Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zöldbéka

tag

válasz HuaweiU8500 #3174 üzenetére

Kérdés!!!

Mi ez a nagy lelépés a POWER 2-k felől, nem Te vagy az első, én meglepődve olvasom a híreket!
    Nem győzöm hangsúlyozni, és nem vagyok lefizetett a kínaiak által,nekem szuper és nagyon bejött készülék! Jó volt nekem az 1-es is, csak nagyon kevés volt a memória, és azért váltottam!
    Vagy amire váltotok az jobb , többet tud a készülék annyival, és az azok aksija cserélhető-e ha meghal!
    Bár úgy látom itt sem esik nagyon kétségbe senki, hanem rendel egy aksit és neki lát!
    Bár én nem gondolkodok cserében, mert a kettes még egy éves sincsen, nagyon jól szuperál, az aksija is bírja,nem kell megszakadnia nálam nagyon!
    Szóval néztem Megyinek is az új gépét, bár neki nagyon fájt a foga sztem rá! Nekem nagyon nagyot dob a sok ROM, és a 4 GB RAM sem megvetendő, bár a csúcs telók is elkezdték ezt a vonalat csinálni, az aksik túl méretezését nem nagyon csinálják!
    De lehet tényleg, hogy más forrásokból épitkeznek nem az MTK-ból!
    De én egyenlőre maradok itt, és majd csak akkor váltok lehet, ha széria lesz a műholdas teló, hogy az űrben is tudjam használni ha arra támad úri kedvem, vagy a marsra reppenek ki éppen kikapcsolódni egy szép benszülött lánnyal!
    A Kukitel K3 ban azért nagy az aksi meg a RAM is szuper de MTK-s az is még!
    Na majd látjuk hogy szuperál, és tényleg nem annyira elegáns mint a POWER 2, nekem ez tetszik jobban!

Új hozzászólás Aktív témák