- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
törölt tag
Mégsem jó Edge alól sem.
Töröltem az összes képet, és újra megpróbáltam feltölteni, de hibásan (elforgatva) tölti föl ugyanúgy, mint Chrome alól. Minden más oldalon jól jelenik meg, illetve a képnéző/képszerkesztő programokban is.
Edge alatt nem működik a hirdetés szerkesztésekor a karakterszámláló sem (Chrome alatt az jó volt).
-
törölt tag
Annyit tudok, hogy ha Win7 alatt forgattam el a képeket, akkor jól kezelte a hardverapró is. Ha Win10 alatt, akkor viszont nem. (Viszont más hirdetési oldalakon jól jelent meg Win10-es elforgatásnál is, csak egyedül itt nem, illetve minden létező képnéző és képszerkesztő program is jól mutatta. Csak magának az elforgatásnak kellett Win7 alatt történnie, utána a képet már áthozhattam a Win10-es gépre, és feltölthettem innen, úgy már jó volt a hardveraprón is.)
Chrome alatt mondjuk a képfeltöltés se megy nálam. Kiválasztom a feltöltendő képet, kis méretben be is rakja a többi mellé, de ha rámegyek a Hirdetés módosítása gombra, nem menti el a többi kép mellé. (Edge alatt működik rendesen.)
Megnéztem ezt az elforgatósdit is, és Edge alatt jó az is.
-
törölt tag
A régi hardveraprón volt egy olyan hiba, hogy a képeket nem úgy forgatta el, ahogy kellett volna.
Konkrét példa: készítek egy képet a telefonommal, feltöltöm a számítógépre, majd -mivel 90 fokkal el van forgatva-, ezért én azt elforgatom Win10 alatt a jobb egérgomb "Elforgatás balra" funkcióval mondjuk. Ezt követően már mindenhol jól jelenik meg a kép, mind a Win10 saját fájlkezelőjében, mind a képnézegető, képszerkesztő programokban, vagy mondjuk a netre feltöltve is mindenhol. Kivéve a hardveraprón, mert itt viszont nem vesz tudomást az elforgatás tényéről, hanem ugyanúgy 90 fokkal elforgatva mutatja, mint ami az eredeti állapota volt a képnek.
A hirdetéseimnél látható képek között is van ilyen, viszont ezek ugyanúgy nem jók, mint eddig. Érdemes újra feltölteni ezeket a képeket, vagy ez a hiba még itt is ugyanúgy fenn áll, mint a régi hardveraprón? -
gyulaszu
senior tag
Törölten a sütiket és most nem tudtam reprodukálni a 403-ast
Viszont most már a Hardverapróról (ahol beléptem) a felső sávban a Prohardverre és onnan a Fórum-ba átlépve sem vagyok ott belépve, meg kell ismételni a belépést.
Még mindig win10, Firefox 61.0.1 (64 bit) és jobb egérgombos navigálás. -
Cube576
tag
Köszönöm, megértettem már eddig is a régi pontozás lényegét.
És pont az lett volna a jó, ha az eddig elért pontok nem kopnának ki idővel... És nem magam miatt írom...
Akinek mondjuk volt egy csomó feketéje, akkor majd az is "elkopik", jön egy újonc aki belefut majd csúnyán a szívásba...
Mondjuk engem is vert már itt olyan ember akinek makulátlan volt látszólag az itteni előélete...Kösz az infókat, üdv
-
canniball
nagyúr
Javasolnám ezekben a topikokban az átállás idejére egy popup ablakban elhelyezni a fontosabb tudnivalókat (nem lesznek a régi pirosokból újak, direkt nincs kint a tel.szám, ez itt a bugreport topik stb.). Mezei felhasználóként is agyzsugort okoz ami itt Gyöngyösön folyik pl. a pontozás kapcsán, bele sem merek gondolni milyen lehet ez úgy hogy illetékesként amúgy is kismillió dolog ül a vállatokon...
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest