- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson #4947 üzenetére
nem találtam a keresővel!
(#4948) Lauda
ha elolvastad amit írtam -és miért ne tetted volna- akkor benne van, hogy nem azzal van bajom hogy van ilyen lehetőség, csak azzal hogy semmi plusszt nem ad
ha havi támogatást kérne az oldal az is egy lehetőség, nekem nincs vele bajom, de ha már így lett megoldva, akkor valami értelme is legyen szvsz(#4950) dobragab
köszi a linket elolvasom, nem találtam meg, pedig kerestem -
Láttam ezt az új premium tagság menüpontot.
Azt megértem, hogy több bevételt szeretne az üzemeltető, de ez a világon semmi előnyt nem jelent.
Az egyetlen ami talán megemlíthető az a reklámmentesség, de azt meg egy ingyenes adblock is megoldja.
Ezt nem rosszindulatból írom, sőt mi több én is költök pénzt a ph-n, mindig vannak fizetős kiemelt hirdetéseim.
De azoknak van előnye, ezért is fizetek érte...Kb ugyanolyan haszontalan feature ez, mint a boltok-szervizek kategóriában fizetős topikot létrehozni, amit utána meg nem lehet előre sorolni...
ezt szintén leírtam már itt korábban, valószínűleg a kutya se olvasta el, legalábbis választ biztos nem kaptam
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest