- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
zoltan6 #2800 üzenetére
És azt nem lehet átmásolni az új hirdetésbe? 100 kommentbe fér csak ki a specifikáció?
Egyébként meg SZERINTEM egy termék-egy hirdetés. Könnyebb megtalálni, könnyebb karbantartani blablabla. És egyébként nem a HA-t védem, mert én is észrevettem magamon, hogy "leszoktam róla", mert egyszerűen nem jön be, pedig nem is a külsővel van gondom, mert azt megoldottam. Túl van picit bonyolítva, a lényegesebb dolgokra nincs hangsúly fektetve, lassan megy a debug, sok javascript, meg szinkron miatt lassú is stbstb, mire itt elérnek egy 99%-os szintre és még a dizájnnal is kezdenek valamit, addigra sokan el fognak pártolni, Szerintem.
Aktív témák
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged