- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Most - az egyszerűség és a korrekt összehasonlítás okán - induljunk ki abból, hogy egy Samsung Store-os 8/128-as S23 kb. 400e Ft.
Az S23-ból azért jó pár dolgot ki lehetne dobálni, ami az emberek nagy részének nem hiányozna. Aztán mehetne bele ez a SoC.
Szóval szvsz. simán alá lehetne úgy menni árban az S23-nak, hogy a népek vegyék, mint a cukrot.
Az, hogy ez a gyártónak mennyire éri meg? Nem tudom, de úgy sejtem, hogy ugyanazért (vagy legalábbis nagyon hasonló okokból) nem lehet gyakorlatilag ma már kis autót kapni (és egyre több a sárnehéz SUV), amiért nincs szép kis / kompakt méretű készülék sem.
Mindkettővel túl sok a macera, és nem lehet olyan haszonnal adni, mint a full-full verziót, amibe mindent (is) belepakolnak.
Szóval ez a nincs rá igény, vagy ne lenne rá kereslet szvsz. nem igaz. Tényleg érdemes felállítani azt a bizonyos párhuzamot az autókkal. Látványosabbá válik az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Qualcomm legújabb szettje a 7-es szériában a Snapdragon 7+ Gen 2. És nem, senki nem maradt le semmiről, csak a nevezéktan változott.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest