gond, mert felraktam a folder playert az szépen működik
Jahm, és nekem jó a telefonálás is, igaz nem tettem fel a legujabb frissítést még, mert nincs 30%-on az akksi, elég lassan töltődik

-
VTS_Tibi
csendes tag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
VTS_Tibi
üzenetére
Umi Touch és Umi Touch X összehasonlítása
Alapvetően az X kisebb memóriával és (csak) négymagos processzorral, illetve gyengébb kamerával szerelt készülék. -
VTS_Tibi
csendes tag
Itt a link ha valaki szeretné használni:
https://play.google.com/store/apps/details?id=br.shop4apps.touchscreenbooster.com&hl=hu
Másik kérdés... tudja valaki mi a különbség az UMI Touch és az UMI Touch X között?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bambano: Bambanő háza tája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A nagyobb gond a navigáció szempontjából, amivel nemrég szembesültem, hogy ebben a készülékben nincs iránytű, amire azért szintén erősen építenek a navi programok.
Müködik a google play fizetés is, nekem ez eddig nem ment, de nem gondoltam, hogy a telefon miatt.

de így is elmegy 2 napot