Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cadj92
csendes tag
válasz
Norby86
üzenetére
ITT írtam róla.
Én titanium backuppal csináltam. Egyelőre csak Viberrel, de úgy veszem észre facebook messenger is bugos, szóval az is mehet system appnak.
5.1-nél még régen volt ilyen bug, ha jól emlékszem Whatsapp-ot és Vibert írták akkor és onnan rémlett, hogy system appként már működik minden szépen.
Nem nagyon értem, hogy ha a 6.0 v1-en jó volt, akkor itt most mi a gond, de mindegy is, könnyű megoldani (ha valaki rootolt).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Hyundai, Kia topik
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 - felújított
- Apple Iphone 14pro
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 12 - 128 GB - kék (248) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 14 Pro Max - 128 GB - fehér (247) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001