- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
deicide
veterán
mindenkinek szive joga annyiért hirdetni a cuccait, amennyiért ő azt gondolja, ha megveszik tőle jó, ha nem, majd adja olcsóbban, de ha nem akarsz venni semmit, elég értelmetlen dolog itt szenvedned, mert mindenki leszarja amiket irsz... biztos lenne más hasznos dolog, amit csinálhatnál...
elnézést, ez az első aggreszív hozzászólásom itt a PH!-n, de most hirtelen elegem lett, ez most azért van, mert leszakadt a felsővezeték a kelenföldé és a déli pu között és dizelmozdonyok húzták ki a vonatokat, emiatt 1 órát álltam hazáig helyjegy nélkül az intercity-n, kb 35 fokban... Elnézést... -
B-L-A-C-K
titán
A moderátorhoz nem megyek sirni
de biztos nem hagyom hogy egy iylen alak mint te elrontsa az üzletem!
Elhiszem hogy kemény vagy de amihez nem értesz ne szolj bele és attól hogy másoknak beleszolsz az üzletébe nem fog nőni a hsz-ed a másik meg ugy lehurrogod ezt a kartyát hogy nem igaz pedig a tiédet lazán veri!
[Szerkesztve] -
Marking ez itt egy olyan közösség ami megpróbál a megírt szabályok alapján létezni, és ha jól tudom a szabalyzatban (lehet hogy az íratlanban) az is benne van, hogy ne rontsd más üzletét, aki megveszi (szerinted) túl drágán, az vessen magára, hogy miért nem nézett utána, de személyszerint egy 65k az reális ár.
Bocs az offért
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest