Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
2 pendriveot próbáltam, 8gbos kingstont és 32gbos kínai vackot, amiben csak 8gbos chip van.
Egyikkel sem volt gond
Viszont es file explorer-el nem tudtam rá másolni, mivel semmi sem volt a kiválasztható írás könyvtárban.
A gyári fájlkezelővel viszont gond nélkül ment.
Egeret meg billentyűzetet is kötöttem rá, mindegyik működött.Hangszóró recsegésre:
a besloudness opció túlvezérli, ezért hangos és recseghet. Ki kell kapcsolni, akkor már biztos nem recseg, de halkabb is lesz.
Én bekapcsolva hallgattam a spotify-t és néhány mp3 számot, maxon sem recsegtek, attól is függ ki mit hallgat rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Könyvajánló
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 PRO Eladó! Kék színben.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001