Keresés

Aktív témák

• Sokimm

senior tag

válasz rukka #5336 üzenetére

Pont ezért nem vagyok más kereskedős felületen (nem nevesítem a licites oldalt), mert szeretem, hogy x-ért meghirdetik, x-ért elviszem! :)
    Ez nyerészkedés, ami nem egyenes jellemre vall. Van egy eladó kütyüm? Ennyi alatt nem adom el. Felteszem annyiért, amennyinek örülnék, ha eladnám. Nem veszik? 1 hétre rá, leviszem az árat. Nem veszik? 1 hétre rá még lejjebb viszem. Elértem a kritikus "ennyiért már nem adom el" határt? Így jártam, várok, hátha elviszik minimum áron... Az eladó dolgozzon a pénzéért...

Nehogy már a vevőnek kelljen levelet írogatni, hogy vajon mennyiért adná el az eladó. Ugye azért vásárolunk itt, mert a piaci ár alatt szeretnénk hozzájutni (esetleges garancia nélkül (mert nem ugyan olyan a garanciáztatás egy civil emberen keresztül, mint egy nagy cégen keresztül, ezt ne mondja nekem senki), ezért "komolytalannak" titulálnak engem, mert piaci ár alá mennék... Hát kérlek alássan, akkor nevezd meg a minimum árat, amit kérsz érte, és legyél egyenes! Én írogassak neked üzeneteket, hogy mennyiért kellene a cuccod?

De még ezen túl is lendülnék, van aki így akar nyerészkedni, hát legyen, nem vagyunk egyformák. De az, hogy az ár szerinti listázásban már egyre többet kell tekernem lefele, hogy ne az 1forintos ajánlatokat nézzem, bosszantó. Legalább szűrni tudjam, ha nem akarok napi többször is (más termékeknél) ismét tekergetni mint egy vaddisznó, hogy ne lássam az ilyen komolytalan eladókat.

Természetesen a problémázásom egyedi lehet, ezt megértem. Ha mást nem zavar, felőlem maradjon, (ki vagyok én, hogy megmondjam mi maradjon az oldalon...), de legalább szűrni had tudjam. :P Azért nagyon hálás lennék! (utalnék valami prohardver-es számlaszámra is pár forintot, ha a weblap fejlesztő beletenné... :P)

• Sokimm

senior tag

válasz rukka #5334 üzenetére

Nem vagyok én semmi jónak az elrontója, felőlem maradhat, csak én ne lássam! :P Döntésképtelen eladók, lehúzó szándékkal. (szerintem)

• sutykuru

aktív tag

válasz rukka #5287 üzenetére

Értelmes vevő megérti, hogy utánvéttel is kaphat két téglát, de valóban zavaró.

Aktív témák