- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
-
Bishop 341-B
csendes tag
válasz
sutykuru #5348 üzenetére
Nem kötözködni szeretnék, de ez nem válasz a kérdéseimre. A főnököm kért meg, hogy nézzek utána a Bazár mikénti működésének, de így nem fogja engedni, hogy nálatok reklámozzak, mert mint a válasz elolvasás után mondta: "Tehát nem kaptunk semmilyen választ arra, hogy pontosan mit kapunk a pénzünkért." Szépen kérlek titeket, hogy egy konkrét, részletes leírást küldjetek nekem, hogy mit tartalmaz a bazárra való előfizetés.
Ezen kívül volt még egy ilyen kérdésem is:
"Szeretném még megkérdezni, hogy ettől függetlenül,ha a meglévő regisztrációmmal, mint bolt adok fel hirdetést, abban feltüntethetem-e a bolt weboldalát, címét, elérhetőségét, vagy az ilyen hirdetéseket csak a bazáron belül tudom-e feladni?"
Amire egyáltalán nem kaptam választ!
-
depmod
aktív tag
válasz
sutykuru #5290 üzenetére
Sziasztok!
Az remélhetőleg nem csak bennem vetődött fel, hogy pl a mobilaprón a további készülékek alatti sok idejétmúlt és teljesen üres gyártói kategóriát törölni kellene. Sharp, Emporia, Myphone és társait érdemes lenne betenni egy gyűjtőkategóriába.
Javaslat, hogy a feltörekvő márkáknak (LeTV, Apollo, Elephone, Meizu, stb) lehetne kreálni esetleg újakat, ez természetesen csak javaslat, de érdemes lenne aktualizálni az egyes kategóriákat talán.Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest