- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat.
Úgy nézem nagyon jó készülék ez akkor és árban is bajnok. Már csak tényleg az érdekelne hogy a szoftverébe milyen extrák vannak beépítve, pl. ilyen hogy egyenként le lehet e kóddal vagy mintával zárni az appokat van benne? Távnyomó tényleg csak 3 méterig érzékeli a jelet mint ahogy a tesztben írják? Mert én ezeket a dolgokat is rendszeresen használom. Akku időben elég jól teljesít, több hozzászólást összevetve nekem szerintem a 8-9 óra képernyőidő kijönne a jelenlegi használattal. A 6.0-ás droiddal használjátok már?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy nézem nagyon jó készülék ez akkor és árban is bajnok. Már csak tényleg az érdekelne hogy a szoftverébe milyen extrák vannak beépítve, pl. ilyen hogy egyenként le lehet e kóddal vagy mintával zárni az appokat van benne? Távnyomó tényleg csak 3 méterig érzékeli a jelet mint ahogy a tesztben írják? Mert én ezeket a dolgokat is rendszeresen használom. Akku időben elég jól teljesít, több hozzászólást összevetve nekem szerintem a 8-9 óra képernyőidő kijönne a jelenlegi használattal. A 6.0-ás droiddal használjátok már?
Meggyi001