- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Köszi, ez valamit segített, de még mindig erősen bugos.
Az LG kifejezésre egy találatot ad, pedig kellene lenni legalább ötnek. Ha kiveszem, hogy csak a címben keressen, akkor egyer sem. A "G Pad"-ra több eredményt ad, ha bepipálom hogy csak pontosan, és csak a címben keressen, mint ha csak az első van bejelölve.
-
-
A bugokkal nincs baj, azzal van a baj, hogy most már fizetnünk kell érte. Fizetős szolgáltatást nem lehet így kezelni, ez törvénytelen és tisztességtelen.
Vagy legyen hibátlan, vagy legyen ingyenes.
És ami még nagyon fontos: legyen párbeszéd, kezeljék a problémákat. De most csak magasról le vagyunk szarva: mindenki, aki ide írogat.
-
Sasos és Winner_Hun kollégának: Ha az érvényességi idő alatt archiválod a hirdetést, és utána még az érvényességi időn belül aktiválod megint, akkor természetesen nem változik meg a feladási dátum, de ha lejár, és úgy akarod újra feladni, akkor igenis új feladásnak minősül, legalábbis a jelenlegi rendszer szerint. Ezen majd lehet változtatunk, de nem most.
(#3653) Winner_Hun: Épp moderáltam, és ott mindig ilyen tiszteletteljes hangot ütök meg.
-
biztos, hogy lehet majd még okosítani a rendszert, de egyelőre semmi kapacitásunk rá és nem is lesz még hónapokig. én amúgy úgy értettem, hogy akár napon belül is bármikor szabadon kapcsolgatható legyen egy-egy adott kiemelés.
de csomagok, "bérletek" meg ilyesmi lesz idővel, csak nem mostanában. egyelőre mobil tördelés, sms fizetés stb. szóval legyen kész az alaprendszer, és lehetőleg legyen bugmentes.
egyébként nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, én most már kifejezetten örömmel nézegetem az aprót, nagyon tetszik az új ruhája
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest