- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
warrior28
aktív tag
válasz
LaptopSystem #2451 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. Kiemelést szerettem volna vásárolni, de paypal oldal után átdob mindent balra a hardveraprón. A jelenség cache+cookie törlés után is megmarad.. Google Chrome
-
válasz
LaptopSystem #2451 üzenetére
velem tudsz, és nem tudom, hogy mire gondolsz az "érdemben" alatt, érdemi bugreport kell nekünk és abból tudunk gyorsabban dolgozni (különben csak találgatunk). de többet amúgy sem tehetsz, mint hogy elmondod a hibát pontosan, részletesen. privátban megadom a számom, ha szóban könnyebb, de a lényeg ugyanaz: pontos infók kellenek.
-
válasz
LaptopSystem #2448 üzenetére
- semmilyen hirdetésed nem tudod kiemelni, vagy csak azt, amit fizetősen adtál fel, esetleg pont fordítva, csak azt nem tudod kiemelni, amit ingyenesen adtál fel?
- semmilyen fajta kiemelés nem működik?
- mi a pontos hiba, amit itt betettél, hogy nincs rendes alja az oldalnak, ahol a kiemelésnek kéne lennie, nincsenek ott a plusz opciók?
-
válasz
LaptopSystem #2446 üzenetére
hát ez nekem x-akta, de hátha a programozó majd érti. lehet, hogy megkér majd, hogy próbálj ki ezt-azt. holnap.
-
válasz
LaptopSystem #2444 üzenetére
görgess le légyszi a hirdetés szövege ALÁ, ott vannak opciók, nem?
-
válasz
LaptopSystem #2443 üzenetére
-
Weaver
senior tag
válasz
LaptopSystem #2435 üzenetére
és mikor lesz az? ez a napi 5 UP kb semmire nem elég. fizetnék az UPért de SMS -en kívül más fizetési lehetőséggel nem élek.
-
válasz
LaptopSystem #2431 üzenetére
fotózd már le úgy légyszi, hogy a lényeg látszódjon, itt most alul nem látszanak már a gombok, csak a hirdetés szövege tölti ki a képernyőt, amivel semmit sem tudunk kezdeni.
minden a mi hibánk, és persze segítség nélkül is hibátlanra kéne csinálnunk a kódot, szóval semmiképp se vedd kötekedésnek, de állatira nehezen lehet bármit kezdeni a hibaleírásaiddal. nem világos, hogy pontosan mi, pontosan hol, pontosan mit csinál/nem csinál.
a "nem tudok hirdetni" és a "nem tudok kiemelni" semmit sem ér szinte, nem tudjuk megkeresni a hibát így. kérlek, hogy olvasd el fent, hogy mi kell egy teljes bugreporthoz és úgy add be.
mégegyszer, mi vagyunk a hunyók, egyszerűen csak több és pontosabb infóval gyorsabban ki tudjuk deríteni, hogy mi a gond.
köszi!
-
válasz
LaptopSystem #2423 üzenetére
oké. mindig csak friss tapasztalatról írj, mert simán lehet, hogy írsz, és rá 1-2 órával már tekerünk a kódon. szóval mindig csak friss infókat! azért most felvettem megint todoba ezt, de majd kérek szépen még bővebb infót, mert így nehéz nyomozni.
-
válasz
LaptopSystem #2421 üzenetére
cache és cookie törlés után sem? ma elvileg javítva lett a gond, amit jeleztél
-
válasz
LaptopSystem #2412 üzenetére
Jelzem, nálam sem jó, kb. 10 perce próbáltam. Szerencsére pénzt sem vont le
-
válasz
LaptopSystem #2412 üzenetére
megoldjuk, ahogy tudjuk, a korábbi bugokhoz is kellett némi tánc, de végül sikerültek (már amivel végeztünk, van még azért sajnos
).
-
vistyan
tag
válasz
LaptopSystem #2405 üzenetére
Dettó ugyan ez van nekem is
-
válasz
LaptopSystem #2405 üzenetére
oké, és melyik hirdetésnél mit fizettél?
-
válasz
LaptopSystem #2402 üzenetére
hmm, nem szabadna. kétszer lehet ingyen hosszabbítani, utána fizetős, archív hirdetést pedig a lejárat után két hétig még lehet aktiválni. (hosszabbítani csak aktívat lehet)
ha mégis hibát kapsz, akkor légyszi küldj be linket, screenshotot stb., hogy megnézhessük.
-
drtimot
aktív tag
válasz
LaptopSystem #2399 üzenetére
Az aktuális oldalon többször elhangzott már a válasz mindkettőre:
- 15 darabig ingyenesek a hirdetések, a fölött különdíjasok
- 2x4 hét hosszabbítás (összesen tehát 3x4 hét élettartam) ingyenes, utána fizetős.
-
válasz
LaptopSystem #2348 üzenetére
aaaaargh, nem vagy egy Bugreport Lovag
mi nem sikerült? fizetni paypallal? vagy már a kiemelést sem tudtad kiválasztani? vagy...? link, screenshot stb. legközelebb lécci-lécci..
-
válasz
LaptopSystem #2346 üzenetére
egész pontosan és részletesen mi nem jó, mi történik, hol akadsz el?
-
válasz
LaptopSystem #814 üzenetére
kivel akadt el értékelésed és pontosan hol? ugye vevő kezdeményez, te visszaigazolod, ő értékel, aztán te értékelsz. mi történt?
-
canniball
nagyúr
válasz
LaptopSystem #230 üzenetére
Eddig (is) csak linkelgetni lehetett.
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mercedes topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest