- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocinet
csendes tag
Az áru nem található ebben a pillanatban. Ha szükséges, ellenőriztesse a csomag küldőjével és térjen vissza később.
Hát ez nem tetszik

-
Roli5
tag
válasz
antipresent
üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Igen, van rajta gyárilag védőfólia a kijelzőn, mert úgy kapod meg a telefont, hogy a védőfóliáról Neked kell lehúzni a 2. réteget.
-
bocinet
csendes tag
Persze-persze, feltétlenül

Amúgy szerintem már elajándékoztam valami csajnak

A protection time az egy változó dolog az Alinál, amikor vásárolsz valamit de nem fizeted ki, elkezd ketyegni az óra, spec ezt nem tudom mennyi, mert én mindig egyből ki szoktam fizetni, aztán ha kifizetted, elkezd ketyegni megint, amig az eladó nem küldi el a csomagot. Ezután megint elkezd ketyegni, alapesetben 60 nap, de ezt lehet növelni, sőt az eladó adhat meg rövidebb időt is, ha úgy gondolja, hogy gyorsan elér hozzád, és így előbb kapja meg a pénzét. Illetve, az eladó növelheti is az időt, ha úgy gondolja nem kapod meg időben, vagy te ezt kéred, mert pl még nem ért oda hozzád.
Ennek azért van jelentősége, mert én pl ha nem ér ide 50 nap után, ráírok az eladóra, hogy vagy növeli az időt, vagy nyomom a dispute-ot. Általában megemelik az időt 30 nappal.
Olyan is volt már, hogy kaptam üzit az Ali-tól, hogy megkaptam az árut, és még nem igazoltam vissza, de utána elkezdték vizsgálni az eladót, aztán visszakaptam a pénzt. Pedig egyébként ebben az esetben a postás hibázott, egy másik utcában adta oda valakinek, aki szépen átvette, és aláírta. Sajnos egyre gátlástalanabb arcok költöznek a környékre, régen ilyen nem volt, ha máshova dobtak be valamit még aznap, de legkésőbb másnap átsétált vele az ember a címzetthez. vagy visszaadta a postásnak.
-
antipresent
csendes tag
Szép jó estét Mindenkinek! Van a telefonon eredetileg screen protector? (egyik videóban úgy láttam)
-
bocinet
csendes tag
Igen, azt nem írja mikor adta fel, de a protection time 60 days, szóval amikor átállította a státuszt feladottra, onnantól ketyeg az óra, és todom hogy az, hogy feladottá tette a státuszt még nem jelenti azt, hogy fel is adta, ezzel is trükköznek a kínaiak. Viszont, ha átállította feladottra, és pár napon belül nem lesz információ a csomagról, akkor simán meg lehet reklamálni, és ha nem lesz érvényes a szám amit adott, mert mondjuk még nem került be a rendszerbe, akkor is visszakapom a pénzt és az eladóra ez nem fog jó fényt vetni.
Amúgy ali elég szigorú, már nem egy olyan cuccot vásároltam, ahol el kezdett vizsgálódni az ali, nem az én kérésemre, csak kíírta a rendszer, hogy a rendelésem fel van függesztve vizsgálat miatt, és néhány nap múlva visszakaptam a pénzt, mert azt írta az ali, hogy az eladó nem tudta bizonyítani, hogy feladta a rendeléseket. Természetesen néhány hét múlva megjött a rendelt áru is, de legtöbbször egy ilyen után ki is zárják az eladót.
Ebay-en is volt olyan, hogy megreklamáltam valamit, megnézte az ebay az adatokat, és visszaadta a pénzt, mert az eladó nem tudta bizonyítani, hogy feladta az árut.
A legdurvább ilyen, nagyon akciósan kb 1000 ft-ért vettünk haverommal egy-egy tabletet. Másnap az ebay már írta, hogy gyanús az eladó, ha gondolom reklamáljam meg. Megtettük mindketten, kb 2 nap alatt visszakaptuk a pénzt, és 1 hónap múlva jött a csomag, benne egy db piros fülbevaló

-
PanUser
tag
Lehet félreértem, amit írsz, de az "order time" az a rendelési idő. Alin azt hiszem, nincs kiírva mikor adta fel, a követési számra rákeresve (17track, stb.) jutsz infóhoz csak. A TN pedig pár napig még "nem él". Ha négy napja rendelted, szerintem szerda körül írj rá az eladóra, ha még mindig semmi.
-
bocinet
csendes tag
Mivel a singapore post track szolgáltatása áll jelenleg, így sajna a 17track sem tud információhoz jutni

Order time & date: 10:04 Apr. 06 2016
Buyer Protection time remaining: 56 days 11 hours 4 minutes
vagyis ha jól számolom : 3 nap 12 óra és 56 perce állította az eladó feladottra a státuszt
De se tegnap se ma nem működik a tracking, előtte meg nyilván még nem került be az adatbázisba a csomag, viszont, ha nem kerül be 1-2 napon belül, akkor simán meg tudom reklamálni, és az ali visszaadja a pénzt, arra hivatkozva, hogy nem valid a követési információ...
-
bocinet
csendes tag
Szervusztok!
Én is aggódom kicsit, mert a shop ahol vettem törölte a telefont, a kínálatból, legalábbis azt az ajánlatot, amire én kattintottam, mert közben létrehozott egy másikat, ugyanazon az áron...
Viszont a nyomkövetés nem működik, jelenleg a singaopore post nyomkövetése szünetel, már 2 napja...
Amennyiben hétfőn estig nem jelenik meg valami adat a feladott csomagról a rendszerben, akkor open dispute lesz ...
-
Roli5
tag
Hát ebből nem lesz teszt.
Állandóan lefagy, random újraindul. A képernyőn sárga foltok. A hangerőgomb kiesett. Fél napot sem bír az akkumulátor. GPS jelet másfél óra alatt talál, de akkor is csak forgolódik a nyíl egyhelyben. Ááá...

Na jó, ne ijedj meg, vicceltem, csak a szívbajt akartam Rád hozni
- mert a telefon csúcs, csak elvitték.
Akkor indulhat a verseny, ki kapja meg előbb. Most rendeltem még egyet.
-
bocinet
csendes tag
Az biztos, hogy nem százas a fickó aki csinálta, viszont ahol tesztelgeti a telefont, pl jól látszik milyen gyors az ujjlenyomat érzékelés, és hallattszik ahogy kattog a home gomb mikor lenyomja, ez nem tetszett valamelyik tesztelőnek, de így nem tűnik vészesnek. Valamint nincs agyonvágva a videó tesztelés közben, látszik, hogy jól működik a telefon, de azért nem villám, csak egy normális eszköz.
A legnagyobb baj, hogy még nem ért ide a telefon, pedig már 2,5 napja rendeltem
) Nehéz lesz kivárni 
-
Roli5
tag
-
PanUser
tag
bocinet, hát szerintem az egyik legrosszabb video... nem szeretem azt a "majomkodást", ahogy a srác előadja magát.
A 2 értékelhető másodperc 6:33-nál kezdődik, de annak semmi köze a telefonhoz.
Ne érts félre, nem Neked szóltam be, csak a youtubernek.
Szerk: a Windows-t még csak ígérik, állítólag a mérnökeik dolgoznak. A videoban csak a "régi" (lehet nem is igazi) fotókat mutatják.
-
bocinet
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=IUL_ZGRN4j8
most akadtam rá, tényleg van hozzá windows is

-
bocinet
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=Q1Lj4-tFrBw
kicsit furcsa emberke, furcsa videója, és persze olaszul, de vannak benne részletek a telefonról is. Elég real life use.
Ez alapján egy valódi telefonnak tűnik

-
Roli5
tag
válasz
antipresent
üzenetére
Van egy rossz szokásom: mégpedig az, ha megszólítok valakit, akkor szoktam neki köszönni (lehet régi szokás már, de nekem még így tanították).
Jómodort is tanítottak, és sok érdekes dolgot. Szólás, mondás, stb. Valahol ezek között rémlik egy, miszerint amilyen az adjon Isten...Sőt, az olvasásra is sok időt fordítottunk anno. Szerintem érdemes volt.
De a legjobb barátod, a Google szólít: http://www.umidigi.com/page-UMITouch_Specification.html
Ha ez nehéz, segítek: [link]
-
bocinet
csendes tag
válasz
antipresent
üzenetére
pl itt:
http://www.devicespecifications.com/en/model/994539d7
2.5D corning gorilla glass 3
-
Roli5
tag
Ma megjött.

Hááát ez...szerelem első látásra...
De azért feltettem hardverapróra, hátha valakinek nagyon kell.
Bővebbet még nem tudok írni róla, talán jövő héten eljutok odáig, hogy ki is próbáljam rendesen, de eddig tiszta pozitív csalódás minden értelemben. -
Sziasztok,
Valakinek már érkezett meg telefonja? Egy Logout tesztet nagyon szívesen elolvasnék róla.
Főként, mivel wp romot is kap a készülék.
Erről tudtok valamit, mikor, hogy, s hogyan? -
bocinet
csendes tag
Sajnos nekem nincsenek jó tapasztalataim ezekkel a cégekkel. Na jó, olyan sok rossz sincs

Egyszer rendeltem valami kis 1 dolláros vackot azt hiszem banggood-tól, és sosem jött meg, el is felejtettem csak kb fél év után jutott eszembe, hogy rendeltem, de már akkor azt sem tudtam melyik cégtől, ha jól emlékszem a banggood volt, mindenesetre azóta sem rendelek együktől sem közvetlenül, csak ebayen és alin keresztül.
Mondjuk én Ebayt is otthagytam 1,5 éve, mert 2 rendelésnél, rossz memóriát küldtek és az volt a refund feltétele, hogy visszaküldjem az árut. Ebay sem segített, nem nagy összeg mert kb 1200 ft volt vissza a posta, de így én fizettem 1200 ft-ot és nem kaptam semmit, mindkét esetben. A kaput egy harmadik rendelés tette be, mikor meg sem jött az árú, kb 2000ft de a lényeg, hogy írtam az eladónak olyan 50 nap után, mondta inditsak case-t és visszafizeti az árat. Viszont az ebay addigra ismét változtatott a szabályzaton, és mivel túl léptem az estiated delivery time-hoz képest a 15 napot, nem engedte. Írtam nekik, azt válaszolták írjak az eladónak. megtettem, a válasz inditsak case-t, mondtam nemtudok, erre már nem válaszoltak. Még kétszer írtam az ebaynek, az utolsóban hogy akkor viszlát. Erre írtak, hogy hát írnak ők is az eladónak, biztos lesz refund stb. meg, hogy ne hagyjam ott őket stb. De hogy valami kedvezmény, vagy elintézték volna a refund-ot semmi. Nagyon gáz lett az ebay, ráadásul a paypal is legalább 10 ft-ot leszed dolcsinkként magának.
Mostanában Aliexpress. Abban még nem csalódtam.
Kb 1000 dollárt költöttem amúgy ebay-en egy évben, meg kb most ennyit Alin. Nem nem mind az én pénzem
A szomszédoknak, rokonoknak, munkatársaknak szoktam rendelgetni a magam hülyeségein kívül.Alin egyenlőre jók a tapasztalatok, vannak akciók, adnak bónokat, és mindig az én javamra ítéltek, ha volt vitás ügy. (igaz eleinte az ebay is ilyen volt...)
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
-
VTS_Tibi
csendes tag
-
bocinet
csendes tag
Egyébként, én próbáltam rendelni a a hivatalos Ali-s shopból, azt írta ki a rendszer, hogy nem szállítanak magyarországra, és ugyanez volt egy másik shopnál, ha franciaországból történő szállítást kértem. Kínából ment.
-
Roli5
tag
"No Customs Tax or VAT for these countries
(1). USA, Canada, Australia.Ukraine,Russia
(2). Spain,Portugal, United Kingdom, France, Germany, Italy, Belgium,Bulgaria Austria, Croatia,Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Hungary, Luxembourg, Latvia, Romania,Slovenia,Sweden, Lithuania, Romania, the Netherlands, Poland, Slovakia, Ireland, Greece
(3). Hong Kong, Taiwan, Singapore* For upon counties, we promise that we will afford customs fees if your order is stuck in custom
Why no customs fee?
For European Express/expedited shipping, First, we ship the package to France via SF-Express and pay tax in advance by our company if any tax involved. After the package arrived at facility, and it will be delivered to your door via Chronopost express. So it's a smooth shopping process for buyer, just place order and wait for a few days, the shipping carrier will contact you to deliver the package to your address without any custom annoyance."
-
bocinet
csendes tag
Találtam egy újabb unboxing és teszt videót:
https://www.youtube.com/watch?v=_OT86neHCqM
Szokták írni, itt-ott, hogy ezeken a kínai telókon sokszor gyárilag telepített kémprogramok vannak, szerintetek érdemes lesz utánanzéni, vagy kevésbé valószínű?
-
bocinet
csendes tag
Nekem jött már meg telefon és tablet is vám nélkül, de volt olyan is, hogy kérték a számlát, kb 10-12 ezer ft volt 2 éve a tablet, és utána nem kellett fizetni semmit.
A postás aki ki szokta hozni autóval a csomagokat, mondta tavaly, hogy rászálltak a telefonokra a vámon, szinte mindet megnézik, de azért itt is van 1-2 ami átjut, talán megnézik h nem samsung, vagy LG és átengedik, vagy nem és akkor fizethetünk, de ez a telefon ha teljesíti az elvárásokat és a gyári sepcifikációkat, akkor még 50 ezerért is megéri.
-
antipresent
csendes tag
Tegnap megérkezett a gyári flip tok, nem gondoltam volna, hogy hamarabb, mint a telefon.

-
PanUser
tag
Ahogy bocinet is írta, áfa akkor van, ha vámon megfogják (szinte 100%).
spemall.com-ra utalt Roli5. Ott drágább a telefon, és az EU express is drága (most $20,6 Touch-ra), de összességében pár ezerrel olcsóbb lesz a végén, mert ezekre elvileg (szinte 100%) nem jön már áfa, kezelési költség sem. Ráadásul gyorsabb postával küldik, előbb megkapod.
(Én Tomtop-nál rendeltem, de az még pre-sale volt, kedvezőbb áron, így nekem áfa, kezelési költség után is olcsóbban jön ki. Most én is spemall-ról rendelném.) -
-
bocinet
csendes tag
http://www.aliexpress.com/item/Original-Umi-Touch-5-5-Android-6-0-MTK6753-4G-FDD-LTE-3GB-RAM-16GB-Octa/32615830902.html
145,99USD - 40 046Ft-ért váltotta az Ali.
Azt írják hogy raktáron van és 48 órán belül feladják...
Kiderül
Ha nem tetszik, akkor még mindig vehetek egy LG G4-et

-
PanUser
tag
Az Umi csúszott a gyártással és az első körben kevés telefont is szállított ki, ezért a leadott megrendeléseket a webshopok nem tudták időben teljesíteni. Ezért volt/van a csúszás mindenhol. Ráadásul komoly balhé látszott kibontakozni a TomTop és az Umi között. A Tomtop az írta a vásárlóinak (aki rákérdezett azoknak, én csak innen-onnan tájékozodtam), hogy komoly minőségi problémák akadtak a Touch-csal ezért visszaküldték mindet az Uminak és nem is lehetett a honlapjukon rendelni a telefonból. Az Umi ez hol tagadta, hol részben (a hibát) "kicsit" elismerte. Most Umi írta, hogy tisztázódtak a félreértések a TomTop és az Umi között. TomTopnál újra rendelhető a telefon, "in stock" van (állítólag, mert az én telefonom még nem adták fel). Mi az igazság nem tudom. Én arra gyanakszom, hogy a TomTop-nál sokan rendelhetek pre-sale $110-ért telefont (én is) és talán ez nem volt üzletileg jó nekik (közben többen is visszakérték a pénzüket).
Akik rendelni szeretnének Touch-ot, azoknak azt javasolnám, várjanak 1-2 hetet a rendeléssel. Addig úgy tűnik úgy sem adnák fel és addig jó pár teszt megjelenik majd, átgondolhatja a rendelést. Egyre több unboxing video kerül ki a netre, de problémáról még egyik sem írt. "Igazi" tesztek majd csak most lesznek - remélem, probléma nem.
Én bízom az Umiban, 12-ig ígérték, hogy mindenkinek elküldik a telefont. A rendelésem sem mondtam vissza, úgy hiszem a telefonnal sincs semmi probléma (a hibát a Tomtop nem nevezte meg, más boltok nem jelezték).
Végül 3 unboxing video, sok új dolog ezekből sem derül ki (ráadásul az első videóban a kedves kolléga többet szerepel a videóban, mint a telefon - a spanyol/portugál nyelvet pedig nem beszélem
)
link1 link2 link3 -
Roli5
tag
Látszik, hogy nem a Magyar Királyi Posta intézi az ügyet...

Chilly MAZARIN (nouveau hub) FRANCE 2016-04-05 20:12:00 Shipment in transit
-
Roli5
tag

ROISSY AGENCE FRANCE 2016-04-05 14:54:00 Shipment in transit -
bocinet
csendes tag
tok:
http://www.aliexpress.com/item/Original-UMI-Transparent-PC-Back-Protective-Case-For-UMI-TOUCH-Smartphone-Hard-Back-Cover-Shell-Protector/32641663189.htmlfólia:
http://www.aliexpress.com/item/3pcs-Lot-High-Clear-Front-AntiGlare-LCD-Screen-Guard-Protectors-for-Umi-Touch-Film-Glossy-Matte/32612280297.htmlüveg fólia:
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Nano-Explosion-Proof-Screen-Protector-For-UMI-Touch-Soft-Tempered-Glass-Film-Wholesale-Free/32640127385.html?spm=2114.01010208.3.20.l2RkQo&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201602_2_301_10034_507_10032_10020_10017_10005_10006_10021_10022_401_10018_10019,searchweb201603_9&btsid=332c4171-f4f0-4fb9-b1cf-05a1e54eb018teló:
http://www.aliexpress.com/item/2016-New-Original-UMI-Touch-MTK6753-Octa-Core-64bit-5-5inch-1920x1080P-4G-LTE-Android-6/32605436672.htmlnem olyan drágák ezek a cuccok.
Azért kíváncsi leszek a tapasztalatokra!
Vám, működés, szállítási idő... -
PanUser
tag
Én is a szilikon tokra gondoltam (t. glasson gondolkodom). Ismerősnek rendelt Rome flip tokja nagyon jó minőségűnek tűnt. Itt-ott nézegettem, Tomtop-nál volt legolcsóbb a t.glass, flip tok, de szilikon tokot pont nem árulnak (még?).
-
alpy79
csendes tag
Ehhez a csodamasinához milyen fizikai védelmet (tok, fólia) ajánlotok?
-
Roli5
tag
Hongkong HONGKONG 2016-04-02 07:52:00 Sorting in progress at local branch,Remark: item ready for despatch 
-
PanUser
tag
Iron Pro vs Touch: a két telefon sok mindenben megegyezik. A Touch mellett szól a nagyobb aksi, a B20, hogy elől van az ujjlenyomat-olvasó. Persze nagyobb aksi, nagyobb súly. B20 nekem kell, első ujjlenyomat-olvasó nekem szimpatikusabb, lehet másnak más a véleménye.
Az ára gondolom azért kedvezőbb, mert újabb telefon.Április 12.: azt írja aki "pre-order" rendelt azoknak legkésőbb április 12-ig postázzák. Új vásárlókról nem beszél, gondolom, hogy amelyik boltban lesz/marad a telefonból, azokból rögtön küldik az új vásárlóknak is. (azt persze nem tudhatjuk biztosan, hogy az "in stock" az tényleg "in stock"-ot jelent
)
Nemrég, valahol az "in stock" helyett azt írták: "real stock"...
Közben az első OTA frissítés már meg is jelent a Touch-ra.
-
alpy79
csendes tag
Azt meg tudjátok mondani, hogy a Touch miért olcsóbb az Iron Pro-nál? Én is erősen szemezek ezekkel a telókkal, csak még nem tudom melyiket válasszam. A Touch-ot láttam 42 ezerért az ebay-en is. Ezt az április 12-őt nem értem, csak azután postáznak bárkinek is?
-
VTS_Tibi
csendes tag
Mar nagyon varom en is. Megrendeltem mar majdnem egy honapja es elvileg 2-3 nap mulva fogjak kuldeni. A kepek es a specifikacio eddig nagyon meggyozo de majd ha a kezemben lesz akkor derul ki milyen is igazan

-
sniper112
aktív tag
lehet csak nekem nagyon de nagyon hasonlít szoftver készítésben a doogee telefonokéra és az sajnos a magyar verziónál voltak hibák bugok és nem is igazán javították és félős hogy itt is csak megcsinálták rá az android 6.0 és kész de ne legyen igazam bár egyébként mm szoftba ez a legolcsóbb kínai telefon amibe sony kamerát raknak amik eddig középkategóriások voltak. de várom hogy nektek milyen lesz hogy egyáltalán megéri -e.
-
PanUser
tag
válasz
sniper112
üzenetére
Nekem is egyből feltűnt mennyire nyomkodja a kijelzőt, de csak ezen a videón látszik ez, szerintem (és nagyon remélem) ez csak a fickó "rossz" szokása.
Valószínű az efox-os az eredeti, a többi shop csak átvette (és mivel németül beszél, ezért inkább zenét tettek alá).
A kamerát megítélni pedig pár ilyen videóból nem lehet (könnyen "csalhatnának" is akár).
Nekem nem tűnt lassúnak a telefon. Lehet, csak azért láttad lassúnak, mert 21 perces videóban mutatja be azt, amit 3 percesben is be lehetett volna.
-
sniper112
aktív tag
láttam a videókat van már amiben rendesen beszél a csávó is meg összehasonlító is van a youtubon hát annyira nem győzött meg a kamera sem meg maga a szoftver lassúcskának tűnt meg az érzékelés nem volt a legjobb szerintem legalábbis a videót megnézve de várom én is a véleményeket hogy kinek hogy jön be mennyire magyar mik a felesleges dolgok mennyit eszik memóriából vannak e benne bugok hibák.
[link]
[link] -
PanUser
tag
Oooops, egy "pár perces" videó.

link -
Roli5
tag

CHINA 2016-03-31 01:49:40 The item has been departure the transport center of SF.
CHINA 2016-03-31 01:24:14 The item has been arrival the transport center of SF.
CHINA 2016-03-30 15:59:06 Electronic information has been receivedEz már valami...

-
PanUser
tag
Háááát van.... két napja kb. állítólag elkezdték a postázást, valaki(k) már TN-t is kaptak, nekem még adták fel. Úgy gondolom keddig postázni fogják nekem is, de majd meglátjuk, nem idegeskedem miatta (nincs értelme).
Umi Facebook-ján írták, hogy valami "minőségi" probléma volt, ezért csúsztak a gyárban.
Addig is: Umi YoutubeSzerk: Most nézem csak, ilyen nevet választani!

-
vamisten
csendes tag
Urak, esetleg valami hír a készülék szállításáról? Én is szemezek már egy ideje vele...

-
PanUser
tag
Itt van 2 új videó... ööööö csak 1 van.

-
PanUser
tag
Én fogadni mertem volna, hogy a szállítás kezdete el fog tolódni. Remélem max. 5 napot...
Az 5.1 nem érdekes szerintem, mindenhol 6.0-t írnak. Az viszont tényleg furcsa, miért szedték le a "dobozos" képeket (nem tűnt akkor photoshoposnak) és hagyták kint ezeket (amik gondolom valami teszt készülékről valóak).
Még a végén Win10-zel kapjuk.
Umi Facebook-ján azt írták, hogy tényleg tervezik, majd lesz. -
PanUser
tag
Miért mondod, olvastál valamit?
Spemall-on látom 22-re átírták a "kezdési" dátumot, Tomtop-on "in stock" van; a kettő kb. ugyanazt jelenti.

Az én telefonom sem postázták még.
Pár nap csúszás várható volt, remélem több nem lesz. Ráadásul enyém lassú postával és 99%, hogy 27%-kal jön (az is még pár nap plusszba).Amire számítottam, hogy utolsó hétre, komolyabb, tartalmasabb cikkeket, videókat tesz ki az Umi az újabbb vevők meggyőzésére, az elmaradt...
-
PanUser
tag
Gizchina-n van egy összehasonlítás, de lehet ők is innen vették.
Az összehasonlítás nekem elég kamunak tűnik, de legalább a képek (mindkét telefonnál) elég rosszra sikeredtek...
De legalább tényleg úgy tűnik elkészültek az első példányok!
Szerk: megnéztem a "high quality images"t, azokról írtam amit...
Meta adatokat persze "kiszedték", de miért? -
PanUser
tag
Nem írtál linket.
Rákerestem, először csak ezt a cikket találtam. Utána jöttem rá, ha nem linkeltél, akkor azért nem, mert a Spemall-ra gondoltál.
A képek (alkalmazások), az 5.1 miatt és mivel a 03.20-at sem módosították a lefényképezett telefon tényleg csak "teszt" példány lehet. A fenti cikkben is fekete dobozos fotó van...
De ez mindenképpen jó hír.
-
Roli5
tag
Úgy látszik, megkapták az első példányokat. Bár a képen látható Android 5.1, remélem ez a végleges verziót nem érinti...
-
PanUser
tag
Nem tudom jó-e, de rosszat még nem láttam.

Nem sok új info van, nekem tetszik, amit látni lehet. UMI facebook-os oldalára időnként ránézek, onnan vannak a linkek. Ma ezt tették ki. Úgy látszik 1-3 naponta kiraknak valamit a hátralévő 2 hétben.Szerk: a most linkelt egyik képen a proc. 1,5 GHz-es. Specifikációban 1,3 GHz van, nem hiszem, hogy ez számít, csak megjegyzem...
-
PanUser
tag
válasz
krisztian07
üzenetére
Egyetértek azzal amit mondtál, a héten szinte minden nap olvastam 1-1 új jónak tűnő telefonról (azért a Touch-ot még nem bántam meg
)
A ZTE A1 épp más kategória szerintem, mint a Touch. Kimondottan tetszik a design - bár pár képen túl csillogósnak tűnik a hátlap. Az 5" sem lenne baj szerintem, de a proc, RAM gyengébb és az ujjlenyomat-olvasó is szerencsésebb szerintem, ha elől van. Leírásban nem írják, hogy tudna 3G-t!? B20 nekem kellene...
összehasonlítás (jó, tudom, csak példa volt) -
PanUser
tag
válasz
krisztian07
üzenetére
Spemall.com-ról EU Express-szel 169 USD azaz 47ezer Ft. Nekem szinte biztos rájön még a "meglepetés", akkor már pár ezer Ft csak a különbség (és spemall-ról várhatóan előbb megérkezik). Roli5 is így rendelhette, esetleg gondold meg ezt a lehetőséget is...
Idővel biztosan lemegy az ára, de szerintem egy ideig 150 USD körül marad.szerk: persze, ha esetleg látok vmit, linkelni fogom.
-
Roli5
tag
Rootjoy szépen ment, a baj az, hogy Iron Pro - rá csak a 3.01 official van, amivel kaptam is, flyme a másik, amit feltettem, de nem tudtam elővarázsolni a gombokat a képernyőn, és a harmadik a 3.02 official, amivel el is adtam. Umi Zerohoz van tobboldalnyi rom fent Rootjoy - on. Amúgy nagyon tetszett, páromnak Rome van, Anyumnak is Rome, tetszik nekik nagyon.
Remélem mi is így leszünk a Touch - val. -
PanUser
tag
Én is Spemall EU express-szel rendeltem volna, ha...
Tomtop-ról én is olvastam negatívumokat, de úgy gondoltam (paypal-lal fizettem) kicsi a kockázat.
Úgy tűnik 1-2 (akár 3) héttel előbb megkaphatod, mint én...
Örülök, hogy nálad UMi-t vált, ez azt jelenti nem csalódtál a márkában. Szerintem magyar nyelv lesz (bár, ha a mandarin mellett van angol, az is elég lenne), root is biztos szerintem.
Rootjoy-t próbáltad? MIUI-t, LEWA-t stb? -
Roli5
tag
Szia.
Én nem mertem megrendelni Tomtop - tól, nem sokat találtam róluk itt a fórumon, a Trustpilot szerint meg hhát...
Nem mertem bevállalni onnan, pedig én kaptam kupont.
A Spemall - rá szavaztam, ott vanEU Express szállítás is 18.60 dodóért, egy bő hónapja ez szépen működött is.
Hát bízom benne, hogy most is így lesz.
Azért majd írd meg légyszíves, Te mikor s hogy kaptad meg, és hogy tetszik.
Nekem most egy Iron Pro volt, azt váltja.
Szerinted lesz benne magyar nyelv? Illetve rootolt lesz ez is, mint a többi Umi? -
PanUser
tag
Tomtop. Emailben nem kaptam kódot (pedig vártam), de neten írtak valahol (gizchina talán), így sikerült $110-ért. Sajnos nem volt EU express szállítási lehetőség a rendelésnél (Tomtop-nál úgy látom nincs is), ezért még szinte biztos lesz "meglepetés" is. 40-43ezer Ft körül számolom.
Te? -
kovike
tag
Mi a véleményetek erről a készülékről?
Mi a véleményetek a gyártóról?
Hivatalos oldal
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iphone 15 Pro Max 256Gb, kártya független, titán színben
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- iPhone 16 128GB gyári független 2026.12.01. Apple jótállás
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Nehéz lesz kivárni

. Ha valaki tud vmi akciós helyet, ami nem kamu ne tartsa magában.