- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RonPécs
csendes újonc
válasz
zitrone88 #2674 üzenetére
Köszönöm szépen!!!!!!!
Azóta gyári beállítások visszaállítása megtörtént, mindent töröltem, mert ez céges telefon, és 20 percenként hívnak, nem tudtam megengedni magamnak azt a luxust, hogy nem vagyok elérhető! :-(
Kérlek adj elérhetőséget, mert szeretnék még megkérdezni pár dolgot laikusként! (ígérem, nem foglak hívogatni folyton! ) :-)Üdv: RonPécs
-
-
Con_Sole
csendes tag
válasz
zitrone88 #2636 üzenetére
Hát, még mielőtt ideböktem az instrukciókat már elküldtem a sunyiba, mondván, hogy factory reset esetén nincs lehetőségem passwordoket beírni, nincs pót aksim még akkor sem ha szét akarnám szedni a telcsit, hogy kicseréljem, és ugyan árulja már el, hogy pontosan melyik részt ismételjem a screen resettinghez. Illetve megírtam, hogy gyorsan gondolkodjon azon, hogy hogyan érvényesíthetem a garit...
-
szaszab
aktív tag
válasz
zitrone88 #2599 üzenetére
No ennek most utánanéztem, mert felkeltette az érdeklődésem nekem is. Láttam egy videót, ami alapján a Wsken X-Cable Mini 2 pl nagyon is ajánlott cucc, igaz, ez már 12 USD, ami 3500 HUF. De inkább ebbe fektetek bele, mint egy 1000-1300 forintosba. Valahogy jobban megbízom ebben, így látatlanban is.
@zitrone88: Pontosan mit értesz az alatt, hogy az Ulefone-od nem szerette?
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #2547 üzenetére
Mindenesetre bosszant...
Hát nem tudom, most a J5-tel nyomulok... az ujjlenyomat olvasó naon hiányzik..Viszont a kijelző és a zenehallgatás minősége nekem jobban tetszik a Powernél. Az akku borzasztó...
Új telóra 3 alternatíva van (Blackview P2/Ulefone Power2/Oukitel K6000+). Majd ha lejjebb megy az ár és az eu raktárban is lesz.... Mondjuk a Power 2 és a K6000+ a 7.0 android miatt játszik jobban. -
Ghard
őstag
válasz
zitrone88 #2511 üzenetére
Ez a videó közelebb áll a valósághoz
Ulefone Power Will Not Explode Like Samsung Note 7 -
-
cadj92
csendes tag
válasz
zitrone88 #2245 üzenetére
Én nem tudom mikor jön elő, mert amikor még nekem is 0718-as volt, rootoltam a telót és Titanium backuppal kigyomláltam mielőtt elkezdett volna töltögetni, de olvastam olyat, hogy valahogy 50-100 ki-be kapcsolás után kezd töltögetni. Aztán, hogy mennyire a fantázia szüleménye ez, azt nem tudom...
-
cadj92
csendes tag
válasz
zitrone88 #2242 üzenetére
0718, utolsó sor, ott még volt Search Service, az szedi le ezeket a progikat.
Arról van egy ota update szeptemberi verzióra, amiben elvileg már nincs benne ez a progi, de nekem nem volt fent az update.
Nekem most a flashelhető, decemberi "v2" van fent, eddig csak jókat tudok róla mondani. Akksi mintha jobb lenne, nincs benne vírus (ESET szerint), frissebb security patch (dec 5.).
Az ujjlenyomat olvasóra vagyok kíváncsi, mert eddig nem használtam, mert wakelockolt, de látom ezen a téren is raktak be újdonságokat, lehet alkalmazásokat is nyitni, fényképezni ujjlenyomattal, talán wakelock téren is javítottak. Még csak pár órája használom, de eddig mindig felismert, réginél kellett tapicskolni, hogy beengedjen, de persze lehet, hogy csak bénán vittem be az ujjlenyomatokat...
Régi fajta, matt ujjlenyomat olvasóm van. -
whisky71
tag
válasz
zitrone88 #2065 üzenetére
Köszönöm, ez jónak tűnik. Irigyellek is. Korábban is írtam, vagy három különböző félét próbáltam, egyik sem vált be. Nem légbuborékos volt, hanem körben 1-2 mm-es csíkban nem feküdtek fel, csak a szutyok ment alájuk. Lehet, hogy az enyém lekerekítettebb.
Még egyszer kösz! -
whisky71
tag
-
válasz
zitrone88 #1920 üzenetére
Úh, bakker, télleg
, elfelejtettem
, öregszem. Tedd fel azt , amit én linkeltem, az ugyanaz. Másold be a külső és belső sd-re egyaránt, úgy tuti megtalálod.
(#1921) Jank: Akkor...indítsd újra manuálisan megint, hosszan nyomd a bekapcs gombot, és akkor ki fog kapcsolni. Reméljük a újraindul, mert ha nem, akkor marad a recoverybe belépés és wipe, vagy/majd egy tiszta rom újra flesselés.
-
-
Bernath
tag
válasz
zitrone88 #1879 üzenetére
Kicsit vitatkoznék...
Az aksinak nagyon nem jó a gyorstöltés,éppen ellenkezőleg,minél hosszabb ideig s minél alacsonyabb áramerősség jó neki....akkor nem melegszik,ami semmilyen elektronikus alkatrésznek nem jó,s hosszabb lesz az élettartama.Ezért is használok régi 1 A töltőt s ha nagyon kell akkor akasztom rá csak a sajátját. S valóban elgondolkoztató a melegedés s az érintő panel közötti összefüggés...
-
whisky71
tag
-
Zöldbéka
tag
-
-
-
Zöldbéka
tag
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #1794 üzenetére
Nem is az a kérdés, hogy most válts rá. Viszont pont olyan kérdésekre ad választ ami a Power 1-nél felmerült.
Pls RAM/ROM. Jelenleg hasonló minőségű és ár/érték arányú telefont nehéz találni, sztem.
Április-Májusra vélhetően már eu stockba is érkezik. Addig meg hajrá Power 1. Várhatóan készletsöprés is lesz utóbbiból 120-130 USD áron akkoriban, az sem kellemetlen (bár manapság nehéz találni olcsón Powert). -
válasz
zitrone88 #1770 üzenetére
Sokat utazol amúgy a telefonnal? Én amikor sokat utaztam, akkor nem bírta olyan jól. Betegszállító voltam még az év elején, aztán folyamatosan mentünk faluról városba, völgyből hegyre, stb. Max 2 nap volt akkor az akksi szintem. Aztán abbahagytam azt a melót, és azóta 3 nap az átlag, 6 -10 óra SOT-tal. Gondolom állandóan kereste, tartotta, váltogatta a 2G/3G/4G-ket, próbálta még erősebben tartani a jelet, stb, stb, ez biztos igénybe vette az akksit.
-
whisky71
tag
válasz
zitrone88 #1754 üzenetére
Kapcsold ki a vakut és tedd lámpa alá, vagy ablakhoz. Ha így is kevés a fény, felhúzod az ISO-t. Doksinál nem gond, ha zajos, a lényeg, hogy olvasható legyen.
Világosabbá utólag is teheted, némi minőségromlás árán. Ezt akár a Gallery-ből is csinálhatod vagy valamilyen külső app-al. -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #1746 üzenetére
Ez a telefon tétlen fogyasztás engem is bosszantott, de megoldást nem találtam rá, sztem vmi MTK processzorral kapcsolatos dolog. Az előző MTK processzoros telom is ezt csinálta. A Qualcomm nem.
Kb. 1-1,3% per óra a fogyasztása. A kijelző 2,5-4,5%ot eszik, a többi elhanyagolható. Gondoltam az 5.1 Android miatt, de a 6.0 sem jobb ahogy láttam.
Ha Gsam battery teszterrel néztem, nem látszott semmi égbekiáltó fogyasztó... -
tatita
tag
válasz
zitrone88 #1746 üzenetére
Valami molyolgat a háttérben. Valószínűleg root után megtudhatnád.
Nekem nagyon sokat bír, de még mindig nem mértem le. Szándékosan felrakok mindenféle energiazabáló dolgot, mert jó érzés, hogy még ezt is bírja, meg ezt is és ezt isMár élő háttérképet is használok, de sebességben sem érzek visszaesést. Az tetszik benne, hogy ennyire nyúzható.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
zitrone88 #1744 üzenetére
Amúgy a kamerát én sem csippantom, főleg a vakut, annyira kivilágítja a képe közepét, hogy valami förtelem, teljesen kiég, körülötte meg nem elég a fény.. De mindegy, nem fényképészkedni használom
Az üzemidőt én is błrom, de nálam nem bír annyit, mint másoknál valahogy, és a szomorú, hogy a Telefon-tétlen fogyasztja a legtöbb cekaszt.. Ezt se 5.1-el, se 6-tal nem tudtam orvosolni sehogyan, fogalmam sincs, mi lehet. Nálam jellemzően 5-6 órás képernyő idő mellett is ez a Telefon-tétlen vezet.. Főleg most, hogy alig haszsnáltam az elmúlt 3 napban, olyan 2 nap, 19óránál járok, 24%-on van az akksi, Képernyő 14%, Telefon-tétlen 48%. Wifi, mobilnet mindig be van nálam kapcsolva, de javarészt wifi közelben vagyok, az nem fogyaszt annyit, mint a mobilnet. Messengerem van, ami olyan, más alkalmazás nemigen, ami így szívhatná (messenger egyébként 1%-ot ír az akksiból). Képernyőidőm jelenleg 6óra. Ujjlenyomatolvasót nem használok, se gesture marhaságokat, se (f....)somatosensoryt
Rootom nincs, nem nagyon szeretnék, nem is tudom, hogyan kell (Meggyi, amit linkeltél, ott nincs leírva, csak, hogy flasheljük a nemtommit, de hogyan, meg mi az, meg miért, meg izéhozé, azt nem, így nem is próbálkoztam inkább vele, de a frissítést 6-ra onnan csináltam, szóval ezért hála neked
)
Ha valakinek valami ötlet, hogy miért éget el több kalóriát tétlen, mint nyúzás alatt, az ne kíméljen -
-
válasz
zitrone88 #1635 üzenetére
Needrom oldalon is van fent cucc hozzá, de itt a hivatalos oldal, igen ugyanúgy kell flesselni, de most próbáld csak simán "download" módban.
(#1622) peter077: Itt a hivatalos vcom driver telepítés leírás, gondolom már nézted!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest