- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
anjani182 kérésére zárva.
-
deicide
veterán
mindenkinek szive joga annyiért hirdetni a cuccait, amennyiért ő azt gondolja, ha megveszik tőle jó, ha nem, majd adja olcsóbban, de ha nem akarsz venni semmit, elég értelmetlen dolog itt szenvedned, mert mindenki leszarja amiket irsz... biztos lenne más hasznos dolog, amit csinálhatnál...
elnézést, ez az első aggreszív hozzászólásom itt a PH!-n, de most hirtelen elegem lett, ez most azért van, mert leszakadt a felsővezeték a kelenföldé és a déli pu között és dizelmozdonyok húzták ki a vonatokat, emiatt 1 órát álltam hazáig helyjegy nélkül az intercity-n, kb 35 fokban... Elnézést... -
titan5
tag
Jó kari nekem is 6800 Gt-van de teljesen más az az összeg amennyit ér a cucc
és megint teljesen más az az összeg amennyiért el tudod adni...sajna.
Írtad hogy azért adod el mert PCI-E lapod van.Ajánlottak itt neked 6600Gt-ket
agp -seket arra meg azt írtad ilyen van a gépedbe.Most végül is hány géped van,
bár mindegy de akkor végül is mi az amire elcserélnéd mert ezt valahogy ezidáig
nem tudtam leszűrni...má bocsi! -
Tibcsó
aktív tag
válasz
anjani182 #71 üzenetére
Figyelj ÖCSI!
Én nem vitatkozom veled, de as PH nem a nagy haszonszerzésről szól!
De te tudod, hidd el ha akarok hozzájutok ilyen kártyához a fent emlitett áron és helyen
DE NEKED SEMMI KÖZÖZ HOZZÁ
mivel amint látom nehezedere esik az olvasás ezért még1x leirom nem az ELADÁSI ÁRADAT VITATTAM HANEM A KÁRTYA VALÓS TUDÁSÁT -
anjani182
őstag
Hallod...most te komolyan gondolod, hogy amennyiért Te szerzed a kártyát, az annyit ér? Akkor miért nem adja minden bolt nagykeráron? Te most ezt hogy gondolod barátom? Áfa + haszon számodra elveszett? Mert akkor Tőled fogok vásárolni!
Általában kapható? Akkor Te el vagy Tévedve, mert Péntek reggel 8-tól 10:30ig lehetett venni, azután elfogyott.....ÉS MOST SINCS! MENJMÁRFEL A RAMIRISBA!
És miről beszélsz? Ki adja többért, mint ahogy megvásárolható? Te nem vagy magadnál....
[Szerkesztve] -
Tibcsó
aktív tag
válasz
anjani182 #69 üzenetére
,, Barátom,,
Az árlistájában szerepel és általában kapható!
Külön gratula ha te többért eltudod adni amennyiért megvásárolható!
De a lényeg nem az ára volt, ha olvastad amit irtam akkor láthattad hogy a kártya
tudását irtam le ami nem egyezett meg azzal amit idáig a topicodba beirtak!
Részemről ennyi sok szerencsét az eladásához -
anjani182
őstag
Csak a mihez tartás végett, barátom!
A Ramirisben nincs ilyen kártya (általában), ha nem vetted volna észre, amint jön pár darab rá 1 órára már elkapkodják, így volt ez múlt Pénteken is.... szóval az egy dolog, hogy mennyi a nagyker ára, de mivel nem nagyon lehet kapni, ezért többet is érHET!
Lásd. Logitech Z-2300, sehol sem kapsz, én is akartam már venni sok helyről, ezért van aki pofátlanul 40k-ért is árulja....
[Szerkesztve] -
B-L-A-C-K
titán
up
-
válasz
Istencsapása #53 üzenetére
Van, több is
marking: ez még bőven nem jelenti azt, hogy neked igazat adnánk stílus ügyben...
[Szerkesztve] -
B-L-A-C-K
titán
uppp
-
Tibcsó
aktív tag
Az ASUS oldaláról:Bővebben: link
-
B-L-A-C-K
titán
Oké de ezt nem én találtam ki ezen az oldalon volt igy....
Bővebben: link -
Tibcsó
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #58 üzenetére
Csak mihez tartás végett! Az ára a kártyának netto 49,9k nagykerben, a tudása pedig nem teljesen az amit irtál:
ASUS V9999GT TDP 128MB
nVIDIA GeForceFX 6800GT grafikus processzor 350Mhz, 128MB DDR RAM (750Mhz),
8X AGP, DirectX 9 támogatás, CineFX 3.0, dual VGA támogatás, nView
400MHz RAMDAC, max. 2048x1536/75Hz felbontás, Direct Show, MPEG-1, MPEG-2, Indeo
Accuview élkisimítás, Lightspeed Memory Architecture III, DVI, SVHS TV kimenet
Garancia: 3 év
Garancia helye: Ramiris szerviz
Erröl ennyit részemről. -
B-L-A-C-K
titán
Akkor miért igy árulják a boltokban
Asus V9999GT/TD GeForce 6800GT 128MB DDR, 256 bit, AGP 8x, DVI, TV-out
Asus V9999GT/TD GeForce 6800GT
Csúcsteljesítmén az ASUS és az NVidia fejlesztésében.
Az NVidia csúcskategóriás 6800-as processzorával.
Teljes DirectX9 kompatibilitás.
Grafikus motor: GeForce 6800GT
Videó memória: 128 MB
Processzor órajel: 500 MHz
Memória órajel: 1 GHz (500 MHz DDR)
RAMDAC: 400 MHz
Csatoló szabvány: AGP 8x/4X/2X
Memóriabusz: 256 bit DDR
Maximális felbontás: 2048x1536
TV kimenet: S-VHS és Kompozit
DVI kimenet: DVI-I
VGA kimenetual VGA (adapterrel)
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
A moderátorhoz nem megyek sirni
de biztos nem hagyom hogy egy iylen alak mint te elrontsa az üzletem!
Elhiszem hogy kemény vagy de amihez nem értesz ne szolj bele és attól hogy másoknak beleszolsz az üzletébe nem fog nőni a hsz-ed a másik meg ugy lehurrogod ezt a kartyát hogy nem igaz pedig a tiédet lazán veri!
[Szerkesztve] -
B-L-A-C-K
titán
Nem értem az ilyen rosszindulatú embereket mint ez a srác, az árról meg annyit hogy ha nem tetszik boltba ugyan ez 85 ezerért is van szóval....na mind1!
-
Istencsapása
tag
Tényleg van egy iylen működő 486-od Donk?
Énis bocs az offér -
Marking ez itt egy olyan közösség ami megpróbál a megírt szabályok alapján létezni, és ha jól tudom a szabalyzatban (lehet hogy az íratlanban) az is benne van, hogy ne rontsd más üzletét, aki megveszi (szerinted) túl drágán, az vessen magára, hogy miért nem nézett utána, de személyszerint egy 65k az reális ár.
Bocs az offért -
Somydemy
senior tag
felesleges....
[Szerkesztve] -
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
up
-
B-L-A-C-K
titán
Az meg hogy te belepofázól mások üzletébe szerintem ez elég etikátlan ha nem érdekel más kártyája szerintem kerüld a topikot a másik dolog meg mielőtt megkérdeznéd miért baszlak le mikor nem is én árulom az azért van mert az eladó rámbizta a kártya eladását!
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem akár ki mit mond ez elég jó karesz vagyis az asus 6800GT és én nem is hallottam róla rosszakat amugy meg szerintem 65K-t simán megér ahoz képest hogy mennyibe láttam! Bővebben: link
Amugy meg uppp a topiknak! -
anjani182
őstag
Hello! Először is látom, hogy Te minden ilyen topikba belepofázol, őszintén megmondom vártam is, hogy mikor jutsz el ide, és pont erre számítottam, csak amig az én dolgomba nem pofázol bele, addig nem szóltam neked. Amúgy ajándék a cucc, szóval nem sürgős! Nemtom miért pattogsz?!?!?!
-
Tsunami
senior tag
válasz
anjani182 #19 üzenetére
VGA Asus AGP V9999GT 128MB DDR TV 8x 56.000 70.000
Bővebben: link -
zsozso84
csendes tag
55k?
Vért izzadva... -
zsozso84
csendes tag
50ért viszem rögtön több sajna nincs....
-
anjani182
őstag
Elhiszem, hogy neked annyit ér....
De nekem többet! Tudod te mennyi az új ára?
-
Robaj
addikt
Gyorsan add el, nehogy nálad maradjon
6600GT rlz
-
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
Sziasztok!
Eladó ill. cserélhető egy ASUS 6800GT 128MB TDP AGP-s kari, -másnéven V9999GT-, ajándékba kaptam, de sajnos nekem már PCI-E lapom van, a kártya bontatlan, hozzá sem nyúltam éppen ezért!
1 hét van rá, hogy megegyezzünk, mert most nyaralok, de utána mehet az üzlet, addig várom az ajánlatokat!
Üdv, Jani
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged