- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
KZrT010
friss újonc
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg az új alaplapom (ASUS Strix B250H) és a új CPU-m(Intel Core i7-7700K 4,20 Ghz). Összeraktam, mindenre figyeltem, hogy jól dugtam-e be. Mikor a tápot (be quiet Powerzone 1000w) bekapcsolom, az alaplapon egy státusz LED világit, hogy kap áramot. Mikor megpróbálnám a gépet bekapcsolni, nem történik semmi. A tápegységgel nem lehet gond, hisz a másik alaplappal és processzorral működik minden. Mindent megpróbáltam: Kihúztam a Winyókat, aztán megpróbáltam a RAM-okat másik slotokba rakni, kihúztam a tápból is a Winyókat, gyakorlatilag a Power_sw-s kábelen, a 24 Pines és a 8 pines alaplapi csatlakozókon kívül semmi más nem volt bedugva, még a videokártyát is kiszedtem, de még így sem indult el.
Van valakinek bármilyen ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest