- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
KZrT010
friss újonc
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg az új alaplapom (ASUS Strix B250H) és a új CPU-m(Intel Core i7-7700K 4,20 Ghz). Összeraktam, mindenre figyeltem, hogy jól dugtam-e be. Mikor a tápot (be quiet Powerzone 1000w) bekapcsolom, az alaplapon egy státusz LED világit, hogy kap áramot. Mikor megpróbálnám a gépet bekapcsolni, nem történik semmi. A tápegységgel nem lehet gond, hisz a másik alaplappal és processzorral működik minden. Mindent megpróbáltam: Kihúztam a Winyókat, aztán megpróbáltam a RAM-okat másik slotokba rakni, kihúztam a tápból is a Winyókat, gyakorlatilag a Power_sw-s kábelen, a 24 Pines és a 8 pines alaplapi csatlakozókon kívül semmi más nem volt bedugva, még a videokártyát is kiszedtem, de még így sem indult el.
Van valakinek bármilyen ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest