- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shame21
tag
Én már 1-2 éve egy ipad pro-ra szeretnék beruházni de megvárom az idei új modelleket. Bár amit rebesgetnek hogy 1500 dolcsitól fog indulni az elég ijesztô azért az oled miatt nem lehet duplája az ár. Hacsak az nem az ipad ultra ára lesz. Nekem van egy ipad mini 2 retinám mai napig jól műkszik. Nemrég kaptam rá az online képregény olvasásra ahhoz kéne egy 11 inches pro meg filmezés és játék főleg ha utazok meg itthon a 12,9-et kicsit nagynak találom a mini meg kicsi így a 11 marad. Ha futna rajta win van mac os akkor egy 11 pro maga lenne a tökéletesség számomra. 😂
-
nozs23
addikt
válasz
callmeakos #38 üzenetére
Mire egy 13-as pro-hoz megveszel mindent (keyboard case, toll) azonos tarhellyel gyakorlatilag 2x annyi penzt koltottel.
Szerintem nem egy kategoria. Az egyik egy bestbuy laptop a masik egy burzsuj jatekszer CEO-knak PDF-eket alairni es Netflixezni a repulon. Az Apple-nek mindkettore szuksege van.
-
Na sajnos ez az, ami soha nem fog megtörténni, mert akkor gyakorlatilag a Macbook Airnek adnának házon belül konkurenciát. Így is, a 12.9-es Pro-val annyira lehelet vékony a határ a kettő között, hogy gyakorlatilag csak a butított iPadOS az, ami vissza tartja az Ipadet, hogy ne lépjen az Air tyúkszemére. És ez bizony az Apple részéről tudatos.
All→M8
-
hegedus001
aktív tag
válasz
7Heads Drago #35 üzenetére
Én csak feltételezve írtam, én nem hiszek a kormány mögött ülő bagázsban és ez szerintem csak roszabb lesz sajnos....
de ez politika, nem ide való, viszont az állításom továbbra is tartom, erősebb forint = olcsóbb apple készülékek
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hegedus001 #34 üzenetére
Kétlem hogy ez így lesz. Az EU most akarja az összes csapot elzárni és megy a levesbe a stabil Ft.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
7Heads Drago #33 üzenetére
Az Apple ugyan anno nagyon nagyot emelt az áraikon, de a legutoljára szépen visszacsökkentett sok mindent, nem is kevéssel.
Ebből mondjuk én arra következtetek, hogy egy jobb és stabilabb Forint árfolyammal újra lentebb mennének azok a csúnya árak. ilyet más nem nagyon csinált az elmúlt években, valahogy mindig csak 1 iráynba tudnak elmozdulni az ára, emiatt kellemes csalódás az apple.
-
7Heads Drago
veterán
Nem én voltam.
Nem voltam reggel vicces kedvemben és nem jött át ha poén akart lenni. Ezek szerint túlreagáltam. Viszont én smájlira nem emlékszem.
Mindegy lépjünk át rajta.A cikkhez: A lányom tabletja kezd már öregecske lenni és jó lenne kicserélni. (IPAD AIR 3 2019) De nagyon felmentek az árak. Velem ellentétben ő meg nagyon rávan nőve az Apples cuccokra.
Jó lenne ha valaminek az ára lefelé is menne már, nemcsak fel.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Teo.
aktív tag
Rossz néven vette. Pedig szerintem nem volt bántó.
Inkább kevesen vicces, max érces.
Nemrég én is (más valaki szerint) túl toltam.
De meg tudtuk beszélni.
Mindenkinél máshol van a küszöb. Ezt figyelembe kell venni.[ Szerkesztve ]
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
-
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
Le kell vágni 6 fejét. Az egyfejűek békések
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
kalimist
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #6 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
-
Ijk
nagyúr
Pro kategóriát úgy tudnám már elfogadni hogy dokkolóval asztali gépként is használható, mint egy mac mini. OLED nem érdekel, nem filmezek tableten, minden másra meg IPS is tökéletesen jó és még beégés miatt sem kell aggódni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Greentea
senior tag
És semmi új Memoji? Hát hol élünk?
-
kalimist
aktív tag
válasz
Főleg, hogy itt már újfajta két rétegű oled kijelzőről van szó. Nem 500-600 nites fényerővel, mint a mostaniak hanem a duplájával és 4x akkora élettartammal.
-
joey04
titán
válasz
Tehát akkor nem spórol az Apple, ha ez igaz.
-
-
Kíváncsi vagyok erre az új oledes iPad Próra. Nem hiszem, hogy még csak el is gondolkozok azon, hogy cseréljem a M1-es 12.9-est, mert tökéletesen kiszolgál (még jobban mint a Macbook Air korábban), de tudván magamról, hogy nálam az oled mindig amolyan mézesmadzag, azért megnézem magamnak.
All→M8
-
janeszgol
félisten
Sokat várok az ipadektől. Oké ami van a piacon annak sincs androidos megfelelője. (Jó ez nem igaz. A 9th generációnak a Xiaomi Pad 5-6 ellenfele.)
Vennék iPadet idén. Anno minden évben meg akartam venni a sima verziót, mivel oclsó volt és jó, csak a covid után megdrágultak és elmaradt egy generáció. -
szekra
addikt
válasz
7Heads Drago #7 üzenetére
Unicode szabvány miatt kell és a módosításokat Apple-nek is kezelni kell, ezeket nem ők találják ki...
-
-
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #7 üzenetére
Miert vagy ilyen merges?
-
-
adamklark
senior tag
Na megyek és eladom a házam, kellenek azok az emojik
-
Kiváncsi leszek az alap iPadre .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
7Heads Drago
veterán
Brutális újítás hogy jön pár új emoji....
Hol vagyunk most komolyan? Az oviban? A következő iPhonehoz jár majd ingyen nyalóka is? Az lenne az Apple szerint az elvárt értelmi szint? És még ennek van aki örül is...Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Teo.
aktív tag
Állítólag az OLED hoz magával jelentős áremelkedést.
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
roli543
őstag
Kíváncsi vagyok a iPadekre
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
vicze
félisten
Kemény a techologiai fejlődés, mikor emojik az érdemleges újdonság...
-
Teo.
aktív tag
Érdemes lehet felrakni a bétát az emotikonok miatt... Várós
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bloomberg információ szerint már gyártásban az új iPad Pro és Air táblagépek, márciusban kerülhetnek piacra.
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest