- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Pont ezért nem vagyok más kereskedős felületen (nem nevesítem a licites oldalt), mert szeretem, hogy x-ért meghirdetik, x-ért elviszem!
Ez nyerészkedés, ami nem egyenes jellemre vall. Van egy eladó kütyüm? Ennyi alatt nem adom el. Felteszem annyiért, amennyinek örülnék, ha eladnám. Nem veszik? 1 hétre rá, leviszem az árat. Nem veszik? 1 hétre rá még lejjebb viszem. Elértem a kritikus "ennyiért már nem adom el" határt? Így jártam, várok, hátha elviszik minimum áron... Az eladó dolgozzon a pénzéért...Nehogy már a vevőnek kelljen levelet írogatni, hogy vajon mennyiért adná el az eladó. Ugye azért vásárolunk itt, mert a piaci ár alatt szeretnénk hozzájutni (esetleges garancia nélkül (mert nem ugyan olyan a garanciáztatás egy civil emberen keresztül, mint egy nagy cégen keresztül, ezt ne mondja nekem senki), ezért "komolytalannak" titulálnak engem, mert piaci ár alá mennék... Hát kérlek alássan, akkor nevezd meg a minimum árat, amit kérsz érte, és legyél egyenes! Én írogassak neked üzeneteket, hogy mennyiért kellene a cuccod?
De még ezen túl is lendülnék, van aki így akar nyerészkedni, hát legyen, nem vagyunk egyformák. De az, hogy az ár szerinti listázásban már egyre többet kell tekernem lefele, hogy ne az 1forintos ajánlatokat nézzem, bosszantó. Legalább szűrni tudjam, ha nem akarok napi többször is (más termékeknél) ismét tekergetni mint egy vaddisznó, hogy ne lássam az ilyen komolytalan eladókat.
Természetesen a problémázásom egyedi lehet, ezt megértem. Ha mást nem zavar, felőlem maradjon, (ki vagyok én, hogy megmondjam mi maradjon az oldalon...), de legalább szűrni had tudjam.
Azért nagyon hálás lennék! (utalnék valami prohardver-es számlaszámra is pár forintot, ha a weblap fejlesztő beletenné...
)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest