- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
agabe
addikt
Sziasztok!
Nem tudok pozitívan értékelni (pontosabban sehogy sem, de pozitív lenne) ennél a hirdetésnél, bár kezdeményeztem és az eladó adott is két pozitívat. Lehet akár a tegnapelőtti raid szétesés az oka, de mindegy is, csak szeretnék pluszokat adni. -
tolmik
csendes tag
Hali,
Többedik jelszópótlásra beengedett végre. A bajom csak az, hogy nem irtam el semmit. Az email cimem és a jelszavam is pontosan lett beirva, és mégse engedett be a rendszer a jelszópótlás után. Irtam neki közben email-t, de ő is csak az álatlános dolgokat mondta.
És itt valami más volt a baj. Mindegy, amig be tudok lépni addig nem zavar a dolog. Bár a jelek szerint a jelszópáótláskor kiküldött jelszó nem minden esetben működik, tehát legközelebb ilyen esetekben egyszerűen csak addig generáltatok új jelszót, amig végre elfogadja a rendszer azt amit kiküldött....
-
tanish286
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Én a hirdetés jobb alsó sarkában található "hirdetés jelentése" menüpontot használtam. Ott nincs mit kipipálni. Ezt a funkciót szerintem lehetne egyértelműsíteni vagy összevonni? A másik javaslatom, hogy ha üzenetem érkezik a jelentéseim közé, azt nem lehetne jelezni valami látványos jelöléssel? Mint ha új privát üzenetem érkezne.
-
biker
nagyúr
Az elsőre megoldás lehet a harmadik féltől származó sütik engedélyezése és a régi sütik törlése (minden sütit törölj, ami a lapcsaláddal kapcsolatos). Utána Ctrl+F5 után jelentkezz be és meg kell javulnia. Ha nem, akkor lehet az AdBlock kavar be...
A 3rd party süti engedve volt, de most töröltem az összes ph-related cookiet, és tudtam írni. Érdekes hiba...
-
willow87
csendes tag
Ezt már többször is eljátszottuk azt hiszem 4 db termék értékelésénél is, ebből 3 termék eladója újonc volt, az Ő esetükben semmilyen visszajelzés nem érkezett, ellentétben azzal az eladóval akinek már többszáz értékelése volt és "PH! kedvence" ranggal büszkélkedhet...ebben az esetben kb 3 perccel az értékelés "megkezdése" után mindketten pontokkal gyarapodtunk...
Kezdek gyanakodni hogy az értékelési rendszer már csak "pofára megy" és csak a régi jól bevált tagok pirospontjainak gyarapítására van fent tartva, az újoncok meg le vannak tojva magasról...
Ha ez így megy tovább,szerintem sokadmagammal kénytelenek leszünk egy megbízhatóbb hirdetési felületen tovább bizniszelni...
-
rebellis51
tag
Nem tudom,de mintha a régi ha.-val nem lett volna ennyi gond emlékezetem szerint.
Tudom haladni kell a korral,de nem lehetne úgy lépést tartani,fejleszteni az oldalt,hogy minél kevesebb probléma legyen?
Vagy a fejlődés velejárója a hibaszázalék növekedés?
Mindig a googli keresőt használtam szinte hiba nélkül,és gyorsabban ment a régi ha.,most meg állandóan lassú,hibák hibák hátán.Hol ez,hol az nem működik,nem kapod meg a privátot,vagy nem tudsz küldeni,stb.,stb.Legtöbbször inkább hagyom az egészet,és kilépek,nem beszélve arról,hogy fejlesztettem magam is erősebb gépre,hátha az új többet kíván gépigényben,de nem változott semmi,sőt rosszabb lett.
Vagy nincs kiforrva a project,vagy szarul készítették el a "tyhudorok",és most folyik a toldozás-foltozás?Mindenesetre nem az igazi,persze ez az én változatom,véleményem,saját észrevételem.
Másokkal nem trágyáztam meg e témát,bár ahogy néha beleolvasok a bugok-ba,elképzelhető a vélemény egyenlőség.a rebellis kutya
-
Fulmi
senior tag
Szia!
Nem tudom mi volt a hiba, de ugyanazokat a kepeket, ugyanolyan sorrendben par oraval kesobb fel tudtam tolteni, minden kep megfelelt az eloirasoknak. Lehet, hogy tul volt terhelve a szerveretek, nem tudom, es ilyen hibauzenetet ugye nem kaptam, mert rendben voltak a kepek.
Koszi a segitseget,
Fulmi -
Brain75
senior tag
-
Hasonló ügyben vettem észre valamit, csak pont az ellenkezőjét.
Ha a hirdetések végére ugrasz a dupla nyíllal a főoldalon, még mindig vannak 2011-es hirdetések is.
Végre eltűnnek a nem élő hirdetések, ez szuper, már nagyon vártam - nemrég volt vagy 78.000 a mostani 31.000-rel szemben, de valahogy még mindig beragadt jó sok.
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- OTP Bank topic
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest