Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Kérdés!!!
Mi ez a nagy lelépés a POWER 2-k felől, nem Te vagy az első, én meglepődve olvasom a híreket!
Nem győzöm hangsúlyozni, és nem vagyok lefizetett a kínaiak által,nekem szuper és nagyon bejött készülék! Jó volt nekem az 1-es is, csak nagyon kevés volt a memória, és azért váltottam!
Vagy amire váltotok az jobb , többet tud a készülék annyival, és az azok aksija cserélhető-e ha meghal!
Bár úgy látom itt sem esik nagyon kétségbe senki, hanem rendel egy aksit és neki lát!
Bár én nem gondolkodok cserében, mert a kettes még egy éves sincsen, nagyon jól szuperál, az aksija is bírja,nem kell megszakadnia nálam nagyon!
Szóval néztem Megyinek is az új gépét, bár neki nagyon fájt a foga sztem rá! Nekem nagyon nagyot dob a sok ROM, és a 4 GB RAM sem megvetendő, bár a csúcs telók is elkezdték ezt a vonalat csinálni, az aksik túl méretezését nem nagyon csinálják!
De lehet tényleg, hogy más forrásokból épitkeznek nem az MTK-ból!
De én egyenlőre maradok itt, és majd csak akkor váltok lehet, ha széria lesz a műholdas teló, hogy az űrben is tudjam használni ha arra támad úri kedvem, vagy a marsra reppenek ki éppen kikapcsolódni egy szép benszülött lánnyal!
A Kukitel K3 ban azért nagy az aksi meg a RAM is szuper de MTK-s az is még!
Na majd látjuk hogy szuperál, és tényleg nem annyira elegáns mint a POWER 2, nekem ez tetszik jobban!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001