- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
Sasos
senior tag
Én mindig is örömmel nézegettem, csak van, amikor hivatalból lázadni kell...
Félre a tréfát, sokkal jobb lett szerintem is, mint ez előző, plázacicás dizájn. Persze ez szubjektív dolog, de nekem ez sokkal jobban tetszik.Persze van még mit csiszolni (csak hogy el ne bízd magad
), de határozottan jó irányba halad az apró.
-
Sasos
senior tag
Helkis kolléga (és biztos mások is) annak örülne, ha a kiemelés/előresorolás csomagokban megvehető lenne, amit meghatározott "adagokban" használhatna fel, ahhoz a hirdetéshez amelyikhez akar. Ha például veszek kiemelést, akkor 24-óra/1db adagokban lehessen a tetszőleges hirdetéshez adni. De ha vesz tízet, akkor felhasználható lenne akár egy hirdetéshez egyszerre (ez esetben 10 nap, és ha előbb elmegy bukó), egy hirdetéshez tízszer hozzáadva naponként, de akár külön hirdetésekhez is. Így könnyebb lenne az eladónak is kezelni (egy vásárlás, aztán csak kattintgatás a hirdetés admin felületen), és gazdaságosabb is lenne, mert ha ésszel használod nem nagyon van "bennmaradt" szolgáltatás. Pont úgy, mint az ingyenes UP-ok esetén. Ha jól értem legalábbis...
-
helkis
veterán
hát igen, ha tudnám hogy mit lehet, mit nem akkor nem kérdeznék hülyeségeket..
jelenleg egy hirdetésem van [link]
mivel láttam hogy már lejjebb vagyok a kiemeltek között, gondoltam előrébb hozom egy ingyenes up-al, ez nem sikerült (bár ezt sem értem, hogy miért tűnik el ha egy fizetett szolgáltatást is igénybe veszek)
aztán gondoltam, hogy lehet az a koncepció, hogy fogyjanak először azok, amikért fizetett a user, ok, próbáltam volna egyszeri UP-ot, de nem tudom kiválasztani a hirdetésem, ahogy a többi extránál sem..ill. ami meglepett, hogy a kiemelést nem lehet ki vagy bekapcsolni, függetlenül attól, hogy levonja az összeget, szvsz amikor több kiemelt van egymás alatt, akkor igazából nincs kiemelve a hirdetés.. erre kéne megoldás még..
-
helkis
veterán
építő jelleggel:
pl azért lenne jó leírni, hogy egyáltalán tudja az ember mit is vesz, azt miként használhatja fel, ne csak a vásárlás után derüljön ez ki..milyen változások vannak az ingyenes hirdetésekhez képest stb..
nem vádaskodni akarok, de én sokkal jobban paraméterezhető dologra gondoltam, ami megkönnyíti az üzlet mindkét oldalán álló fél dolgát.. a jelenlegi megoldás csak a vevőnek segít, az eladónak igazából sokkal több gondja, munkája születik azáltal, hogy egyesével kell minden hirdetésre, és igazából minden lejárat előtt hosszabbítgatnia, ha nem akarja hogy elvesszen a bevásárolt cucca.. kb mint a parkolójegy-autómatáknál..
tudom te úgy gondolod, hogy akkor is elérte a célját mert eladta a terméket, ami igaz is, de nyilván feleslegesen nem szereti szórni az ember a pénzét.. ill. ezen a logikán maradva mi van akkor, ha a kiemelés +upolások, előresorolások ellenére sem veszi meg senki adott időben a hirdetés alanyát? gondolom semmi, lehet újra a kasszához fordulni.. vagy csökkenteni az árat, itt ugye meg azon lehet gondolkodni, hogy akkor végülis mi adta el a terméket? a sok extra, vagy az árcsökkentés?
egyszerűsítve a gondolatom, szvsz itt azért fizet az ember, hogy többen lássák a hirdetést és pont.
amikor ezt már nem látja senki, akkor miért kell ezért fizetni?+ban, jelenleg nem tudom kiválasztani a hirdetésem (sem időzített up. sem előresorolás, sem semmi), amire ennyit költöttem, jeleztem két helyen is, mégsem történik semmi, csak telik az idő.. nem látom hogy valaki is intézné az ügyemet.. ezt is le kell nyelnem?
-
helkis
veterán
van erről egy konkrét elírás valahol? mert ez így nekem nem felel meg.. direkt azért vettem maxot, hogy majd beosztom, amikor kell, sokszor a kiemelés hátrányos, mivel mindenki ki van emelve mellette, tehát akkor úgy lehetne kiemelni, hogy nincs kiemelve.. ha idő előtt eladom a cuccost, akkor bebuktam az egészet?
tehát minden hirdetésemre külön külön kell vásárolgatnom? -
törölt tag
akkor elveszett az éterben, csak azért jeleztem, mert eddig ilyesmit nem tapasztaltam, minden nap megvolt az 5, tegnap ebből elment 4, és ma miután be tudtam lépni ugyanúgy 1 van mint tegnap este. nem lényeges egyébként, nem halok bele, csak tényleg arra gondoltam, hogy a leállással lehet kapcsolatos
-
molvany
aktív tag
-
Köszi megvan.
Viszont az továbbra is hiba, ha törlöm a cache-t, vagy újraindítom a gépet, és rámegy a prohardverre, majd ott rákattintok az apró fülre sohasem tölti be az oldalt. Csak tölt-tölt... Rá kell kattintanom mindig az "állj" gombra majd F% és úgy már ok.(win 7 ultimate, FF26)
-
-
Mikee76
csendes tag
-
z123456789
addikt
Szia!
Visszaolvasva találtam hasonló problémát másnál is régebről, és a közelmúltból is.
PM-et kaptam Hardverapró öregmotorostól, hogy trojna.olive nevű felhasználó vásárolt tőlem, értékelni szeretne.Rákattintok az engedélyre, és ez fogad:
Ez eddig OK, csak hogy a vásárló azt állítja, nem kap értesítést az engedélyről.
Aztán ha rákattintok arra hogy én értékeljem őt mint vásárló, nem működik. Kitöltöm, szövegesen is értékelek, rámegyek a küldés gombra, majd ez fogad:Viszont erről sem kap értesítést, illetve a pontjait sem kapja meg.
Látom hogy rajta vagytok az ügyön, és folyamatos problémák vannak az értékeléssel, de az üzenetet már 12.25.-én kaptam. Lehetséges hogy folyamatban van a hiba javítása, vagy el lettem felejtve?
Előre is köszönöm!
-
drtimot
aktív tag
Értem, akkor nem szigorúan témába vágó a hozzászólás, de amúgy szerintem teljesen életszerű a use-case, hiszen lehet, hogy mielőtt megoldjuk az átvételt/odaér a posta, lejár a hirdetés, vagy pedig az értékelésre várás miatt nem akarom még archiválni (ami csúszhat lustaság miatt, vagy mondjuk egy próbagarancia lejártára várva - mind a kettő megesett már velem, és úgy emlékszem, hosszabbítottam is már jegelt hirdetést. Ez nem volt funkció korábban?), ilyenkor lenne rá szükség.
Kicsit kitekert dolog az, hogy visszaállítom aktívvá, hogy hosszabbíthassam, majd jegelem újra azonnal...
-
bigbuda
aktív tag
ja értem.. okés, de akkor kérlek előtte irj rám, hogy ujra fel tudjam tenni a hirdetést... ne a régit soroljátok előre... mert akkor ugye már nem az első hirdetés lesz... ugy meg nem szeretném...
szerk.: Most látom, hogy sikerült a kiemelés... már csak az a kérdés, hogy ugye kétszer utaltam a 180 ft-ot... ilyenkor automatikusan két napig lesz előresorolva?
-
bigbuda
aktív tag
rendben, nekem az is megfelel, hogy akkor két napra majd kiemeljük.... bár igaz csak 1-re szerettem volna (megoldható, hogy majd 1 napra emeljük ki inkább és a másik befizetésemet egy másik hirdetésem kiemelésére költjük?)
Illetve majd ha kiemelnétek, ujra feladhatom a hirdetést, hoogy legelöl legyen? Ahogyan most is kellett volna lennie...
-
Brain75
senior tag
Ennél igen., de én nem erről a hirdetésről beszélek.
a 2629-es hozzászólás a probléma.
A 2630-as hozzászólás egy példa arra hogy nem jól működik valami, mert nem minden hirdetésem UP-olódott.Kicsit nézd meg jobban ezt a hirdetést
Ebben az utolsó UP 2013-12-16, pedig ezt is UP-oltam már ma.
Szóval nem jó valami és kérlek javítsátok a hibát.
-
vinibali
őstag
bementem az archív üzenetek közé, ahol megtalálható volt ez a hirdetés. majd rámentem a hosszabításra->paypal és befizettem az összeget, a parci@ph.hu-ra.
Dec 5, 2013 05:36:55 PST
Transaction ID: *************880N
viszont továbbra sem tért vissza a régi -
fi:zi'k
nagyúr
Ha két ingyenes hosszabbítás után már fizetősen hosszabbítom, akkor is manuálisan kell újra aktiválnom a hirdetést. Lehet ez így most normál működésnek felel meg, csak akkor meg nekem nem logikus a dolog. Ha fizetek érte, akkor értelemszerűen aktívnak szeretném tudni a hirdetést.
-
vinibali
őstag
és valamit lehet kezdeni legalább a bios írós hirdetésemmel?
-
fi:zi'k
nagyúr
Sajnos veszett fejsze nyele, mivel már lejárt addigra.
Ennek kapcsán kérdezném, hogy az archivált hirdetéseket miért nem tudom visszahozni aktívra?
Most jártak le és szeretném meghosszabbítani fizetősen, de még csak az opciót sem kínálja fel.Btw, a banki opció mikor lesz elérhető?
-
teglasz
tag
Köszi, de van már Pay Pal-om, külföldről rendeltem is,
ezzel nincs gond, ott flottul megy minden.
Valami gond itt a Ha-val lesz, mert Pay-ről visszadob az
oldalra és semmi nem történik.
Továbbá láttam a 2 hetet is az archiválás után, de most
vagyunk karácsony előtt, 18.-áig nem lenne túl jó,
ha archivált lenne mind a 12 db. hirdetésem.
(Gondolom vagyunk még páran ezzel így!?)
Eléggé elkeserítő így az oldal, pont karácsony előtt!
Ráadásul van egy csomó hirdetésem, amire hónapok óta érdeklődő
sem volt nem hogy vevő, így nem lesz érdemes havi 180-200 ft.-okat
kifizetnie az embernek azokra, ami sokszor 3-6 hónap alatt talál gazdát.
Na mind1, nem az igazi ez a hosszabbítós fizetéses dolog nekem! -
zsoca929
aktív tag
Ezt a 2 hirdetést hosszabbítottam,vagyis akartam volna:
Paypallal fizettem,mert kártyával nem engedte,szürke volt a kártyás fizetés rész.
Korábban hozzám szólt alfa156 kollégával megegyező gond van.
2 esetben fizettem ki a 200ft-ot,majd ahogy levonta,visszadobott az oldalra és balra került minden a kijelzőn,aztán megnéztem a hirdetéseket,de nem frissült a lejárati dátumuk!
Most néztem meg újra,valósan még mindig dec.4. az az holnap lejárata. -
zsoca929
aktív tag
Nem-nem,csak a normál hirdetéseket nézi.
A normál,élő aktív,de dec.4-én lejáró hirdetésekből kezdtem befizetni a hosszabbításhoz szükséges 200ft-os összeget,mivel a kártyás fizetés még nem lehetséges,de nem változott a hirdetés státusza arra,hogy "hosszabbítva jan.1.-ig." -
-
-
-
-
-
kisguszti
csendes tag
Hali kb 10 napja vásároltam egy kingmax 32 gb micro sd kártyát kártyaolvasóval és értékelni akartam a megvett terméket bsnss1976 tól, de valószinüleg én miattam irta ki a a paraméter hibás hibát mert elfelejtettem hogy kapok egy visszajelzést az emailre és és in kaptam és hogy onnan kell ráklikkelni ezt valahogy kilehetne javítani és újbol értékelni?
Amúgy korrekt ,gyors és megbízható eladó
-
-
-
-
-
-
-
ravail
senior tag
Nem OFF-olok többet, de:
Nem tudom honnan veszed, hogy "egyáltalán nem volt hosszabbítás, egyszerűen lejárt minden 4 hét után és kész" ???Ez legfeljebb erre az új és csodálatos HardverApróra igaz. A regisztrációm óra egyetlen hírdetésem sem járt le soha! Vagy nem egy hírdetési felüetről beszélünk? Tudom, én hülye vagyok, de a régi HardverAprón én sohasem találkoztam azzal, hogy egy hírdetés lejárt, illetve, hogy hosszabbítani kell. De nem vitatkozom. Biztos csak nekem nem járt le soha. Elnézést a véleményalkotásért. Inkább a jövőben nem is teszem.
-
molvany
aktív tag
Ha bevételt akartok ( amivel semmi gond ) akkor adjátok meg a hirdetöknek is a lehetöséget ( ne csak mutatóba ), hogy kedvezöen tudjanak UP - ot is vásárolni.
Nem sok az a 20 ft - nyi különbség a PayPal fizetés és a Bankkártyás fizetés - között, de sok kicsi sokra megy ( annak aki használja vagy használná ).
Mondjuk én használom napi rendszerességgel, de nem ez a téma.
Tudom, igéretek már voltak. Megvalósítás .........? ( kérdöjel )
Tehát ha valaki kapni szeretne, akkor adjon is.
Szerinted hányan használnák az UP vásárlást ha lenne Bankkártyás fizetés ?
Ugyanis nem mindenkinek van PayPal lehetösége és a 20 ft ( ha nem is összeg már ) de lehet gát -
zsoca929
aktív tag
Köszönöm még egyszer a korrekt válaszod.
-1-1 termék ként hirdetem őket egyébként,csak összefoglaló néven van így.
-11 db hirdetésem van,akkor ezeket tudom majd rendszeresen frissíteni,ennek örülök.Nem szeretném ha elvesznének a régiek.
-az árak egyáltalán nem magasak,csak így tovább,talán így kiszűrhetőek a komolytalan és "fake" hirdetések,átverések. -
zsoca929
aktív tag
Rendben,köszönöm a válaszod,nem olvastam vissza,mivel nincs időm végig böngészni.
Akkor tehát ha jól értem nagyjából teljesen fizetőssé válik az oldal (nincs vele semmi gond persze csak ne menjünk el a "mindenki által ismert licites oldal" rablás szintjéig)
Mennyire lehet számítani nagyságrendileg a hosszabbításoknál?
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Napelem
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest