- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTé
tag
Áhh arra csak 4.1-es vagy 4.2es rendszer volt....hát nem csak ezért abban 2GB RAM / 8GB ROM...tehát szinte duplázok no meg 2500akku / 6050 ...itt meg szinte triplázok
Egyébként elképesztő teló volt full hibátlan, egyedül a Real Racing 3 játék akadgatott ritkán de full jó volt az is.Hozzá kell tennem Én órákat játszottam naponta rajta és két év alatt semmi baja nem volt, azért egy kínai telótól ez több mint szuper és szinte alig adtam el olcsóbban mint amennyiért vettem 2év után.Fickó még mondta is milyen szép állapotban van, szóval az telefon volt de szerintem ez királyabb lesz ! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képregény topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként elképesztő teló volt full hibátlan, egyedül a Real Racing 3 játék akadgatott ritkán de full jó volt az is.Hozzá kell tennem Én órákat játszottam naponta rajta és két év alatt semmi baja nem volt, azért egy kínai telótól ez több mint szuper és szinte alig adtam el olcsóbban mint amennyiért vettem 2év után.Fickó még mondta is milyen szép állapotban van, szóval az telefon volt de szerintem ez királyabb lesz ! 
Meggyi001